Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!!!
Am scris dupamasa un mesaj luuung....si nu stiu cum dar nu a mai mers DC-ul si l-am pierdut....

Acum nu mai revin cu tot ce am scris.....maine la ziua ca deja sunt franta de oboseala

nature, si eu i-am dat la Stefan ardei umpluti cu carne de vita si legume, si a mancat cu placere.
ziceai ceva de macaroane, cu ce fel de branza le-ai facut?

anielas, Dumnezeu sa o odihneasca pe micutza Miruna si parintii sa gaseasca o alinare...e groaznic...
si ca o paranteza, ca cineva intreba pe aici cum de se mai nasc copii cu cordonul incolacit pe langa gat...si natural...ei bine, sora mea a trecut cu groaza prin asa ceva, si copilasul ei la fel...si doctori nu au facut mai nimic sa o ajute, si mai ales sa ajute copilasul care era mai sa se sufoce...ea a avut noroc.

Fetelor, o intrebare: La ce ora se trezesc copilasii vostri dimineatza?Al meu care era mai matinal ca si noi...sa invatat un somnoros si jumatate...abia reusesc sa-l trezesc pe la 9.30 si azi lasandu-l sa doarma dupa voia lui si-a stricat tot somnul de amiaza...a adormit cu mare greu abia pe la 16 si sa trezit la 18....

elyanne, eu zic sa te bucuri ca nu iti mai bea laptele seara...parerea mea este ca nu-i prea sanatos sa bea copilul laptele in somn...eu incerc sa-l dezvat pe Stefan de acest obicei si inca nu am reusit...Elena iti doarme noaptea?

danyce, simpatica foc Alma, asteptam pozici cu noua freza!Ma bucur ca a stat cuminte la tuns...al meu a plans foarte tare de mi-a fost mila de el, nu stiu cand am sa-l mai tund...

davina, acuma ma uit la pozele voastre, ce mare si frumoasa sa facut Deanna, si cate cadouri....foarte frumoasa petrecere!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mi-am adus aminte ceva!!!! Pai bine mai fetelor, Ioana v-a cucerit cu ochii si uniforma ei iar de mama ei nu mai spuneti nimic??? Se vede ca am slabit? Eu una sunt foarte multumita, cu cura pe care am pus-o pe forum am dat jos 7 kg, am ajuns la 55 si mai am inca 2 zile. Acum o sa ma pun tare si pe sport ca sa scap si de picul de burtica care a ramas

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La multi ani MARA si Razvan

La multi ani Ilinca si Robert

npoi suntem inca in faza cu mutatul...am intrata in faza 2, adica am gasit casa, incheiat contractul-e tot cu chirie, si acum incepe hartogaria si impachetatul...

nu voi mai avea prea mult timp, dar sper sa nu mai ratez sarbatoritii...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ana n-am zis ca bea lapte in somn... Nu mai bea lapte la ultima masa... seara...
Da... doarme noaptea, de muuult... de pe la 4 luni nu mai se trezeste noaptea, doar daca o supara gingiile sau ii e cald...

Danyce multumesc pentru raspuns... Acum ii dau iaurt seara... Oricum, nu bea/mananca mai mult de 700 g de lactate...

Georgiana am vazut pozele... foarte frumos... Cred ca o sa te zapaceasca si shocheze Ioana cu intrebarile legate de scoala... Foarte haioasa pitica...

Aniela imi pare foarte rau... chiar nu stiu ce sa zic...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Andrei Tudor si Ianis Razvan, sa aveti o viata plina de realizari si santate!
Asteptam si de la voi poze si "povestioare" de la prima voastra aniversare!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

aniela -imi pare rau pentru miruna. e asa trist cand moare un bebe...

la multi ani Andrei Tudor si Ianis Razvan-sa se bucure parintii de voi...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani Andrei Tudor si Ianis Razvan!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Andrei Tudor si Ianis Razvan!

Fetelor, sa fi venit toamna deja? Eu sunt in panica, am reusit acum sa o adorm pe Ale dupa lapticul de dimineata, dar eu cu ea in casa o zi intreaga cred ca albesc...Mama, dupa atatea zile de hoinareala ma gandesc cu groaza ca daca nu putem iesi la plimbare e grav...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

La multi ani Andrei si Ianis!!!!

Andora, si eu sunt la fel...am momente, mai ales cand aud de tragedii, asa cum este cea a parintilor Mirunei (Dumnezeu s-o odihneasca in pace), deci am momente cand nu pot sa nu ma gandesc ce as face eu ....si, la fel, cred ca asa va fi toata viata (undeva, intr-un colt de suflet o sa am mereu temerea ca ceva rau s-ar putea intampla puiului meu, si eu n-o sa-l pot ajuta).

Si noi am tuns Licuriciul (cat s-a putut de scurt cu masina....aproape cheliuta) si, intamplarea face ca era imbracat intr-o bluzita cu dungi....cand am iesit de la frizerie ne-am dat seama ca puiul nostru are un veritabil aer de puscarias....da' unul de-ti vine sa-l smotocesti si sa-l mananci!
A stat cumintel tare si el....e adevarat ca avea sa putin par ca n-a durat procesul mai mult de 3-4 minute.

Am facut si vaccinul si nu am avut probleme dupa...
In schimb, medicul a observat ca nu se vede semnul pe manuta de la BCG (cred) si zice ca in curand ar trebui sa-i fac o testare IDR pentru bacil...dar a ramas sa mai vorbim.
Mi-a mai zis ca nu e putica decalotata bine si mi-a recomandat pe cineva pentru decalotare chirurgicala. Eu nu vreau (cel putin deocamdata) sa-i fac chestia asta...atata vreme cat nu are nici un fel de probleme. Uf...mai vad eu!

Am uitat mi-am aruncat un ochi prin mamici de sept-oct... ...eu nu eram cu voi pe atunci...si m-am distrat un pic pentru ca am nimerit de ex. intr-o pagina in care Mina si inca cineva (nu mai stiu cine) avea fetita pe atunci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Angela, testarea IDR ti-a spus unde se face? Chiar e obligatoriu sa aiba semnul pe manuta? Nici Alexia nu are nici un semn iar cand am intrebat doctora pe la 6 luni a zis ca nu e nevoie sa-l repet....mai intreb inca o data acum cand mergem pe 21 sept pt vaccinul Trimovax.
Hihihi, imi aduc aminte si eu ca Mina avea fetita pe vremea aia si parca pe 5 sept trebuia sa nasca si eu tot o priveam pe ea ca o deschizatoare de drumuri (in ale nascutului)...hehehe, eu nasteam de abia pe 25-26 sept. Aaaa, si ii povesteam sotului ca fetita Minei e baietel de fapt si el tot spera ca si in cazul nostru sa se intample "minunea asta"...hihihi.

Aissa, eu m-am trezit de dimineata si aveam impresia ca visez ca ploua afara si e urat....ufff, nasoala vreme...eu tot sper ca pana la pranz sa se faca mai frumos afara ca mai avem de umblat si azi.
Si multumesc pt raspunsul referitor la coloranti...cand o sa am drum pe la Unirea o sa te intreb atunci cam pe unde e magazinul...

Anamari, spor la mutat si ai grija de tine, de bb din burtica si de Lia si Alex.

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput