Belgia
Raspunsuri - Pagina 4
alessia105 spune:
Buna la toata lumea,
La nunta a fost super super super..v-am asculta sfatul si am pus banutii in plic langa felicitare si plicul in urna..sotul meu a insistat sa luam si un buchet cu flori dar pana la urma am luat doua ( unul ptr mireasa si unul ptr soacra Mare pe care sotuil meu o cunoaste de mai bine de 25 de ani ...soacra mica e ) anyway ...
danyelana sper ca in curand sa te simti mai bine si stomacul sa nu iti mai faca probleme.Mult succes si tie si sotului anul acesta la scoalaBine ai revenit printre noi !
mieke Eu l-am luat olandez sa nu ma inteleaga el cand il injur ca eu sunt aia cu gura mare !!!
Pupici...
valer_01 asa sa faci iubita !!
dyana Multumim si tie o saptamana buna ( week-endul a trecut din pacate si nu pot sa iti urez asta )
Lena,Bepii,carmita_baby,anneoprea sper ca week endul a fost placut si ptr voi ....
Pupici la toate ..sper ca nu am omis pe nimeni ....
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
alessia105 spune:
mieke ...cred ca postam amandoua in acelasi timp ca nu ti-am vazut raspunsul ...si la noi a fost zi de tandaveala ..pijamale nema ca a venit unul din cumnatii mei si de azi dimineata sta cu noi ...si acum eu va scriu si ei se uita la tv ( mama ce gazda buna sunt ), dar ma plictiseste la nebunie sa ma uit la tv ...si noi ne facem programul dupa bb mai ales ca e f suparat in ultimele 2 zile i-au iesit micutului 3 dintisori de odata ..eu am vazut ca 2, dar azi am mai descoperit inca unul iesit afara ...nu doarme decat vreo 1 ora maxim si in rest in brate , iubit si zgarmanat ..asta vrea !
La nunta bb a fost f f cuminte ...a fost atractia serii si a dansat si ras cu toata lumea ..nu am vrut sa il las acasa cu vreo cumnata ..mai ales ca la nunta au fost multi greci si ei ca si noi merg la nunti si petreceri cu copii ..A fost super , am dansat am cantat ..ne-am distrat
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Bepii spune:
Buna seara fetelor,
Sper ca ati petrecut cu toatele un weekend placut.
Alessia ma bucur ca te-ai distrat la nunta si ca bb a fost un cumintel.
Siti ca am facut eu azi? Am invatat sa merg pe bicicleta. Sa nu radeti de mine, da? Aici este normal ca toata lumea sa mearga pe bicicleta incepand de la tancii care abia invata sa mearga pe picioarele lor. In schimb in Romania nu este ceva obisnuit si de-aceea nici nu m-a preocupat asta desi copilul meu a avut bicicleta pana prin liceu. In urma cam cu un an jumate sotul meu mi-a facut o surpriza de mi-a luat o bicicleta. Entuziasmata mi-am zis ca o sa invat imediat sa merg cu ea dar dupa ce am luat cateva cazaturi si m-am umplut de vanatai am bagat-o in garaj si acolo a ramas pana azi cand nu stiu ce mi-a venit am scos-o afara. Atunci sotul meu dragutul de el mi-a spus ca stie el un loc cu o panta mai lina unde pot practica. Si ce ziceti? peste o jumatate de ora nu ma mai puteam opri. Am fost atat de fericita, nici nu va dati seama dar si mai fericit a fost sotul meu care a inceput sa ma laude la toti ce nevasta grozava are. Chiar asa: si eu ma mir. Dar stiti ce? sunt plina de vanatai si zgarieturi ca tot am cazut de cateva ori, dar nu-mi pasa, important este ca am reusit.
Va doresc la toate o saptamana buna, sa fiti fericite si iubite.
