Fetele din America (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Bey,ultimele 2 ore,nu le doresc nici dusmanilor mei(da' mai bine lor decat mie).Din tornada in tornada nu ne-au scos.Sirena a sunat de 2 ori(m-a terminat psihic).Din cateva tornade care au atins pamantul cea mai apropiata a fost la ...10 mile.Tot atunci m-a sunat si sotzul de la servici sa-mi spuna ca mai iubeste cum n-a iubit pe nimeni si ca vine acasa.pai daca serviciul lui e la 30 mile departare si tornada la 10 mile,oare cine ajunge prima aici,luand in considerare ca tornada se deplaseaza cu viteza de 40 miles/ora si sotul cu 50-60 mile/ora.I-am spus sa stea linistit ca decat inca o juma' de puncat la penalizare...pe mine ma gaseste untr-unul din dulapurile din hol.La un moment dat s-a intunecat cerul asa de tare incat am zis si eu ca si Leonardo di Caprio in Titanic..."this is it".Eh,in fiecare an trec prin asta.Imi aduc aminte prima data cand am auzit sirena ,acu' 2 ani juma', eram gravida in luna a-8-a si singura acasa(de fapt fiecare furtuna puternica/tornada ma gaseste singura acasa) si mi-au tremurat chilotii mult timp.La fel ca si acum.Eh, a trecu!Suntem bine(pisicu' putin cam stresat ca l-am obligat sa stea in dulap cu mine pt fro juma' de ora,da' isi revine el) si pana la urmatoarea tornada...safe and sound.
P.S mesajul este scris dupa 3 beri ca altfel maine m-as fi mutat in RO

Nematics...mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mihaela,

m-ai facut sa zimbesc, desi momentul nu e potrivit - dar ma bucur ca ti-ai pastrat simtul umorului; incerc sa ma inchipui stind in dulap jumate de ora si simt ca ma ia cu fiori pe spinare.

PS: ma framinta o intrebare - cu tequilla ce-ai facut?
PSS: la voi se pot cumpara bauturi alcoolice duminica?

Mergi la inceput

Nematics, cat am stat in dulap soacra-mea m-a sunat din 10 in 10 min sa vada daca mai traiescDa pe bune ca ma iubeste.Da' serios vorbesc acum.
Pe miss tequila am lasat-o pt momentele din urma, care se pare ca n-au venit,insa miss berea a stat pe-aproape.
Nope, la noi in county nu se vand bauturi alcolice duminica,dar norocul nostru e ca stim si ne aprovizionam,iar daca se mai intampla sa uitam,county-ul vecin e la 20 min si acolo nu au restrictie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Mihaela, slava Domnului ca esti bine! si tot haioasa foc, muah :-) urasc tornadele, sunt oribile, am trecut si eu prin cateva in kansas, de aia am si taiat-o de-acolo ca nu mai rezistam psihic, mai ales ca am prins si o iarna cu furtuni de gheata infioratoare. ca sa venim la patru uragane pe sezon in florida. si ca sa ne facem bagajele acum spre cutremurele din california. :-)) e un locsor pe lumea asta unde nu se intampla nimic, oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

da: Colorado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by nematics

da: Colorado

da, dar e frig :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Si Indiana.
Zau, Conchito, te muti in California ? Unde, nene, iei cu chirie in falie ?
Si la noi ploua depresiv, ieri ne-a explodat cauciucul da nici n-am simtit, aud eu un zgomot mai ciudat si-l intreb pe barbat ce-i, zice el "o fi de la pavaj" si trece unul pe linga noi claxonind disperat si gesticulind pe geam de zic "ia uite si la asta, ce caraghios este" si dupa un timp ma prind ca omul ne voia binele. Noroc cu politia rutiera, ca i-am chemat si ne-au ajutat (ca barbatul avea cauciuc de schimb da n-avea scripete !- ca deh, dinsul e tarzan si poate sa ridice masina intr-un deget, si-ala mic de la picior). Si cu ocazia asta am stat si eu ca tata Frosa, pe marginea autostrazii, cu mainile-n sold balansindu-mi toacele, admirindu-l pe barbatul care asuda la roata, in costum si cravata -ca nu cred ca v-am zis, eram in drum spre restaurant, invitati la o sindrofie. Si mi-am zis atunci ca n-o sa fiu feminista nici moarta, lasa pe altul sa schimbe roata la masina si sa fiu io inegala lui.

Mergi la inceput

Konki,mami,mwah,mwah pai totcmai in California va mutati mah?.Acolo chiar mi-ar fi frica sa ma mut.Visul meu e Montana,da' nu stiu de ce.
Amuleta mistho.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mihaela cand ai zis de pisicu' stresat am crezut ca vorbesti de psihic si ma gandeam cum vine aia ca l-ai bagat in dulap, m-am dumirit ca vorbeai de pisoi. Si la noi nu se cumpara alcool duminica pana la ora 12 la pranz.
Diana si Benny succes cu mutatul.
Catalina bine ca ati scapat de Rita cu bine
Elena sanatate multa mamei si sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste necazul asta
Amuleta, ala cu masina intr-un desht era superman, pe vremea lu tarzan cre' ca erau doar carute, da' bine ai facut, nici io nu m-as fi murdarit nici sa ma platesti:)))))

Eu am fost la pescuit in we cu sotamiu si cu varasu, in vestul statului, in Baldwin. N-au prins decat un peste ca in rau nu erau pesti cati pescari. Da' am dormit in Ludington care e la fo' 20 de mile si e un oras turistic vechi foarte frumos, pe langa lacul Michigan, cu multe case din alea mari victoriene sau ce stil o fi ala, unele din ele sunt renovate si sunt un fel de hoteluri. Am dormit intr-o casa din asta si mi-a placut foarte mult, m-am simtit ca intr-o intoarcere in timp, totul era antic inauntru si foarte bine intretinut, am zis ca data viitoare cand om ajunge prin zona sa ne cazam tot acolo.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Nu-s in Montana mai multe vaci decit cetateni ? Sau poate incurc.
Io gasisem odata o slujba in Wyoming si-l intreb pe barbat si incepe el sa-mi fredoneze melodii dintr-alea de blue grass, cum se cheama banjo-ul ala al lor pitigaiat/nazal, toata seara aia, de cite ori dadeam sa-l intreb ce parere are, da-i si el cu fredonatul, m-am lasat pagubasa pina la urma. Dupa aia m-a refuzat la Arizona (ca n-o sa aiba apa destula), la NY (ca-s prea multi ciudati), la NC (ca el ar fi yankee si o sa se uite crucis la el), la Florida (ca nu-i plac uraganele), la New Orleans (ca nu-i place sa-i curga raul in cap), la California (ca nu-i plac cutremurele), la Seattle (ca nu-i plac ploile), la Iowa (ca nu-i plac cartofii), la WV (ca "the trees don't branch"-aia genetici, adica)...ma rog, am avut de ales cam din zece state.

Mergi la inceput