Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, asa fac si eu si iese gustoasaaaa. pune telemea de oaie in loc de cascavala, mie mi se pare mai buna. acu depinde si daca ii place conopida, patrick o maninca si simpla, fiarta.
tocmai am vorbut cu Mani (bunny) la tel, e bine, Alex alearga toata casa si terorizeaza matza si maninca de sparge.
Ina, pupi maraicilui, sa-i iasa dintii odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupici si de la noi,
Adema, si eu i-am facut luni o proba de digestie, asta pt ca avem aceeasi problema ca si voi cu kk de multe ori pe zi si papa nedigerata. Nu stiu exact ce ies la analize, eventual in ce masura digera papa sau nu. I-am facut si o coprocultura.
Tot de luni am inceput sa-i dau ecoflorina, sa vedem cand se va regla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata !!!

a venit toamna ...
iubitele, multumim de aprecieri, eu nu mai am loc la calculator din cauza lui Alex, mai are si saptamana asta concediu si in loc sa se odihneasca, el s-a apucat sa invete pentru niste certificari, asa ca eu ...pauza!
din urma tot n-am reusit sa citesc, asa ca nu stiu ce s-a mai intimplat, am citit doar ultimele 2-3 pagini si nu mai stiu cine ma intreba (cred ca Anca) cum a fost acum la mare, a fost f bine, nici nu se compara cu data trecuta, a mancat, a dormit, a alergat, cred eu ca cel mai bine e sa mergi cu bebe la mare dupa ce merge singur!
pupacim toti puiutii bolnaviori si maraiti, si daca pana luni va scriu mai rar, sa nu ma dati disparuta, sint prin zona !

PS: am si eu o intrebare ...mai sint copii care cer papa toata ziua, pe mine moata a inceput sa ma oboseasca psihic cerand papa continuu, mananca de ma sperie si nu stiu ce sa cred ...e normal?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain, da, Giulia toata ziua rumega ceva, banane, pufuleti, biscuiti, intr-o mana papa, intr-ailalta sticloanta cu apa + mesele principale.

Mitzura - felicitaaaaaaari !!!

Completati albumul comun !!! !!! !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata la ora doishpe...
am vazut pozicile cu stefi, andrea, adoarme singura, asa cu capul pe perna ca-n poza?? pupuam moldoveanca cu castron pe cap!
ema, loool, nu-s in stare sa merg nici 2 km, da` 16! in schimb cu bicicleta nu aveam probleme, sper sa mai stiu sa merg cu ea. din pacate la noi mersul cu ea prin oras inca nu a devenit un obicei. te felicit oricum!
adema, io iar cu sfaturi... da-l cu calgel daca ai si ceva pentru durere, poate se mai linsisteste putin.
nicole, cind o cere moata mea mincare am as ma imbat de fericire!!!
am observat si chiar vroiam sa intreb, ca in cele zece zile de calciu si vitamina c, maninca mai bine, adica lipsesc figurile, o fi de la tratamentul in sine sau de la vit c??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata,fetelor!

Minunata vreamea de afara,nu...hihi,imi vine sa rad cand ma gandesc ca e si ziua lui soacra-mea,hihi,o avea vreo legatura....

Andrea,am vazut printesica ta bucalata,de la noi.

Ema,si eu sunt practicanta de maraton,imi place sa merg pe jos,mult,mult si de cand s-a nascut puiuta parca am intrecut orice masura....dar tu cum mai esti cu anemia ta,ti-ai mai revenit,ca nu ne-ai mai spus nimic de multisor.

Pupam toti puiutii bolnaviori si maraiti.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ssarah, cata Ecoflorina ii dai pe zi?
Ma doare capul! Urla in continuu ! Vrea numai in brate!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata - adica buna ziua ca vad ca deja e 12... De dimineata stau in sedinte si nu stiu cind a trecut timpul...
Afara e o vreme de taiat venele...a venit toamna (din pacate....)
Tati e plecat pina vineri, asa ca am fost singura cu Stefan si desi a adormit pe la 22.30 s-a sculat peste noapte si nu a mai vrut sa se culce la loc pina nu l-am luat la mine in pat...sa vedem la noapte daca se repeta povestea.
Lui Stefan sigur i-a dat prima masea - nu a iesit de tot, dar are doi colti care au spart deja gingia - se simt si la mina si se si vad (cind pot...).
Ema, ma bucur ca ti-a iesit supa - puneam si eu galbenus (il frecam cu smintina, asa ca Daria), dar am uitat sa-l mentionez.
Poze cu fetite dragute tot nu pot sa vad - poate in weekend cind voi intra de acasa, dar si fara poze si tot am pofta sa mai fac si o fata...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
pozutze cu Stefanutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

hai ca ma rasfat ...ma lasa Alex inca 5 min pe forum !

sa stiti ca si eu i-am dat moatei ecoflorina prin primavara si am avut rezultate foarte bune, ii dadeam o sticluta pe zi, timp de o saptamana!

ce mai vroiam sa spun ...maine o sa fie ziua Alexandrei, asa ca trecem toti la copilasi si putem organiza un party, eu am vorbit cu Simo inainte de a pleca la mare si trebuia sa-mi trimita o lista cu preturi de la locatia unde au facut ei petrecerea pentru Luca, acum banuiesc ca Simo e la mare, ramane sa vorbim dupa ce se intoarce, eventual lista o pot trimite eu la cine ar vrea sa vina la party, ne hotaram la ce suma sa ne incadram si pe urma putem suna sa rezervam, insa ...cine vrea sigur sa vina la party ???

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nicole, eu as vrea, dar ar trebui sa o organizam in weekend (adica de fapt cel mai bine zic eu ca ar fi simbata)...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
pozutze cu Stefanutz

Mergi la inceput