Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
ellen spune:
Aissa, offf, ce program nasol au . Tre sa ma duc in timpul pauzei mele de masa...pai si eu cand mai mananc?
Daca nu mai ploua, poate trag azi o fuga pana acolo sa vad ce iau.
Multumesc mult.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
sofiabebe spune:
Anielas, imi pare rau, ce sa zic, s-o odihneasca Dumnezeu is putere parintilor, nu pot sa-mi inchipui cum poate fi... Doamne pazeste!
Geo, mor de ras! E tare desteapta fata. Si la noi a fost prima zi de gradi, apoi a doua zi, azi e a treia, ha, ha! Prima data a fost fericita, chiar nici un copil nu a plans, cand a vazut ca nici un parinte nu mai pleaca, stateam de vorba cu doamna, zice: "Hai plecati odata ca noi vrem sa ne jucam!"
Ieri nu vroia sa se scoale dar am imbunat-o i-am zis ca mergem pana acolo si daca vrea ramane, da ca nu, nu, iar la pranz daca vrea sa doarma acasa sa-i spuna doamnei si ma suna. Am fost cu FIlip acolo la 12 juma, a mers asistenta la ei si mi-a transmis ca nu sunt probelme, deci m-am linistit. Azi l-am dus pe FIlip la ea in camera, o tragea de pijama si s-a sculat vesela. Dar prietena ei a plans rau. Asta e, sper sa nu inceapa si a mea maine, ca ei sunt ca maimutele.
Filip merge ca babele cu ... cadrul :) Adica il pui in picioare langa carutul de papusi al sora-sii si el se misca, iar uneori sta in picioare singur. In ham se lasa ca puturosu in fata. A facut s icativa pasi cu hamul, dar credea ca il sustin. Spune din ce in ce ma imulte silabe asemanatoare cu ... realitatea, ca radem ce scoate.
Ma duc si pe copii din 2002. (Geo ne vedem la parinti cu 2 copii :))
pa,
bebe si puii:
Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Naty spune:
La multi ani Andrei si Ianis!
Geo am vazut poze cu scolarita mica, e superba si are o mamica SLABA.
Drum bun maine si distratie placuta!
Danyce avem cunostinte comune Ai aflat? Ca sa vezi ce mica e lumea ...
Aniela Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta si sa le dea putere parintilor!
Andora si Angela cred ca temerea asta o au toate mamicile.
Eu incerc sa ma temperez, ca sa nu gandesc rau, dar mi-e tare greu. Mai ales cand aud de nenorociri din astea, nu ma pot opri sa nu ma gandesc ca ceva rau i s-ar putea intampla fetitei mele si ca as muri in cazul asta.
Si cred ca asa o sa fie toata viata de acum incolo, oricat ar creste copilasii nostri noi tot o sa ne facem griji.
Va las ca am mult de lucru!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
Andrei si Ianis, LA MULTI ANI! si numai clipe minunate alaturi de parinti va dorim!
Naty, cine, unde, cum?
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mihaela73 spune:
Buna ziua fetelor! Nu am mai postat de mult...scuze..
Ieri am fosr cu Lia la dr. pentru verificarea lunara (face 1 an peste 2 sapt) si are 10 kg si 71 cm: adica grasunica si cam scunda ai vostri bbei cum stau? ce credeti: daca as merge cu ea la inot sunt sanse sa se dezvolte mai mult pe verticala? sau nu ar trebui sa ma ingrijorez...
Mi-a spus sa nu-i mai dau cereale, sa nu o indop...dar nu stiu ce sa-i dau seara ca sa-i tina de foame si sa se trezeasca si ea la o ora civilizata nu la 5:30-6:00
http://community.webshots.com/user/mihaela7373
georgiana.david spune:
Multumesc fetelor de aprecieri, parca ma simt mai bine acum
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
roandre spune:
Mandra mea doarme, eu am terminat de gatit masa de pranz si vin sa mai spun si eu ce mai face Alexia mea.
Va dati seama ca numai prostii face. Acum a cazut de oboseala si a dat cu capul de am zis ca acolo ramane. Bubuei casa cand cade pt ca nu stie sa pice in fund si se lasa cu picioarele drept pe spate.
Aseara a cazut pe burta sau habar n-am cum, ideea e ca a venit cu obrazul pe un dop de sticla si are o ditamai vanataia in obraz.
In rest imi imprastie tot ce gaseste prin casa de zici ca a fost un razboi aici. Mai mult de 2 minute nu sta casa mea aranjata ca vine "raganul Alexia". Altfel e foarte mandra de ea ca stie sa puna dopul la sticla, capacele la diferite caserole de plastic, ca incearca sa manance singura cu lingurita, ca bea cu paiul apa si sucul. La capitolul vorbit, ramanem la acelasi vocabular:mama, tata, baba, apa si ACA (la ea totul e ACA si habar n-am ce vrea sa spuna).
Pamantul face parte din meniul zilnic in continuare dar sa va spun ce am facut azi. S-a trezit tac-su de dimineata, inainte sa plece la munca si i-a dat in somn 200 ml lapte. Eu ma trezesc pe la 8.10 si Alexia dormea, biberon nespalat in bucatarie nu gasesc (ca asa are obiceiul sa le lase nespalate) si zic "clar nu i-a dat sa bea laptele". Asa ca i-am mai dat si eu inca 200 ml lapte...si culmea i-a mancat fara proteste in somn...si mi s-a trezit apoi copilul la 11.30 dormind de aseara de la 22.30. Ca sa vedeti si voi ce parinti denaturati am indopat copilul dimineata cu toata ratia de lapte pe ziua de azi.
Aissa, stiu magazinul de care zici...dar uitasem de existenta lui!
Mihaela, Alexia avea la 11 luni jumate (ca atunci am cantarit-o/masurat-o ultima data) 8700 gr si 74 cm.
Eu zic ca au ele timp sa se inalte si cu siguranta sportul le va prinde foarte bine.
Eu seara Alexiei ii dau doar 200 ml lapte simplu si doarme pana pe la 6-6.30 cand ii dau inca 200 ml lapte si doarme in continuare pana pe la 10. Deci, mai sunt si altii nemancaciosi care totusi se trezesc pe la 6 dimineata.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
DidiAlex spune:
Doamnelor Va multumim din inima de urari pe Robert Alexandru si va dorim sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copii vostri
LA MULTI ANI!
Alex
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez
danyce spune:
Mihaela, n-ai de ce sa te ingrijorezi in privinta inaltimii. Copilasii au perioade de crestere diferite, nu e batut in cuie ca ei sa depaseasca 74 cm la varsta de 1 anisor. Se poate ca micuta ta sa creasca mult mai mult in anul care vine sau dupa 2 anisori. Ca fapt divers, eu am fost si la nastere si la 1 anisor mai mare decat sotul meu (mi-am consultat si mama si soacra) si acum el e mai inalt cu 30 cm decat mine
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
frosa spune:
LA MULTI ANI ANDREI SI IANIS
ANIELAS groaznic, sa le dea Dumnezeu putere parintilor sa treaca peste incercarea aceasta grea.
pufy si al meu este lipit de mine, m-a cocosat