Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 8
iubibubi spune:
scumpa mea O, sterge bis-ul d-acilea c-o furi instant :)))
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
anamari spune:
felictari pentru fetita...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
Siminaf spune:
Felicitari, sa va traiasca!!!
Si cum o cheama pe printesa?
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ruxij spune:
Bubiii! Felicitari! Sa iti traiasca copilasii si sa fiti fericiti.
Sper sa mai apari prin zona cat mai des.
AC inca odata, sa fie intr-un ceas bun mutarea si sa mai vii si pe la subiectul asta sa mai povestim.
lai spune:
Iubi, felicitari! sa fie sanatoasa Mara si sa va aduca multe bucurii, si Andrei la fel!
AC, acomodare usoara si mai vino pe la noi!
Lai
Laura Takacs spune:
Iubi, felicitari, sa fiti amandoua sanatoase si sa creasca mare si voinica! Recunosc, nici nu stiam ca "expecti".
Cleomax spune:
mona, felicitari din inima pentru fetita voastra cea mandra, sa fie sanatoasa si mancacioasa iar tu sa te refaci repede, repede! felicitari si lui andrei, mi-l inchipui cat de mandru tre sa fie acolo la day care ca-i "big brother"
Sanca spune:
Vine Rita !!!!!
Fetelor din Houston, Chris68 si CamiT, ne rugam pentru voi.
Astazi au inceput sa evacueze Galveston si am o presimtire ca in curant vor anunta evacuarea din Houston.
In Houston sant sute de mii de evacuati din New Orleans . . . Sa speram ca o sa fie un balamuc organizat daca se v-a evacua Houstonul.
New Orleans-ul se evacueaza pentru a doua oara, de data asta din cauza lui Rita.
Bic spune:
AC, o viata frumoasa pe vechiul continent. De ce bre' "din pacate"? Nu e mai bine sa fii mai aproape de casa? Ce nu mi-as dori eu....
Imi pare rau pentru alarmele astea cu uraganele, dar eu am alte preocupari mai blinde.
In casa in care ne-am mutat in weekend-ul asta e plin de furnici. Eu am crescut voiniceste cu ele, dar m-am dezobisnuit in ultimii ani. Vreo solutie mai netoxica???
Mai avem intrebari din astea legate de casa, dar ptiu ca le-am uitat. Revin.
DPN 31.10.05
ruxij spune:
Sunt curioasa cum vor putea evacua Houstonul, ca are 4 milioane de locuitori.
Eu trebuie sa merg saptamana ce vine in Houston, sa vedem dc. mai ajung.
Doamne Ajuta sa nu se intample nimic. Acolo nu sunt diguri care sa se sparga, sper sa nu fie distrugeri prea mari.