Revelion 2005-2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Oferta e in jur de 200 euro/persoana si cuprinde 4 nopti de cazare, cina festiva de revelion, demipensiune.
Dar vroiam sa stiu cum sunt hotelurile, renovate sau nu sau macar acceptabile...sau macar curate..
Cine e din zona si ne poate spune ?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

La Sovata, sa va zic cinstit
nu e locul nimerit !
Daca vrei distractzie si ai bani
mergi de Revelion la ... Cumpana dintre ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

quote:
Originally posted by narancea

La Sovata, sa va zic cinstit
nu e locul nimerit !
Daca vrei distractzie si ai bani
mergi de Revelion la ... Cumpana dintre ani !

ma duc de acum.....cred ca locul potrivit e cel unde mergi cu prietenii si te simti bine..

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

la hotel bradet am stat noi. Sunt fata in fata hotelurile. Bradetul are camere mari, iar Fagetul cam mai mici. Au tv. in cam dar cam atat. Nu le-au mai facut nimic, doar storc banii de la turistii care fac tratament acolo.
Noi am petrecut un revelion frumos la Sambata de Sus (poalele m-lor Fagaras). F frumos si elegant, defapt ca o petrecere ardeleneasca cu 2 zile de dans si mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nici noi nu stim unde sa ne ducem, de-abia acum incep sa cercetez ofertele, faza e ca eu ma oftic daca ma duc la munte si nu o sa fie zapada. Nu sufar sfarsitul de an fara zapada.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Daca ar fi sa aleg as merge la o cabana la Bran. Imi povesteau niste verisori de-ai mei ca in ajun de Anul Nou, gazda taie un berbecut si-l face la protap, te plimba cu sania trasa de cai (daca este zapada)....Cred ca ar fi interesant si iesit oarecum din tipar.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Noi venim in tara si ne-ar interesa o pensiune sau sa inchiriem o cabana la munte undeva in Suceava sau Maramures pentru revelion.Daca stiti ceva fain, spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Silvia, iti pot da eu adresa unei gazde din Maramures, in zona turistica, linga Minastirea Birsana, sunt niste oameni extraordinari, trimite-mi PM daca te intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

eu am fost anul trecut la Botiza-Maramures...zona este superba, gazdele sunt ca cele din zona Bran...numai ca n-a fost nici un pic de zapada...si am facut si 7-8 ore pana acolo...

Pentru cei care vor sa mearga in zona Bran-Moeciu...trebuie sa va rezervati din timp (sept...care a trecut, oct) pentru preturi accesibile ....oricum costa cateva sute de euro de pers pentru cateva zile...este comparabil cu preturile de-afara

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput