Fetele din America (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Da mai Zapa, dar e scump al naibii, si sa ajungi din Hawaii pana in Romania, faci ceva. Plus de asta mai schimbi de vreo 4 ori avionul si platesti o avere sa faci ocolul lumii.
Hawaii e frumos pentru vacante, nu mi-ar place sa stau acolo (island fever - m-ar manca in talpi dupa cateva luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanca, pai si la San Diego nu e scump? Cat costa o casa? 700 mii or so?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Casele sant mai ieftine in Hawaii decat in San Diego

Eu ma refer la lapte si alte produse alimentare, benzina, ca de esti pe o insulica, hainele ca nu ai prea multe magazine tip outlet, etc.

Mergi la inceput

Aha, deci asta e faza cu Hawaii/San Diego. Amandoua scumpe oricum. Eu as alege San Diego daca as putea.

Am si eu o problema, poate imi dati un sfat. Am luat casa asta noua si astia au zis ca pun sod in fatza si "seed" in spate. Ei, eu n-am stiut si am zis ca da. Cert e ca in fatza e OK cu sod, dar in spateeee... Iarba a crescut din loc in loc, cu spatii goale intre, e noroi, e nenorocire. Ce naiba fac? Am mai luat un sac de seminte si le-am semanat in weekend, dar mi se pare ca niciodata nu o sa am un gazon ca lumea in spate. As vrea sa pun sod, dar nu stiu cat m-ar costa si am cautat pe net, dar nu am gasit decat site-uri unde imi cer informatii sa imi dea ei quote bla bla. Stie cineva cam cat costa sa iti pui "sod" din asta? Sau am vreo speranta sa creasca iarba asta din semninte pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

creste iarba, nu dispera: intr-o saptamina o sa fie ca un pufusor de 3-4 cm, in doua: creste pe la 5-6cm (daca o uzi, binenteles), iar peste trei o sa vrei s-o tunzi deja!

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Lia, daca vrei sa pui SOD, pretul e pe sq ft si trebuie sa cauti mai mutle locuri care-l vand si pot sa-ti dea un quote, si ar trebui sa ti-l si garanteze, cateodata nu "prinde" . Daca vrei sa iesi mai ieftin, mai cumperi seminte si persisti, pana la urma creste, poate nu anul asta dar la anul sigur. Mai pune si niste fertilizer, scrie pe punga cum sa faci. Am patit si noi cu iarba din seminte la fel, dar dupa repetate incercari (2-3) s-a facut, anul asta e chiar frumoasa. Dupa ce semeni trebuie sa pui niste paie peste seminte, ca sa nu ti le manance pasarile. Acuma depinde cat de mare e locul. Noi nu am pus, in schimb am tot semanat.

Mergi la inceput

Multumesc. Deci sa tot pun seminte. O fi prea tarziu acum pentru seminte? Am dat si cu fertilizator. O sa mai iau vreo doi saci sa mai pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Da mai Zapa, dar e scump al naibii, si sa ajungi din Hawaii pana in Romania, faci ceva. Plus de asta mai schimbi de vreo 4 ori avionul si platesti o avere sa faci ocolul lumii.
Hawaii e frumos pentru vacante, nu mi-ar place sa stau acolo (island fever - m-ar manca in talpi dupa cateva luni).

copii ca ai mei nu are nimeni

Din Hawaii zbori pana in LA si de acolo ruta obisnuita, deci e doar cu un zbor mai mult.
Hainele ai dreptate in privinta lor, iar lapticul e 7 dolari si ceva galonul. Norocul nostru e ca il luam de commisary ( Navy Exchange cu 4 dolari). Am glumit dar nu m-as intoarce acolo nici batuta. In schimb casutele sunt foarte ieftine acolo fata de San Diego unde stam acum. Aici nici prin gand nu imi trece ca ma pot apropia de o casa. Nu am chef sa platesc o viata pt un kkt de casuta.
Oricum viata aici e mult mai ieftina, cumpar ouale cu 88 centi duzina, lapte cu un dolar si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

cine se-ncumeta sa deschida-n alta parte, ca ne inghesuim p-aicea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

ta-na-naaa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58506" target="_blank">51

Oana_B

Mergi la inceput