Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Gabi, sigur va fi in weekend, si eu as vrea tot sambata ...tare mult mi-ar placea sa vina si mamicile care nu stau in Bucuresti, ce ziceti fetele? veniti sa ne facem de cap la gratare (mi-a spus Simo ca fac aia niste gratare de lesini) si berica ?

o sa fac o lista, ca sa stim cine vine:
Gabi
Simo
Dana
Nicole

asteptam inscrieri ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi avem 650 km pana la voi

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Frumoasa vreme!...:)

Parca m-as inscrie si io...:)
Dar unde e locatia asta?! Prin ce zona?!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Rox, poate nu-i place gustul conopidei....o sa pun si telemea sa vad. Totusi ieri i-am dat bucatele de cascaval si le-a ros fara mofturi.

Adela, felicitari, n-am citit postarea ta dar din cate inteleg esti buna sa dai sampania aia:))

Nicole, sa stii o chestie, am auzit de la mai multe mamici din "comitetul" de aici de la noi de mamici de puiuti pana-n 2 ani, ca de CAND AU VENIT DELA MARE, le mananca puii urechile, asa pofta de papa au, deci marea e de vina. Mai ca m-as duce si eu, Danut mananca pana in cele din urma numai ca trebuie sa-i cant si sa-i dau jucarii pe masa...am inteles ca nu e ok sa amestecam mancatul cu joaca dar ce sa fac? altfel rateaza pranzul cu legumele si carnea. Ca la cereale, branza si fructe nu solicita asa ceva.

Am 2 rugaminti la voi:

1. Nu mi-ati zis ce v-am intrebat ieri...chiar carnea de pui nu-i suficient de buna pt aportul de fier ca vad ca se indica vita in cartile de nutritie pot copii. Insa vita se fierbe mai greu si e mai uscata carnea, o mananca insa doar daca ii bag zeama mai multa sa iasa pireul mai cremos. Voi le dati predominant vita copilasilor?

Si

2. Mai nou mergem afara si fara carucior, numai cu hamul, il imbrac lejer pe Danut insa el transpira repede si la ceafa, desi l-am tuns scurt, si la spate...e normal sa transpire asa sau asta se leaga de anumite probleme de sanatate? Nu-mi dau seama care e efortul pe care-l face, el se agita mult si merge repede pt dimensiunile lui, se impiedica, in maxim 20 de minute e fleasca de transpirat. Si in aceste conditii ce pot face? Sa-l las asa sau sa-l schimb? sa iau schimburi uscate dupa mine ? prosopele, tricouri? Ai vostri care mai merg cam cum merge al meu, deci aproape singur insa hamul e pt ca sa nu dea cu guliuta de asfalt daca se impiedica, tot asa transpira? sa ma ingrijorez?

please, astept idei

Mergi la inceput

Lia - io nu i-am dat decat de vreo 5 x carne de vita, nu de alta, dar mi se pare gumoasa orice i-as face ... deci puiul ramane no.1 !!!
Cu transpiratul ... Giulia transpira la ceafa, seara cand ne jucam de-a umblatul si deja e in pijama, o fi vreun bai sau claia aia e baiul ??? Deci nici io nu stiu ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
Mey, Nicole, ce zi fromoasa! Cum ziceai ca face Moatza? Cere mancare toata ziua? Pai cred ca il duc si io o tura la mare pe Vicu, ca si Mihaela imi spunea ca Denisa mananca toata ziua de cand s-a intors acasa. Acu' io raman la parearea mea ca lui Vic nu-i place mancarea mea, pentru ca bona si tati imi spun ca dumnealui mananca bine cand nu-s io acasa... Numa seara si in w/e are pareri diferite referitoare la hrana...
Asaaaa. Io deja is pe lista cu petrecareti. Asa ca nu ma mai inscriu...
Pe langa vremea asta blegoasa io inca nu reusesc sa-mi fac somnul. Dupa o perioada in care Vicu dormea toata noaptea acu', de fro' 2 zile, are program ded trezit la 12 noaptea si de urlat. Nu trece cu plimbat, cantat sau Calgel... numai cu lapte. Asta dupa ce bea cam 280-300 ml lapte pe la 9 seara... Oooofffff, oooffff, mai, mai. Io trece pana la douaj'de ani?

Toamna frumoasa!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

eu i-am dat ceva mai des, ii iau pulpa de vitel si o fierb in cucta vreo ora, cu dovlecel si smantana iese mancabila.

Eu din motivul transpiratiei l-am tuns de bucle pe Danut, e mai bine parca, si el avea o claie la ceafa, puteam sa-i prind o codita mica, insa el se agita cand merge, da din maini, chiuie, incearca sa alerge, pe la soare, eu il mai iau pe sus si-l duc mai ma umbra, si-n casa se formoceste....asta eca nu stiu daca e ok sa transpire asa, am vb cu o mamica de fetita de pe strada si mi-a zis ca a ei nu transpira si n-a transpirat deloc si are ditamai claia pe cap si merge si ea, are 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Lia - stii unde transpira Giulia, de fapt deasupra cefei, ca si io o tund si de 2 x pe luna sa nu aiba par pe ceafa, o fi de la alergari, asta se intampla numai seara acasa, fetele, ce parerere aveti ??? E uda leoarca pe par. Danut numai afara la soare ??? Noi in casa

_

Mergi la inceput

dadada, acolo la occipitali e foarte us, si pe la tample, si inauntru si pe afara transpira daca merge

Mergi la inceput

deci Giulia nu transpira cand merge pe afara, ca pe mine uneori ma smuceste Danut cum ma tin de hamul ala de parca ar fi buldog in lesa

Mergi la inceput