Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI ANDREI-TUDOR si IANIS-RAZVAN!

sa fiti sanatosi norocosi si voiosi!

ieri am fost la dr si dupa masuratori si cantariri avem asa 80 cm lungime si 11,100 kg si 48 cm dim craniana. Multa lumea mi-a spus ca e grasutz..dar nu as vrea sa ma i+au dupa gura lumi..oare e bine e rau...parca as putea sa schimb ceva

Dr vostri cand au spus ca putem sa incepem cu laptele de vaca...ca io am uitat sa imi intreb medicul!

si, poate ma lamureste si pe mine cineva cum e cu parola user-ului ca mai schimb si io o data.. sa nu mai deranjez pe cineva

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI ANDREI-TUDOR si IANIS-RAZVAN
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Pufy, da, eu pe fiecare zi (cu rare exceptii), la toaleta de seara i-am decalotat putzica, dar nu foarte energic. Cred ca ce am facut eu nu a avut nici o relevanta pentru ce urmarea dr.

DidiAlex, noua ne-a zis la 1 an ca sa-i mai dau formula pana prin noiembrie, si apoi treptat, pot sa trec la lapte de vaca.

Fetele cu copii mamosi - eu imi doresc ca, macar din cand in cand sa stea si zgatia mea lipita de mine...da' n-am vazut inca! Daca e la altcineva in brate, se intinde dupa mine ...si in secunda urmatoare vrea sa-l dau jos din brate si sa il plimb.

Mihaela, nu mi-a zis nici ca e urgent, nici obligatoriu...a ramas ca mai vorbim peste o luna cand tre' sa facem nu stiu ce alt vaccin. Da' mai vorbim...ca ma mai documentez si eu si de prin alte surse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mihaela 73, Damian al meu este la pulul opus , el facand parte din categoria"pana", are 8100 g la 11 luni si 14 zile si 75,5 cm

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!
Ce zi de toamna . Noi am fost plecati de la 11 pana pe la 14.30, am fost cu tati sa schimbe ghipsul, sa ne fi vazut cum aratam cu bebe+umbrela-ntr-o mana si cu o sacosa-n alta, plus tatic schiop in carje in urma noastra, cred ca a zis lumea ca nu suntem normali. Am fost cu taxiul dar tati a vrut musai sa mergem prin Plaza.. noroc ca stam aproape. Avantaj - somnic Uca pana acum 5 minute.
Geo sa stii ca arati super, in mintea mea esti f slaba de atunci de cand am vazut pozele din Mami, ca si de la mare. Si daca regimul e "faptasul" ma apuc si eu de el sa vad cat rezist
De sculat dimineata - Gogo a inceput de vreo luna parca sa se scoale mai tarzior (8.30-10), asta daca papa laptic pe la 6-7 plus noaptea 1/2 ori
Mamoasa nu prea e, cand ii cer insa sa-mi dea sa pup mana/nasucul/etc, face "mmmm" si se pisiceste la mine, e tare dulce. Insa de 4-5 zile am observat ca la unele persoane straine a inceput sa se rusineze , se intoarce in picioarele mele si se baga cu capul in fusta/in mine. Asa a facut in parc de 2 ori cu niste babe, apoi cu niste verisoare poe care nu le vazuse de mult. Insa la 99% din persoanele straine se duce si vorbeste fara jena
Vroiam sa va intreb, voi ce fel de smantana le dati? Eu nu i-am dat pana acum...
Ma duc sa dau papa la bebe acum... pupic!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Andora, sa sti ca regimul e faptasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david

Andora, sa sti ca regimul e faptasul!

Atunci il incep cand vin de la Moldova de la socrella, ca acolo nu-i chip

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Geo, super ca ai reusit sa dai asa de mult jos cu regimul ala.
Tare parca as vrea si eu sa incerc dar inca nu mi-am facut curaj. Cred ca o sa astept cel putin sa treaca ziua Alexutei, ca sa mananc si eu tort .

Andora, eu ii dau si smantana si iaurt de la Covalact.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Si noi lactate tot de la Covalact papam.

Cat despre putica nu ma speriati, ca si eu fac decalotarea la fiecare baita iar doctorul mi-a zis ca deocamdata e bine, ce a vrut sa zica cu "deocamdata"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Geo, nici eu nu am uitat de regimul tau. Il incep si eu de sambata dupa ce ma intorc din turneu: azi avem o aniversare in familie (la 200km distanta) si vineri (cam tot pe-acolo) avem o nunta in familie (se insoara varul sotului). Mai trebuie sa termin de calcat costumul sotului si sa fac bagajele si am plecat. O sa incerc insa sa nu depasesc 1000 calorii/zi, chiar daca sunt in deplasare (eu si prin metoda asta, de a calcula caloriile, am mai dat jos vreo 2kg in ultima saptamana).
Numai bine va doresc si sa citesc numai vesti bune la intoarcere. Pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput