Fetele din America (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lai, stii cumva (sau stie cineva) daca mai merge Basescu si prin alte parti? Sau a plecat in Ro deja? Daca ar veni p'aci pe langa Chicago sau Detroit mai ca ne-am duce sa ne uitam in ochii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, astazi ar fi trebuit sa fie la Detroit, cel putin asa a zis ieri, ca azi merge la Detroit (da' nu stiu sigur daca intalnirea cu comunitatea romaneasca a fost chiar azi, sau e maine?!). In rest a mai fost la New York (si nu stiu sigur daca n-a fost si la Washington, DC). In alte locuri nu cred ca mai merge.

Lai

Mergi la inceput

Discutia cu doctoratele mi-a adus aminte de o poveste destul de recenta cu un tip care si-a luat doctoratul in mate de la MIT si-a tinut foarte mult sa se intoarca in Romania, sa lucreze in sistemul universitar de acolo.. in care i-a fost insa foarte greu sa intre, partial pentru ca nu i se echivala doctoratul, trebuia sa se intruneasca comisia de echivalare care tot nu se mai intrunea de nu stiu cat timp, in fine, tot felul de aventuri neplacute. Nu stiu ce s-a mai intamplat, banuiesc ca i l-or fi echivalat pana la urma, dar oricum, cam nasol

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Da, asa mi-au zis si mie aia de la ministerul sanatatii, ca i-am intrebat daca pot sa-mi deschid cabinet in Romania (mai mult de gura parintilor) si zice cucoana ca sa-mi fac aia doi ani de rezidentiat ramasi in Romania (ca facusem aproape trei) si abia dupa aia...bineinteles ca le-am ris in nas, ce sa ma-nvete acolo, ca doar de-aia am plecat, ca nu ma-nvatau ce trebuia ! Asa ca-i doare pe ei in fund de PhD si specializari in Romania. Poate doar la ceva particulari sa-ti gasesti loc dar academia si sanatatea sint din epoca de piatra (doar daca nu-i taica-tu rectorul facultatii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lia, Base fuse si se duse..de la Detroit:))
http://forum.romportal.com/photos/vizita_dlui._presedinte_basescu_la_detroit_-_sep._2005/default.aspx

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Merci, asta e, l-am pierdut:)) Lasa ca parca nu ma oftic, am fost aseara la o bauta la vecinii si prietenii nostri si ne-am trezit la 10, asa ca oricum nu aveam timp sa mergem la Detroit.

Cu Ph.D. de aici sau cu Ph.D. din Romania, viata pentru Ph.D.sti nu e prea minunata acasa, ma repet, dar asta e, n-are nimeni nevoie de d'astia, iar in domeniul universitar e o pilaraie si o mancatorie in Ro de zici ca nu e adevarat. Eu sunt convinsa ca nu m-ar angaja aia la univ. in Romania, desi aici lucrez ca profesor la univ. si o univ. mai buna decat "University of Bucharest":))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Lia, Base fuse si se duse..de la Detroit:))
http://forum.romportal.com/photos/vizita_dlui._presedinte_basescu_la_detroit_-_sep._2005/default.aspx

Oana_B

cum ai reusit sa vezi pozele alea, ca eu cum dau click, cum fuge pe alta poza, nicicum nu le pot vedea pe toate in vreo ordine...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

i-am dat sortare dupa "picture date ascending", mai merge si cu "date ascending" sau "view slideshow"

Oana_B

Mergi la inceput

Oana, sunteti mai bastani ca noi aveti sala mai mare si mai mumoasa, aici n-o incaput toata lumea inauntru, asa ca discursul principal (si discutia) or fost afara (de ne cam tremura camesha).

Lai

Mergi la inceput

Am inteles ca intalnirea din poze a fost la Ford Village, n-am ajuns niciodata pe acolo desi am auzit ca e destul de interesant muzeul de masini. Daca stiam ca incape multa lume ma duceam si eu.

Oana_B

Mergi la inceput