Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
ema spune:
Buna seara
Gabriela multumesc mult de reteta,sa stii ca am facut supa de dovlecei(dupa ei am plecat astazi la market) si a iesit tare buna.Dar am pus si Galbenus de la Daria.Am mancat cu totii de ne-am lins si degetele de la picioare(Ricardo),ca noi nu putem sa ni le lingem.
Referitor la km,16 sunt,8 dus 8 intors,trecem prin 2 sate si o padurice.Mie nu mi se pare mult,sau poate m-am obisnuit si-i face bine lui Ricardo ca mai vede si el oameni,masini, case,copii!Pe aici se circula cu bicicleta(fetele din Germania pot confirma)e normal sa vezi batrine de 80 de ani pe bicicleta la cumparaturi sau la plimbare.Eu am cazut aici in fata firmei cu bicicleta de-au ris toti de mine si de atunci nu m-am mai urcat pe ea.ASa ca n-am alta solutie decit sa ma duc pe jos la mici cumparaturi daca barbata-meu nu-i acasa.Si de cele mai multe ori nu-i.
Am vazut fete tare frumoase in fotografii,asta ca sa ma oftic ca n-am si eu una,dar fac eu si-o fata.Mai fetelor si daca iese tot baiat,ce ma fac Doamne cu trei?
Ema si Ricardo
ema spune:
Ah,ce-am uitat Adela felicitari si de la mine,uite,chiar beau un pahar de vin si inchin si pentru tine.
Ema si Ricardo
kim222 spune:
Anca, eu pentru omleta folosesc un ou, brinza cedar sau monterey jack, ceapa verde, ardei, rosii...le bat pe toate si le prajesc in putin ulei de masline..
Am vazut ultimele poze cu Stefi..o dulce..imi place poza aceea pe perna...
gongutza spune:
Si eu tot asa fac omleta Anca...doar ca nu pun ceapa si in loc de cheddar pun cascaval...tot acelasi lucru e(banuiesc)
Am terminat si eu treaba ce-o mai aveam de facut(de inchis luna august) ca daca am fost plecata am intrat in recuperari...bine ca pot si de acasa...numai invoice-uri,vouchere,de sunat la nspe mii de travel companies...m-am cam saturat...
Ema si mie mi-ar place sa ma mai plimb cu Alexu in carucior da partea proasta e ca nu mai vrea sa stea pe distante lungi,vrea pe jos?Si nici sa plec de acasa fara carucior nu-mi vine...
Andreea de Stefi cand sa deschid pozele voastre s-a blocat rasnita...noroc ca apucasem sa salvez ce-am lucrat hehehe,dar promit sa ma uit acum.
OLiv o sa fac poze la Gura Portitei,sigur....de fapt delegatia asta e de fapt o excursie reward din partea companiei ca am terminat super sezonul de vara,o sa fim vreo 40 de oameni(colegi de-ai mei) deci linistea pe care mi-o doream eu nu cred ca o sa fie,ca sunt oameni tineri si petrecareti
Oare mai vroiam sa va zic ceva?Ca nu mai tin minte...oricum pupam toti copilasii si mamicile lor,noapte buna
roxanaz spune:
neatza neatza.
sper ca ati avut o noapte linistita.
Ema, ce tare ai fost cu linsul degetelor de la picioare....imi si inchipui scena!!!
noi ieri am avut seara sufleu de conopida pe care iepurele l-a devorat. azi...variatiuni, conopida cu smantana si supa de rosii. aa, si afine la desert. ieri nu il mai opream din mincat.
Adina, cum sunt ursakele si matza? mai are aia ceva par?
o zi frumoasa tuturor!
Adema spune:
Fetelor, am o zi de teroare.Codrut plange intr-una, vrea numai in brate.Nici el nu stie de fapt ce vrea.Si azi-noapte a fost scancit, iar de la 6.30-urlete.Am imprtesia ca se vede putin sange la o gingie de jos, la o maseluta adica.Cred ca sparge acolo sa iasa.Asa ca daca nu mai dau pe-aici azi sa stiti de unde mi se trage!
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !!!
Adema - lui Codrut sa treaca si asta !
Ema - ioi, te miri ca esti slaba ?!
Fetele, am fost si eu la alergolog, ma simt muuult mai bine, dar mai trebuie sa merg peste 2 saptamani pentru teste; pt. copii se fac numai dupa ce implinesc 3 ani ... in rest, am sa va pun pozele de aseara din parc, a fost super cu restul de copii.
Pupici si o zi frumoasa sa aveti !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
ina32 spune:
Buna dimineata,
Am reusit sa mai recuperez din urma cu cititul. Am vazut multe multe poze frumoase.Am vazut ca inca nu s-au facut bine toti cupiii si sanatate. Radu are 2 masele si acum ii ies celelalte 2 (se vad coltisorii) plus un dinte jos.CA urmare e cam marait.
Revin later.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
Dorsilia spune:
buna dimineata!
Roxa- cum faci tu sufleul ala de conopida ca sa iasa gustos? eu fierb conopida cu sare, pana se inmoaie un pic apoi ung un vas cu unt, pun conopida desfacuta si deasupra pun un amestec de ou, cascaval si smantana, un praf de pesmet la urma, si bag la cuptor vreo 20 de minute, nu am avut succes cu chestia asta insa.
Anca- nu ma mai doare piciorul, il mai am bandajat insa numai de protectie ca sa nu ma lovesc, e inca zona sensibila.
revin dupa ce vad de ce e nemultumit Danut