Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 14
lai spune:
Mihaela bine ca s-a terminat cu bine
cu cateva luni in urma or venit socrii in vizita, si pretenu' s-o dus cu ei intr-un circuit turistic cu masina, punctul culminant fiind.. Butte, Montana. Ca au descoperit ei ca acu' nu'sh cate generatii niste unii din familia lor or imigrat pe-acolo. Asteptarile maaari, cand au ajuns intr-un final acolo, fusera cam dezamagiti, no, ca nu prea era nimic. Insa sunt multi verzi, care acum se tot cearta cu ceva om de afaceri care vrea sa deschida un complex de ski bengos, si da-i si protesteaza ca le strica natura.
Bine ca totu-i bine si la voi, Cata
Bunny si Diana, Princeton e safe, are spatii verzi (un rau cu o poteca amenajata de-a lungul lui, langa Institute of Advanced Studies un lac si padure pe unde va puteti plimba, un camp de batalie din sec. 18 care tot asa e frumos amplasat, cu paduri in jur cu potecute), de mall-uri nu veti duce lipsa, ca de, e NJ se poate ajunge usor cu masina sau cu autobuzul pe care il puteti lua din Palmer Square (in centrul Princeton-ului) cel mai mare mall din apropiere = Quaker Bridge Mall, vrute si nevrute pe-acolo, magazine alimentare la care se poate ajunge usor cu masina sau autobuzul - McCaffrey's, ShopRite, Wegmans. E usor de ajuns la NYC si fara masina, e un trenulet care merge din Princeton pana la Princeton Junction, de unde luati trenul (New Jersey Transit) pana la Penn Station in Manhattan. Da' e cam scump de stat in Princeton si nici nu stiu cat de mare este oferta de apartamente/case de inchiriat. Aproape de Princeton alte orase ok: Hopewell, Hightstown.
Sa nu va apropiati prea tare de Trenton, ca pe-acolo ii mai.. dubios, asa.
Lai
Andrada spune:
Tare Lai!!!! si esti tocma de partea celalalata dar scrii de parca ne-am fi plimbat ieri impreuna prin Princeton (aseara am fost la slujba la biserica am iesit dupa 5 minute si 1514 de intrebari despre vitralii, greseala mea, recunosc, eu i le-am aratat de la inceput lui Marcu)!!
Ca oras as recomada South Brunswick, chirii rezonabile, oras nou, curat aproape de Princeton (n-are tren insa, dar are autobuz din coltul strazii).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mygirl spune:
Fetelor, scuzati ca ma bag ca musca'n lapte pe sectiunea voastra. Cu putin noroc, poate peste un an o sa fim pe aceeasi lungime de unda. Sper sa scapati cu bine de tornadele voastre. sa stiti ca nici la noi nu e mai bine, ca ne ploua incontinuu de o saptamana, si de vanturi si furtuni nu mai zic...
Dar hai sa va spun de ce v-am accesat: m-au imbolnavit jucariile pentru copii de pe site-urile voastre. la noi ajung doar alea care nu se vand, probabil, la voi, si cu niste preturi de te doare capul. Vreau sa va intreb ce firme de expeditie ptr Romania stiti voi mai ieftine, ca UPS-ul e cam piperat, iar in varianta economica ajunge coletul in 2 luni jumate. Stiu asta ptr ca in nebunia noastra ne-am comandat carutzul ptr copil din America si nu-mi pare rau, ca e cel mai tare din parcare si cu pretul am ajuns la jumatate, cu tot cu transport. Noi avem cont pe Amazon, am mai comandat de la ei, dar sunt produse pe care nu le trimit direct in Romania. Asa ca tb sa apelez la un var din New Jersey care le primeste si apoi mi le trimite. dar nu prea are cunostinte de firme de transport. Sau cam cat costa bagajul extra la aeroport, ca ar veni cineva de acolo dar deja si-a depasit cantitatea de bagaje admisa. Mi-ar lua jucariile, dar nu vreau sa ma coste taxele mai mult decat jucariile. Va multumesc mult de tot si va trimit un pupic din Romania
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
bunny spune:
Buna dimineata
deh aici e dimineata si feciorul meu se trezeste la 6am ca de asa e el harnicut...dar nu ma pling.
Va multumesc din suflet ptr raspunsuri ....trebuie sa le copiez si cind termin cu impachetatul si trimis copil la soacra ptr 1 saptamina ....incep sa ma uit pe internet. Ca problema mea e ca nici nu pot sa vin la fata locului ca viza turistica mi-a expirat anul trecut si cea noua va fi in baza sotului...deci search pe internet ptr casa, masa etc. Din toata mobila de aici nu am pastrat decit patutul copiluli, scaunul de masa si caruciorul. Restul....o luam de la capat acolo, de la lingura..etc cum se spune. Dar sunt tare si cu ajutorul vostru - va multumesc inca o data - voi reusi.
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste aceste momente sper sa -si fi facut numarul Katrina, Rita ...Numai bine
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
zapacila spune:
Fetele dar de ce nu va mutati in Hawaii?? Acolo nu sunt tornade, cutremure, ploaia tine 10 minute sau daca tine mai mult ploua pe o parte a strazii iar pe cealalta nu... si lista ar putea continua.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by zapacila
Fetele dar de ce nu va mutati in Hawaii?? Acolo nu sunt tornade, cutremure, ploaia tine 10 minute sau daca tine mai mult ploua pe o parte a strazii iar pe cealalta nu... si lista ar putea continua.
E f.f. scump, e umed si sunt bugs:))
California e misto, eu m-as muta acolo daca mi-ar lasa cineva o casa mostenire:)) Cum n-am rude in America, nici o sansa.
In orice caz, trebuie sa ne mutam pana la urma din Indiana, undeva mai la caldurica, da mai incolo ca abia am ajuns aici. Ne gandim unde, ca e greu de gasit locul ideal:))
Laura Takacs spune:
Diana, Plainsboro, Cranbury si West Windsor sunt ok si au sistem scolar foarte bun. Chiria tot cam ca si South Brunswick. Anumite parti din Dayton sunt si ele ok.
Uite aici For Rent, da un search www.forrent.com si Apartment Guide www.apartmentguide.com. Le gasesti si hard copy la marketuri, daca mai vii prin NJ.
zapacila spune:
quote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by zapacila
E f.f. scump, e umed si sunt bugs:))
California e misto, eu m-as muta acolo daca mi-ar lasa cineva o casa mostenire:)) Cum n-am rude in America, nici o sansa.
In orice caz, trebuie sa ne mutam pana la urma din Indiana, undeva mai la caldurica, da mai incolo ca abia am ajuns aici. Ne gandim unde, ca e greu de gasit locul ideal:))
Nu sunt bugs pe acolo, sunt doar soparle care iti stau cocotate pe pereti cand iti e lumea mai draga