Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
nature spune:
Ce ziceti fetelor de ploaia asta nebuna? Pe mine ma doare capu' de-mi plezneste, sunt o baba meteo sensibila:).Nu stiu cum o sa fie cu dormitul, Ilinca nu doarme in casa decat noaptea, in rest numai afara e obisnuita sa doarma...
Ieri nu am mai fost in stare sa scriu nimic, dupa ce am citit de MIruna.Am ajuns acasa si am strans-o tare pe Ilinca in brate...
Aissa, unde e magazinul acela cu coloranti, langa Unirea?
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
ionella3003 spune:
La multi anisori fericiti pt. Andrei si Ianis!!!
Noi o sa aplicam o solutie de compromis pt. ziua asta ploioasa: o sa mergem la mall sau in sir pt. ca are mama de facut cumparaturi si, cum au si locuri de joaca pt. copii, cred c-o sa fie ok, ca si noi ne-am invatat doar afara...
geo, iti seamana Ioana leit... m-am amuzat teribil despre cum a inceput scoala... asta ca sa nu-ti mai spun cat te invidiez ca ai slabit... eu mai am de daaaaaaaat jos ... o gramada de kile!
anamari, spor la treaba; te asteptam sa ne povestesti cum e in noua casa!
ana_a, bucura-te ca doarme stefan mai mult, ca alex se trezeste de obicei la 7 si cand are chef chiar la 6, de m-a capiat! seamana cu tat-su asa matinal, mie mi se pare cel mai dulce somnul de dimineata...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Nexus spune:
LA MULTI ANI PENTRU ANDREI TUDOR SI IANIS RAZVAN!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte de o viata minunata plina de realizari!
aissa si eu ma gandeam cu groaza la zilele cand nu vom mai putea iesi afara cu prichindeii....ce vor face toata ziua in casa ?????
ana_a, Arthur se trezeste intre 7 si 8 dimineata. Au fost si cateva exceptii cand s-a trezit dupa ora 8, dar rar.
geo, tot din ciclu "Mergem la scoala" . Fetita unui coleg la inceputul scolii...intr-o zi a saptamanii care nu era luni. Luni cand au trezit-o parintii sa mearga la scoala replica a fost:"Pai de ce sa merg azi la scoala, ca azi e luni?" Super replici au smecherii astia mici.
poze Arthur
aissa spune:
nature e pe o straduta care este inte Cocor si Unirea, paralela cu artera principala. E strada pe care pe vremuri erau multe chioscuri cu lamanari de nunta, acum mai e doar unul. Am explicat mai pe larg www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56440&whichpage=2" target="_blank"> aici . Daca nu intelegi cum vine iti scriu pe PM ca sa nu supar fetele....
pufymic spune:
LA MULTI ANI
Andrei-Tudor si Ianis-Razvan
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Am reusit si eu sa vad cateva din pozele Ioanei de la prima zi de scoala! Foarte frumoasa scolarita are mama....cred ca cu ea seamana! Serios ca sunteti faine amandoua! Cat despre slabit eu habar nu am sa apreciez chestiile astea(nu am ochiul format pentru asa ceva)! Dar arati bine!
Am vazut-o si pe Deanna cu torticurile si cadourile ei!Foarte frumoasa domnisoara!
Angela am o intrebare: tu i-ai decalotat putzulica la licuriciul mic la fiecare baie cum zic ei?
Eu nu i-am decalotat-o si nici nu am de gand! Si nici la chirurg nu merg cu el!
Chiar era un subiect pe tema asta pe forum cu ceva timp in urma....
Noi suntem ok, toata ziua mancam, urlam , ne plimbam si ne jucam! Ma dispera ca musca toata ziua(cand il superi vine cu gura cascata si pregatita la tine sa te muste)!!!....si habar nu am cum sa-l dezvat de obiceiul asta prost cu muscatul!Il tot cert eu....dar degeaba! Ca rade si se intoarce cu spatele la mine!
Ieri a gasit afara o gramada de nisip.....intr-o secunda a fost in varful gramezii.....sa nu va zic cat nisip am scuturat din hainele lui in vana ....si in scutec avea!
In rest e un mamos irecuperabil si nu-mi place asta! Spre sa-i treaca.....nici la baie nu ma lasa sa merg!Se apuca de urlat si fuge dintr-o camera in alta cautandu-ma , cu toate ca m-a vazut ca intru la baie!Cand ies se calmeaza ca prin farmec!
Pupici!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
anielas spune:
Fetelor..va multumesc pt rugaciunile voastre pt micul sufletel. E adevarat..in astfel de momente ramai impietrit iar cuvintele sunt de prisos...iar despre medici nu mai are rost sa comentam..este scandalos. Ma intreba cineva cum a nascut...a nascut prin cezariana..si chiar vroiau sa o mai amane vreo doua zile...
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni
Poze noi
anielas spune:
LA MULTI ANI ANDREI-TUDOR si IANIS-RAZVAN!!!!
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni
Poze noi
Nexus spune:
anielas traumatizanta experienta mai ales pentru mama. Din pacate vinovatii-s fara vina.
poze Arthur
ellen spune:
La Multi Ani! pentru Andrei Tudor si Ianis Razvan. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Davina, ce frumos ca poti sa-i pastrezi lumanarea. Am cautat si eu ieri pe aici pe la noi si am gasit ceva asemanator (era de ceara in schimb) dar nu avea 1, ci doar 0 si 9. Tre sa ma mai uit, poate o sa gasesc ceva frumos pana la urma.
Aissa, pana la cat este deschis la magazinul ala? Tre sa ma duc si eu neaparat, poate o sa-mi mai vina idei de ornat.
Anamari, felicitari pentru noua casuta si spor la treaba. Vezi sa nu te obosesti prea tare. Ai grija de bb3.
Eu m-am apucat de ceva timp de pregateli pentru petrecere. Sper sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus. Am cumparat coifuri, zdranganeli, bannere, baloane, etc. Cred ca o sa fie nebuneala mare. Sper sa nu se sperie Alexuta .
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
aissa spune:
Ellen: 9-18 doar de luni pana vineri. Sambata si duminica au relash.