Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 6

ruxij spune:
Lai, stii cumva (sau stie cineva) daca mai merge Basescu si prin alte parti? Sau a plecat in Ro deja? Daca ar veni p'aci pe langa Chicago sau Detroit mai ca ne-am duce sa ne uitam in ochii lui

lai spune:
Lia, astazi ar fi trebuit sa fie la Detroit, cel putin asa a zis ieri, ca azi merge la Detroit (da' nu stiu sigur daca intalnirea cu comunitatea romaneasca a fost chiar azi, sau e maine?!). In rest a mai fost la New York (si nu stiu sigur daca n-a fost si la Washington, DC). In alte locuri nu cred ca mai merge.
Lai

lai spune:
Discutia cu doctoratele mi-a adus aminte de o poveste destul de recenta cu un tip care si-a luat doctoratul in mate de la MIT si-a tinut foarte mult sa se intoarca in Romania, sa lucreze in sistemul universitar de acolo.. in care i-a fost insa foarte greu sa intre, partial pentru ca nu i se echivala doctoratul, trebuia sa se intruneasca comisia de echivalare care tot nu se mai intrunea de nu stiu cat timp, in fine, tot felul de aventuri neplacute. Nu stiu ce s-a mai intamplat, banuiesc ca i l-or fi echivalat pana la urma, dar oricum, cam nasol
Lai

amuleta spune:
Da, asa mi-au zis si mie aia de la ministerul sanatatii, ca i-am intrebat daca pot sa-mi deschid cabinet in Romania (mai mult de gura parintilor) si zice cucoana ca sa-mi fac aia doi ani de rezidentiat ramasi in Romania (ca facusem aproape trei) si abia dupa aia...bineinteles ca le-am ris in nas, ce sa ma-nvete acolo, ca doar de-aia am plecat, ca nu ma-nvatau ce trebuia ! Asa ca-i doare pe ei in fund de PhD si specializari in Romania. Poate doar la ceva particulari sa-ti gasesti loc dar academia si sanatatea sint din epoca de piatra (doar daca nu-i taica-tu rectorul facultatii).

Oana_B spune:
Lia, Base fuse si se duse..de la Detroit:))
http://forum.romportal.com/photos/vizita_dlui._presedinte_basescu_la_detroit_-_sep._2005/default.aspx
Oana_B

ruxij spune:
Merci, asta e, l-am pierdut:)) Lasa ca parca nu ma oftic, am fost aseara la o bauta la vecinii si prietenii nostri si ne-am trezit la 10, asa ca oricum nu aveam timp sa mergem la Detroit.
Cu Ph.D. de aici sau cu Ph.D. din Romania, viata pentru Ph.D.sti nu e prea minunata acasa, ma repet, dar asta e, n-are nimeni nevoie de d'astia, iar in domeniul universitar e o pilaraie si o mancatorie in Ro de zici ca nu e adevarat. Eu sunt convinsa ca nu m-ar angaja aia la univ. in Romania, desi aici lucrez ca profesor la univ. si o univ. mai buna decat "University of Bucharest":))

philip spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Lia, Base fuse si se duse..de la Detroit:))
http://forum.romportal.com/photos/vizita_dlui._presedinte_basescu_la_detroit_-_sep._2005/default.aspx
Oana_B
cum ai reusit sa vezi pozele alea, ca eu cum dau click, cum fuge pe alta poza, nicicum nu le pot vedea pe toate in vreo ordine...

philip

copilasi dragalasi

Oana_B spune:
i-am dat sortare dupa "picture date ascending", mai merge si cu "date ascending" sau "view slideshow"
Oana_B

lai spune:
Oana, sunteti mai bastani ca noi aveti sala mai mare si mai mumoasa, aici n-o incaput toata lumea inauntru, asa ca discursul principal (si discutia) or fost afara (de ne cam tremura camesha).
Lai

Oana_B spune:
Am inteles ca intalnirea din poze a fost la Ford Village, n-am ajuns niciodata pe acolo desi am auzit ca e destul de interesant muzeul de masini. Daca stiam ca incape multa lume ma duceam si eu.
Oana_B