Pupici,
Bepii
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
carmita_baby spune:
Salutari fetele, haideti ca am intrat si eu sa semnez condica
Lena mi-a explicat sotul meu cum e treaba cu taxele astea. In prezent taxa pe profit a unei companii in Olanda este de 31,5%, dar se duce in jos, in asa fel incat anul viitor va fi mai putin de 30%. In cazul in care vrei sa iei banii din companie si sa ii transformi in bani privati si personali atunci mai platesti inca 25%. In Belgia taxa este de 35% la care se adauga aceeasi regula daca vrei sa scoti banii din companie, adica mai platesti un procent. Oricum ideea e ca in Belgia taxa asta este mai mare Iar eu din nou sper ca am fost destul de explicita
Alessia ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine la nunta
Ce varsta are bebeul tau?
Nu am timp sa scriu prea mult, insa daca aveti drum prin Antwerpen da-ti-mi un buzz si poate aranjam ceva. Desigur ca mi-ar face placere sa vizitez si alte orase ale Belgiei si daca se va organiza ceva, as veni cu draga inima
Va pup si numai bine
Mello motanelul iubit
lena spune:
Carmita sarumana de lamurire ...asa mai inteleg si eu cate ceva, sotul fiind artist de felul lui se pricepe la explicatii financiare ca vitelusul la poarta noua, ma intelegi ?!
Noi astazi am fost la Harderwijk la delfinariu, eu mai fusesem inainte dar azi am fost cu Freya...super, tare frumusel...o gramada de copii, am vazut ca pe aicea (nederland) media de copii pe familie e de cel putin 2-3, azi am vazut o familie cu 5 valeuuuuu.
Numai bine,
Lena + t-rex Freya
alessia105 spune:
carmita_baby Benny are 6 luni si jumatate ..e nascut pe 02.03.2005...el e cu mine Sebastian baiatul cel mare e la scoala in Ro si are 7 ani jumatate .Noi stam la 30 km de voi asa ca poate ne vedem ..cat mai curand ...eu am fost ultima data in Antwerp vineri o sapt ..am fost cu ai mei din Ro in vridag markt ( sper ca am scris corect) apoi ne-am plimbat prin centru vechi ...daca ai vreo zi libera da-mi un pm si poate ne vedem
lena Al meu sot are vreo 11 frati in viata( au fost vreo 14 din cate am inteles) si nu sunt din nici o secta sau credinciosi ..sunt atei ...pe aici cam toti olandezii au de la 2 copii in sus..iar la belgieni cam tot asa ..dar am mai vazut o moda...copii ei +copii lui....si uite asa se mai ajung la familii de 5-6 copii
Bepii te urmez in de-aproape la ca nimici eu nu stiu ..cand m-au invatat ai mei am cazut cu capul intr-o sticla in parc la Moghioros in Drumul Taberii si am refuzat de atunci sa mai ma sui pe bicicleta ..si uite asa la batranete o sa trebuiasca sa invat pe ...Bravooooooo!!!!!!!!!!!!!! pe vanatai poate trec mai repede
dyana spune:
quote:
Originally posted by alessia105
Buna la toata lumea,
La nunta a fost super super super..v-am asculta sfatul si am pus banutii in plic langa felicitare si plicul in urna..sotul meu a insistat sa luam si un buchet cu flori dar pana la urma am luat doua ( unul ptr mireasa si unul ptr soacra Mare pe care sotuil meu o cunoaste de mai bine de 25 de ani ...soacra mica e ) anyway ...
danyelana sper ca in curand sa te simti mai bine si stomacul sa nu iti mai faca probleme.Mult succes si tie si sotului anul acesta la scoalaBine ai revenit printre noi !
mieke Eu l-am luat olandez sa nu ma inteleaga el cand il injur ca eu sunt aia cu gura mare !!!
Pupici...
valer_01 asa sa faci iubita !!
dyana Multumim si tie o saptamana buna ( week-endul a trecut din pacate si nu pot sa iti urez asta )
Lena,Bepii,carmita_baby,anneoprea sper ca week endul a fost placut si ptr voi ....
Pupici la toate ..sper ca nu am omis pe nimeni ....
