Belgia
Raspunsuri - Pagina 5
mieke spune:
buna dimineata ,se pare ca toata saptamina va fi frumos.Parerea mea ca anul asta am avut noroc in priviinta ploilor.Poate vom avea si zapada(putina)prin decembrie .Ieri am facut galusti cu prune si am mincat pina nu am mai putut.Problema este ca trebuie sa slabesc ca am o burta de gravida in 5 luni,sii fiica-mea sa nascut acum 9 luni ,asadar trebuie sa slabesc nu mai pot spune ca am nascut recent.Culmea este ca atunci cind vreau sa tin o cura ma apuca cheful sa ma dau gospodina si in cursul zilei maninc dietetic iar cind vine al meu sot acasa ,spargem frigiderul.Va pup, o zi buna tuturor
anneoprea spune:
Buna Mieke, Buna Alessia
Intimplator am intrat pe un subiect de pe forum unde toate 3 ne plingeam ca bebelusii nostri nu mai vor lapte! Hi-hi-hi - poate-i naspa laptele de pe aici! Al meu nu s-a mai dat pe brazda, nici acum nu-l accepta!
Bepii spune:
Hello fetelor,
Mie imi plac "scoicile" sau pe limba localnicilor "mosselen". Prima data cand le-am vazut eram cu niste prieteni in Knokke si cand sa luam pranzul sotul meu a comandat mosselen. Atunci eu l-am intrebat ce este si el mi-a spus ca-i ceva foarte bun. Evident ca am comandat si eu acel ceva bun dar cand am vazut scoicile alea negre aburind in castron am facut o figura de pana si in zilele astea rad prietenii nostri cand isi amintesc. Atunci am facut schimb de mancare cu altcineva si toate au fost bune. Mai tarziu, vazand cum belgienii sunt innebunitit dupa mosselen mi-am spus ca trebuie sa-i mai dau o sansa scoicei si sa incerc sa mananc. Vreau sa va spun ca incet, incet am inceput sa mananc iar acum pot spune ca imi place.
Va recomand un restaurant in Antwerpen unde se pot consuma cele mai bune mosselen (parerea mea), "Angelot" situat chiar in Grote Markt lateral cu catedrala sau chiar lipit de catedrala. Acolo poti consuma acel platou cu trei feluri de mosselen. Lekker!!!
Pupici,
Bepii
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
alessia105 spune:
carmita_baby Sarut mana mult ptr urari ...si voua numai bine ...promit sa scriu cu prima ocazie
anneoprea nici Benny nu se omoara ..la el mancare sa fie, ca altfel...avem scandal ...inca il mai pacalesc cu lapte cu fructe sau legume Beldina vanilie ..le iau de la Carrofour ca au mai multe sortimente decat prin alte locuri ,ii mai iau si de la Nestle cu biscuti, Banana ..dar astea le iau din Olanda.Am mai vazut si cu cacao ptr bb peste 6 luni dar nu am incercat mi se pare cam micut ...dar cum imi ziceau scumpele mele cumnate si soacra ca ele dadeau cafea in lapte la bb-ei nu ma mai mira nimic
mieke de cum povestesti parca ar fi la mine ..ca si la noi e la fel ..dieta e pana seara cand vine papa acasa ..sa nu radeti de mine dar ma bate gandul sa ma operez si sa imi pun inel ca nu mai merge cu nimic ...de fapt nu prea a mers niciodata
Bepii super draguta faza..si eu am patit-o cu sparanghel (pe care il urasc ) si mie mi-a zis ca e bun si am ramas nemancata
Am si eu o curiozitate...Ai vostrii soti sau cunoscuti tot atat de multa ceaf beau? ca ai mei m-au disperat cata cafea pot sa bea ..al meu daca nu bea 4 l de cafea zilnic nu e om la fel si fratii lui si cunoscutii(dar macar ceilanti mai ii vezi cu o bere cu un suc ..el doar cafea si vla...rar il vezi cu cate o Cola light ..in rest Cofee.)
