Fetele din America (50)
Raspunsuri - Pagina 12
amuleta spune:
Dragele mele, vin cu o rugaminte mare la voi si sint sigura ca veti raspunde generos si delicat ca intotdeauna. Of, nici nu stiu cum sa gasesc cuvintele potrivite.
Mama Elenei (Elenalove) a fost inundata si evacuata de cind cu ultimele inundatii. Dupa ce trec apele se va intoarce probabil la patru pereti si un acoperis gaurit, pe care va trebui sa-l repare pina da zapada. Toate acestea, dintr-o pensie cum au oamenii la tara, stiti si voi, plus ajutorul unei fete care locuieste intr-o garsoniera si tocmai asteapta un copil si al unei fete care sta in America dar inca mai plateste pina la ultimul banut billurile de la operatia de inima si stomac a baietelului ei.
Va rog sa ma credeti ca Elena nu a solicitat nimic, spunind ca-i e rusine sa ceara dar i-am fortat eu mina si va rog din suflet sa fim delicate, ca sa nu-i facem situatia si mai grea decit este.
Noi am ajutat de-a lungul timpului pe unii si pe altii si iata ca acum una dintre noi are nevoie de ajutor (desi e prea demna sa-l ceara ea singura).
Eu am platit la billurile medicale ale mamei vreo doi ani si ma apuca disperarea uneori ca n-o sa o scot la capat, cu toata leafa mea de rezident si a sotului de computerist. Si Elena si sotul lucreaza dar cred ca ceva ajutor pentru mama ei acum ar fi ca o gura de oxigen pentru ea. Mi-ar fi placut sa pot contribui doar eu cu toata suma dar cabinetul meu e inca pe butuci...asa ca apelez si la voi.
Adresa ei o puteti afla de la ea sau de la mine, prin PM.
vikinga spune:
Amuleta acum ce am aflat si eu de ce i s-a intimplat mamei Elenei. Cum sa nu ajutam! Elena nu trebuie sa-ti fie jena, nu ceri nimic, e o posibilitate sa contribuim la vitimile inundatiilor. Mama ta e o victima a acestor dezastre in Ro, e singura si are nevoie de ajutor. As dori si eu adresa de pay pal. Am intrat la subiectul vostru sa intreb daca toate americancele sunt ok, aveti grija de voi fetelor. De 2-3 ore e un reportaj aici la tv despre zonele afectate de katrina, acum de rita. Absolut ingrozitor..!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Ira spune:
Cataghe, spune-ne, te rog, cum e ? Maine dimi Rita va fi pe continent. Am inteles ca se vor intensifica ploile si vanturile in noaptea asta si maine dimineata, ....ça sera une toute autre affaire . E vant deja ? V-ati facut provizii au ba ? Ramaneti acasa ?
Vaz ca Bush si-a intrat in mana, pai daca l-a atins la texas...
In Canada, in schimb, incep temperaturile de noapte sub 0. Edmonton, de ex., Alberta. La Montréal, la noapte, 4 grade cu plus. Fiecare cu slabiciunile lui.
bunny spune:
Buna fetelor
sunt o mamica de un baietel de 15 Luni , deocamdata inca in Europa dar in 2-3 luini ne vom muta in NJ , exact nu stiu dar pe linga Princeton. Sunt putin buimaca, sa fiu sincera dar incerc sa iau totul usor si sa ma mut fara ca puiul meu sa simta asta. NU e usor, dar fiind acum in Budapesta, imi este fff greu ca nu stiu limba maghiara si nu e asa usor de invatat. Dar ma gindesc tot la puiul meu care va auzi 2 limbi nu trei. Ca o sa invete el 5 ...asta e treaba lui
HAI ca nu vreau sa va innebunesc....am si eu o intrebare ( de fapt sute ) poate cineva sa-mi recomande zona/oras apropiat de Princeton frumusel, dragut....usor de intregat,nu izolat...ca am tot fost singura ciu un cerc mic de prieteni aici in Budapesta si voi stiti cum suntem noi, romanii.
va pup deocamdata din Budapesta
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
philip spune:
salut, mani, noi ne mai intalnisem pe la bebelusi (atunci) de iulie-august, dar n-ai mai dat pe la noi. calatori placuta spre america si sa te simti minunat aici. va stabiliti definitiv? nu stiu ce sfaturi sa-ti dau de nj ca n-am fost decat o data acolo, si-atunci in goana ca gresisem drumul spre jfk si-am ocolit prin nj. dar poate sunt alte fete care stiu.
pupici
philip&andreea
copilasi dragalasi
diana_n spune:
Buna fetelor,
Ca si Mani, eu si sotul ne vom muta in NJ cam pe la iarna. El are job-ul in Cranbury si ne-ar interesa niste recomandari de orase din imprejurimi: Plainsboro, East Windsor, Hightstown, Princeton sau altele de care stiti. Am fost sambata trecuta intr-un voiaj special ca sa vedem cum arata orasele astea, bineinteles ca ne-a placut Princeton, insa nu ne-am putut da seama in cateva ore care ar fi o zona buna, cu magazine relativ aproape, cu un parc ceva mai aproape pentru ca saptamana viitoare o sa nasc si as vrea un loc unde sa-mi plimb baiatul.
Multumim frumos de orice ajutor
Diana
cataghe spune:
La noi deocamdata nu se intampla nimic deosebit, decat ca cerul e acoperit si bate un pic vantul - ceea ce, dupa caldurile de saptamana asta, nu pot sa zic ca ne displace Aseara ne-am dat noi seama ca nu avem o lanterna in casa, doar lumanarile de la Paste, si s-a dus sotul meu sa cumpere o lanterna de la walmart, ca deh, poate se ia curentul si sa fie acolo. Sufletu'!, a gasit numai rafturi goale, nu mai era in tot magazinul ala pui de lanterna, pui de cort, saltele pneumatice, genti izoterme, termosuri... conserve nu mai zic, nimic! Na, noi nu ne-am agitat prea tare ca a tot zis al meu sot ca nu va fi cine stie ce si ca de data asta se face tam-tam mai mare decat ar trebui din cauza de Katrina... sper sa aiba dreptate. Eu nu am apucat inca sa ma uit la televizor, insa din cate imi spune el nu a fost chiar asa nenorocire pe coasta iar furtuna e acuma de categoria 1. Asteptam.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Ira spune:
Ne-a ajutat Dumnezeu si a trecut si tembela de Rita. Sa speram ca nu sunt pagube foarte mari.
La joaca acum ! Si nu scumpiti benzina, svp. !
mihaelabebe spune:
No, si eu care stateam linistita ca pe noi nu ne afecteaza Rita..Am avut "tornado watch" toata ziua,tocmai a sunat sirena in caz de urgenta am trecut la "tornado warning" avem o furtuna cu vant de pana la 80 mile/ora la 30 mile departare cu directia ...noi.Sunt fericita totusi ca l-am trimis pe fi-miu la soacra-mea in tenneesse astazi.Acu' va pup imi iau cateva beri,sticla cu tequila,pisicu' si directia ...dulap.