Buna fetele, Alessia,
ma bucur mult ca ati avut weekend frumos, Alessia , vad ca ai avut o nunta faina, ma bucur.
Haide maaa, ca si eu voi avea Sambata care vine un weekend mai special ca plecam pe la Breaza, de la o vreme, cam "trag" pe Valea Prahovei.
Ce bine ca ati avut soare in Belgia, e muult mai frumos asa.
aaa, mi-am adus aminte, mi-a placut sa fac cumparaturi de la Lidle ??? aoleu , am uitat , poate gresesc numele...
mi-a mai placut sa mananc scoici , din acelea negre..., frate-miu m-a invatat.
Diana
anneoprea spune:
Buna fetele,
Revin si eu dupa un weekend in aer liber! Duminica a fost zi pietonala asa ca ne-am plimbat in sus si-n jos si ne-am minunat de numarul imens de biciclisti si de faptul ca lumea e receptiva la evenimentele organizate de autoritati, participand de fiecare data in numar mare! Iar acum vazind postarea lui Bepii chiar ca mi s-a facut dor de bicicleta din Ro…
Altfel pe mine Brussel-ul nu ma incanta in mod deosebit, mi se pare cam auster pentru o capitala europeana…Mai pe sufletul meu este Brugge-ul, mai concentrat ca arhitectura! Si subscriu parerilor conform carora flamanzii sint mai seriosi si mai muncitori! Marele lor defect este limba – nu inteleg o iota!
Vali:
Pentru echivalarea diplomei sotul meu a avut nevoie de diploma apostilata (si traducerea parca tot apostilata), lucrarea de licenta (cu traducerea cuprinsului si introducerii), de programa analitica (+ traducere) + o taxa care era destul de maricica. E drept ca a durat citeva luni procedura de echivalare, el nu a avut timp sa se ocupe si a facut totul printr-un avocat roman de aici, dar cred ca nu e prea mare umblatura. O sa-l intreb daca a mai avut la dosar si altceva…. El e absolvent de matematica, dar banuiesc ca procedura este standard pentru orice facultate.
Cit despre intilneala, eu sint dornica, atita doar ca bb ma cam tine la program fix, si cind ies sint tot timpul cu caruta dupa mine….Noi stam in Woluwe St Pierre aproape de Parc de Woluwe.
Anne Oprea
alessia105 spune:
dyana Sa dea Domnul vreme frumaosa week-end-ul urmator si sa ia un week end super ..eu sincer prefer sa fac cumparaturile in Olanda ptr ca sunt preturi mai mici ..am descoperitde curnd Lidl in Olanda si nu e prea mare diferenta dintre ei si Aldi( am inteles ca de fapt sunt chiar magazine ale aceluiasi concern)
cat despre scoici ..sincer nu le-am incercat si nici nule voi incerca ...eu sunt din aia ..daca imi place cum arata bine daca nu.....
anneoprea vedeti ca nu sunt singura care adora Brugge!!! chiar o sa postez azi pe albumul meu cateva poze de acolo, dar mai tarzior ca imi e cam somnic ( lui bb ii ies 3 dintisori odata si nu prea am dormit azi noapte la fiecre 30 min incepea concertull..asta e fur acum 1-2 ore de somnic)
sa aveti o zi buna si plina de reusite ...sa fi-ti iubite !!!
Poze de pitici voinici
carmita_baby spune:
Alessia sa iti traiasca mititelul, sa fie sanatos, frumos, voinic
Desigur ca ne putem intalni. Cand vii in Antwerpen, trimite-mi un mail pe adresa asta trandafir024@yahoo.com si daca am si eu timp liber cu cea mai mare placere.
Eu pana la sfarsitul lunii octombrie voi fi un pic cam ocupata cu olandeza dar dupa aia in mod normal ar trebui sa am o gramada de timp liber..
Ati vazut ce zi insorita a fost azi? Si asa va fi si zilele urmatoare.. Chiar daca e un pic mai racoare.
Va pupic
Mello motanelul iubit