Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Papa bine ai revenit..pupici sa treaca depresia..si la anul o sa fie mai bine ..cu concediul ma refer:)
Felicitari Giulia pentru primii pasi..vezi..si-ti faceai probleme Daria...
si eu am vazut-o pe pe Alexia ...dulce chiar si fara bucle..asteptam pozele din Grecia...
Monica ...poate este de la dintisori...
Emanuela...continua cu regimul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

nu stie nimeni ce e cu "proba de digestie"? Ce reiese dintr-o astfel de analiza?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Unde ati disparut toate????

Adema&Codrut

Mergi la inceput

hai ca o sa vorbesc singura...
amironeanu, i-am dat ceai de salcam.Cateva lingurite ca nu prea bea el ceaiuri de fel.
Azi a fost doar kk de dimineata si atat.E clar ca nu are copilul diaree. E doar ceva la digestie, nu credeti?
Giulia ce mai face?
Dar Bogdanel?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Hai ca nu te las sa vorbesti singurica:)...Eu stiu ca la proba de digestie iti spun daca are ceva probleme digestive (probleme enzimatice,etc).
Papa de ce te-a speriat dr?
Mitzule ..felicitari..vin si io!!! Am auzit despre frumusetea Sibiului...

Mergi la inceput

kimm, multumesc de raspuns!
Vad ca alta companie nu mai avem pe aici...Sunt si eu mai libera intr-o seara si voi...pauza.
Daca tot nu sunteti pe aici, sa va spun cum 'il desenez' eu pe Codrut si il adorm rapid:
Il mangai usor cu un deget pe fata si ii spun in acelasi timp:
"sprancene- sprancene, ochisori cu gene, nasuc carnuc, obrajori rosiori, urechiuse jucause, gurita cu buzite, barbita cu gropita, gusulica grasunica "
Ii place la nebunie!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Oliv eu nu intrebam ca sa pun foc pe paie sau cu rautate...la cat de obosita eram aseara si inca sunt ma gandeam ca poate am visat c-am citit?Oricum nu am apucat sa citesc aseara mare lucru,dar prefer sa nu citesc...asta este...pacat ca Andreea ne-a ocolit azi...
Da...mamicile posesoare de fetite vreau si eu una bucata fetitz...
Adema lasa ca o sa vezi tu cand s-o da jos din pat si pleaca,ca nu mai functioneaza nimic din ce functiona pana acum...sper sa fie doar o faza si sa-i treaca...cum au trecut si restul...
In we cred ca facem o escapada in Delta,la Gura Portitei...alta delegatie,iar joia viitoare iar ma duc la cupilu meu,tot in delegatii...cred ca delegata cat o sa fiu luna asta n-am fost intr-un an intreg...
revin

Mergi la inceput

Adema..ce frumos il adormi....
Adina ..Gura Portitei!!! Super...am citi un reportaj despre acest loc..si m-am intrsgostit la prima "citire"..sa faci poze ...pentru sufletul meu...hi,hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Multumesc fetele pentru incurajari... si multumim pentru complimente..
Lia, te mai doare piciorul? las ca o sa arate bine in timp...
Daria, felicitari Giuliei pentru primii pasi... uite ca s-a produs minunea si degeaba ti-ai facut probleme... da te inteleg, face parte din "meseria" de mama...
Mitzura, felicitari pentru examen
Am vazut pozele cu moata cea scumpa si sexy... nicole asteptam detalii despre cum s-a comportat la mare moata de data asta... cred ca a fost mult mai usor decat prima data...
Se discuta zilele trecute... fii-mea seamana cu ta-su f.bine, macar la desteptaciune sper sa semene cu mine (mai da ce modesta mi's:)))

De cand Bianca merge, nu mai pot sa-i fac poze ca nu sta deloc... mai si dispare printre rafturi in magazine... a inceput lumea sa ma intrebe daca am pierdut cumva vreun copil..

Voiam sa va intreb cum preparati omleta la puiuti...

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Avem si noi poze noi (tot fetita ) aici: http://community.webshots.com/album/444017874vNQlXM

Mitzura, felicitari pentru examen! Decat nimic, eu ma multumesc si cu o sampanie virtuala
Of Anca, cred ca iti sare inima din piept de fiecare data cand dispare Bianca din raza ta vizuala.
Merci pentru retete, voi incerca si eu supa de conopida, cred ca Stefi s-a plictisit de mancarea mea
Adema, ai dreptate, din ce ai povestit pare o intoleranta la lactoza. Si eu nu stiu cum si cand apare.
Adina, sa stii ca mie mi se face citeodata dor de delegatie, asta este din cauza slujbei, doar la birou . Si eu am inteles ca la Gura Portitei este frumos, poate ai noroc si de vreme frumoasa.

Ma duc la culcare, noapte/zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput