Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 7
louisea spune:
fetele
vin si io cu o rugaminte la voi .. am de facut un proiect despre Ku Klux Klan - si pe net am dat cautare si nu gasesc decat informatii asa mai generale (doar vorbe ) despre.. aveti cumva vre-un motor de cautare pe acolo local american unde pot gasi si filme, cantece ??.. ceva care sa nu adoarma publicul cand il voi prezenta ..
multam fain pt orice informatie..
------------------------
Louisea si Bandit
Andrada spune:
Louisea incearca Alta-Vista sau google cu imagini sau video. Mai multe nu stiu ca eu folosesc numai motoare de cautare pe stiri si babel fishul pentru orice traducere din limbi exotice.
Am si eu intrebare (si sint destul de disperata la ora asta...dupa 8 ani de abstinentza). Unde pot gasi si eu hamsii proaspete. Tot ce am gasit de cumparat pe internet (in magazine nu am gasit) sint numai anchovies fie in ulei, fie in otet (ambele nu imi plac), fie sarate (astea erau cele mai tentante, 1.lb 25$, dar zicea unu ca 3/4 sint numai sare).
Voi ati gasit la vreo fisherie locala, sa vorbesc cu un pescar pe malul oceanului...sa ma dau insarcinata??? Unul imi zicea sa ma duc la magazinele de bait, dar mi-a mai ramas nitzica demnitate acolo...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
AC spune:
Servus fetili,
no am trecut garla atlantica... Trist dar adevarat.
Sunt pentru corectitudine de scos de pe lista.. Asta este....Totusi nu scapati asa usor de mine... vin in vacanta la iarna in NY.. Ce mai deja mor de dor:):)
Si dfaca nu ma dati afara oi mai scrie si eu cand oi mai apuca intre nebunatici si job.
AnaMaria am tot zis ca dau pe la voi si uite n-am apucat.... consulatul din NY al .ro nici pana acum n-a apucat sa-i scrie certificat de nastere lui fii-miu... Ce mai titu-i varza.. si nu stiu cum se face ca e si frig la Aix contrar reclamei sudice:):)
Asta e mi-am jurat ca la pensie ma duc in Florida .
Andreea si galusca si brotacelul
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by nematics
Gabbriela - te rog sa ma adaugi si pe mine, la Colorado, multumesc
Bine ai venit nematics, acuma ma duc si modific lista...
O zi buna [floare]
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
anamari spune:
carturi IKEA
am fost cu Lia azi sa cumparam niste incuietori pentru biblioteca si s-a rupt suportul de bebei cu copilul de mi-a cazut in cart, noroc ca nu aveam nimic in care sa se raneasca si a fost totul bine. totusi aveti grija daca folositi carturile lor. Lia nici macar nu e prea grea-are undeva intre 8 si 9kg/supartul e garantat pana la 15 kg...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
iubibubi spune:
va scriu si eu dupa o pauza luuuunga, in care n-am mai ajuns pe la computer din motive de Andrei, somn cronic, caldura si burta mare :)), ca am o fetita pe nume Mara Ioana, nascuta pe 8 septembrie, 3.520 kg, 49 cm, cezariana cu dureri apres :). e o cuminte si-o scumpete de fata, sper s-o tina asa si dupa ce pleaca mama inapoi in Ro :). Andrei e fericit ca in sfarsit l-am scos pe bebe din "buta" si se lauda la toata lumea cu surioara lui. sper sa-l tina si pe el :)) poze n-am pus inca la pagina personala, dar promit sa revin curand, desi nu cred ca ma mai crede lumea cand vin cu chestii d-astea :))
va pup apasat pe toate, iar fetelor mele nocturne un bonus ca sa-mi ierte neprezenta indelungata :)
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Oana_B spune:
Iubirica, congreaciuleishions pentru fititz..na o bere, stai ca alaptezi, un suc?..ntz ca are chimicale...aaaaa, o flocirica
noa, l-am sters
am zis si io asa pentru data viitoare
Oana_B