Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Bic
Siminaf, pai tu ai vazut unde locuieste Oana_B? Daca lista de la inceputul mesajului mai e valabila, ea sta in Michigan unde au niste ierni sanatoase.
Da, cumpara bulbi acum si pune-i in frigider. Mai intreaba totusi la magazinul de unde ii cumperi sau la orice nursery sa-ti spuna exact. Poate nu stiu eu bine.
DPN 31.10.05
Recunosc ca habar nu am cu ce se maninaca "bulboasele" astea! Stiu doar ca vreau si eu, dar nu pot decit in ghiveci. De asta tot intreb.
Pina acum, in Ro aveam doar curmali, ficusi, de astea, iar aici numai palmieri (de mai multe specii).
Acum vreu si flori, ca deh, vine fetita intre noi, sa aiba si ea ceva frumos de privit, nu?!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Oana_B spune:
Da, Bicule in MI stau. Mah da' cata bataie de cap cu bulboasele, vorba Siminei:))). Am fost azi la aprozar dupa legume si aia aveau si bulbi de lalele, erau mari cat cepele (ma rog, sunt rude ca tot bulboase sunt si alea) da' ai mei sunt cam mititei si amarati sper sa iasa ceva din ei.. Cum zice Laura, astia ce ii am io sunt ramasi de la mosul de la care am cumpaat casa, nu cred ca ii scotea si sa ii replanteze, au iesit in primvara niste flori foarte frumoase. Da' am auzit ca trebe scosi ca sa se inmulteasca, eu oricum ii scoteam ca acolo unde au fost am scos iarba si am pus mulch.
Oana_B
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by adivio
Nana, pai sa-ti haine de toamna ca si in Ro pentru orasele de pe coasta de est si mai subtirele pentru sud, in Alabama de exemplu e cald, iar in NY e toamna ca la Bucuresti, doar un pic mai multa umiditate. In orice caz nu e nevoie sa-ti iei paltonul, inca.
De vizitat, va trebui sa te orientezi la fata locului in functie de programul care il ai pentru ca sunt multe de vazut si nu uita ca in US distantele intre obiective turistice si nu numai, sunt maricele.
Ca sa prinzi radacini iti trebuie pamint bun, altfel te poate smulge asa,...orice val.
Adivio&Ioana-nazdravana
Multumesc frumos!
Eu nu merg in est, ci in centru si vest. O sa-mi iau haine de toamna si o iconita mica la care sa ma rog sa tina vremea cu mine
Simona
P.S. - si eu suspinat adanc la replicile din "Declaratie de dragoste"!
ruxij spune:
quote:
Originally posted by catalina2005
Pe langa bulbi si testamente vin si eu cu problema mea poate a mai fost cineva in situatia asta...Cum bine stiti orice Ph.D in afara Romaniei e cu greu recunoscut de ministerul educatiei din Romania. Una din solutii ar fi un doctorat cu dubla coordonare, acum am auzit ca s-ar numi cu dubla tutela. Poate cineva sa imi spuna ce inseamna mai pe larg si ce implica un PH.D cu dubla coordonare sau ma rog asa am inteles eu (presupune o colaborare intre doua catedre a doua universitati diferite, cred)? Ce presupune aceasta si practic care e titulatura engleza a acestui tip de doctorat? Aveti mai multe amanunte despre asa ceva? Ce implica el pentru mine si pentru universitatile in cauza? Careva dintre voi a fost implicata in asa ceva? Experientele sunt bine primite! Multumesc mult!
Eu zic sa nu iti bati tu capul cu asta. In primul rand ca iti dau in scris ca odata ce termini Ph.D.-ul in USA nu te mai intorci in ruptul capului in Romania, chiar daca tu esti acum convinsa ca vrei sa te intorci. In al doilea rand, oricum nu da nimeni doi bani pe nici un Ph.D. in Romania, fie el recunoscut sau nerecunoscut.
Laura Takacs spune:
Bic, un bilet pe 12 luni (adult) costa 657 euro (tot CJ-NY), am intrebat azi. Agentia e super serioasa, ieri am cumparat biletele si azi le-au si primit ai mei.
Laura _Oprescu spune:
salutare tuturor!
fetele, am si eu o intrebare.Nu ma pricep la filme Sf, insa sambata merg la o aniversare si nu prea il cunosc bine pe sarbatorit.Ideea e ca stiu ca ii plac filmele SF . Imi recomandati vreunul nou si fain?
va pup
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
mai Adilica,dar uitai sa intreb: a aparut dvd in magazine? il poci cumpara?
Laura
Nu poti inca sa il cumeri din magazine.
Urmareste site-ul asta, imediat ce se da disponibil sa il poti cumpara il poti lua de aici:
http://movies.aol.com/movie/main.adp?&sem=1&mid=20116&ncid=AOLMOV00170000000012
momentan e numai in teatre.
O seara frumoasa
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)