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
mieke spune:
Buna dimineata fetelor,
intradevar copilasul meu scum si drag nu bea lapte destul numai ca eu o pacalesc cu iaurt si cu brinza.Iaurtul il cumpar din Auchan din Franta ,este iaurt special pentru bebelusi incepind cu 4 luni,dar sa stii ca i-am dat si P'tit Gervais,iar brinza cumpar de orice fel numai sa fie proaspata .Alessia sa stii ca eu i-am cumparat Annei lapte gata fecut cu cacao si cu cereale de la Nestle si la ras,dar Anna are aproape 9 luni.Eu ii dau lapte praf de la nastere ca eu nu am avut lapte si ii dau Omneo care estebun pentru a face caca ca noi cam avem probleme.Bepii moesselen sunt bune rau eu maninc cu mare placere .Oesters ai incercat sau escargo?Mie imi plac la nebunie.Alessia as face si eu operatie dar nu ma tine portofelul.Va pup ca scriu cu fiica-mea in brate si nu mai are chef de stat
mieke spune:
Tot eu sunt,
Anneoprea cit are puisorul tau? nu pti sa ii dai groeimelk?Cred ca de la 10 luni sau un anisor are voie sa bea lapte de crestere.La mine ,Anna maninca orice numai sa fie mincare solida si piinica multa.te pup
anneoprea spune:
Buna Simona
Buna Alessia
Multumesc pentru sfaturi – doar ca eu m-am resemnat deja, e bebelus batran (face in octombrie un an). Ce sa-l mai chinui acum cind el nu mai bea din bibe de la 6 luni de cind a lasat laptele de o parte…La vremea respectiva am incercat toate lapturile posibile, si vanilate, si cu fructe, si la sticla, si lapte batut…Acum chiar sa stau in cap - de intors la biberon nu se mai intoarce…Il avem plin cu apa pe post de jucarie, apasa pe tetina si-i tisneste pe ochi, atita-l duce capu sa faca cu el…Ca sa nu mai zic ca nu bea nici un fel de lichid – decit maxim o lingurita, doua de apa sau de suc, dupa care face gargara. Iar laptele si din lingurita e chihi…
Noroc cu iaurtul, brinza dulce facuta-n casa si cerealele cu lapte – ca asa facem ratia zilnica de lactate
O sa-i mai cumpar totusi niste lapte cu arome sa vedem daca s-a mai razgindit intre timp, dar presimt ca iar ajunge la chiuveta dupa primele doua lingurite! Va tin la curent oricum!
Bepii
Dyana
Si mie-mi plac tare scoicile –miam-miam! Si-s bune ca nici nu ingrasa! Asa ca votez si eu! Sint tare apetisante, chiar frumoase aburind asa in oala…Cu melcii insa nu mi-am facut suficient curaj pina acum (poate dupa ce degust niste beri belgiene….).
an-k spune:
ce bine ca s-a mai deschis un subiect
mey romancute belgienute, am si io o intrebare care ma macina cum ii zice micozei(ciupercii de piele in olandeza)?, i-a iesit biei pe obrajorii amandoi, iar dr de familie i-a dat antibiotic iar ei ii trebuie antimicotic, uff cum sa-i zic io lu' nea farmacistu'
carmitzo, ce faci fata de nu mai dadusi nici un semn?, da si tu un PM cu adresa de pe messenger sa mai vorbim
pupicuti dulci tuturor
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
simone_be spune:
buna, anca (si salutare tuturor)
am cautat intr-un dictionar fr-néerl si se pare ca micoza are aceeasi denumire atat in franceza, cat si in flamanda: "mycose". nu stiu insa cum se pronunta. eventual, poti sa scrii pe o bucata de hartie si o arati farmacistului...
o seara cat mai buna!
danyelana spune:
Buna fetelor si sanatate la toti bebelusii
As avea si eu o intrebare. Voi mergeti la biserica aici, si daca da unde? Sunteti multumite sau simtiti ca lipseste ceva?
Multumesc si pupici la toate.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti