Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
rain spune:
Monicule, nu stiu in ce zona este ...dar ce mai conteaza , veniti si voi ca tot ne promiti de vreo 2 ani ca ne vedem !
Daria, o nimica toata 650 km ...glumesc, as vrea tare mult sa ne intilnim cu totii, va dati seama ce ar fi de pitici ...dar si de mamici!
Lia, si moata mai transpira daca e imbracata mai grosut, adica body sau tricou si pe deasupra o bluzita subtire cu maneca lunga, sau traspira la frunte ca iar ne-au crescut pletele si zilele astea o duc din nou la tuns!
ca tot ziceai de carnea de vita, parerea mea este ca nu trebuie sa lipseasca din alimentatia lor, macar o data pe saptamana, cum si eu am avut rateuri cand am fiert carnea, ca sa-i dau carne de vita ii cumpar borcanel, pe ala sigur il mananca si in felul asta ii dau si vita, sau toc carnea de vita si ii amestec cu pui, fac perisoare si carnea e ok, se poate manca ...
Danule, pe voi v-am pus din oficiu pe lista de petrecareti ...pupam pe Vicu sa-i treaca maraiala!
moata sa stiti ca facea asa si inainte sa plecam la mare, dar cat am stat acolo si acum dupa ce ne-am intors ...ma termina, dimineata cand se trezeste primul cuvant pe care il spune este "papa", se duce la bucatarie si imi arata unde sint biberoanele, cat ii fac eu laptele sta langa mine si cand ma vede ca am terminat fuge repede in sufragerie si incearca sa se urce pe canapea (acolo isi bea laptele), la pranz la fel ...cum se trezeste cere papa, fuge repede s-o urcam in scaun si mananca ca un haplea ...in plus sta numai pe langa geanta mea, stie ca acolo am mereu cate ceva de papa si cerseste pana ii dau ceva sa ma lase in pace!
noi mancam dupa ce ii dau ei sa pape ...bineinteles ca cerseste si de la noi, chiar daca are o burtica de greiere nu se lasa!
ii primim la noi pe toti piticii care nu mananca ...poate o vad pe moata si le face si lor pofta!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
szivarvany spune:
nu sta capra asta in ham, doar catarata de mana mea sau de oricine altcineva, fie alta mamica, alt copil , ea asa se deplaseaza in parc, nu va zic ce tavaleli ies de aici cu ceilalti copii de categoria noastra de certurile pentru jucarii nu va zic, e jaleee
Acasa este pusa la umblat singura, poate d`aia e uda, de cat se concentreaza sa ma ocoleasca , cum vi-am zis, la tata`so merge glont, la mine nu
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
Dorsilia spune:
Danut nu vrea de mana nimanui, numai cand ii zic ca meregm la masina imi da mana tacticos, altfel se scutura sa-i dau drumul. In casa l-as lasa din ham dar baga trante la greu, si inca n-am nervi si suflet sa-l vad cu cucuie sau mai rau. azi a cazut nesemnificativ pe burta cat e de lung si din fericire a pus mainile si a ridicat capul cand a aterizat la sol ca altfel isi spargea gura la sigur, ieri a cazut cu gura de scaunul de masa in timp ce-l plimba prin sufragerie, asa ca am vazut ce iese daca-i dau hamul jos
Ssarah spune:
Adema, ii dau o capsula de ecoflorina/zi, dizolvata in putin ceai de menta. Solutia s-a retras momentan de pe piata ca a fost un lot cu probleme.
Dana, si Sabrina se trezeste noaptea de cateva zile, dar asa face cand e cu maselele...calgel, o tin putin in brate si gata, doar ca uneori se trezeste de 3 ori, si nu scap decat cu nurofen.
amironeanu spune:
Salut!
Si eu vreau la petrecere, dar este cam departe pentru noi, macar daca am avea o masina mai buna .
Lia, eu cred ca ar trebui sa ai haine de schimb daca traspira si pe spate, pentru ca asa racesc cel mai usor. Acum, daca traspira numai sus la par, de ce nu il tunzi scurt, scurt? Si cred ca sunt copii care transpira mai mult si care mai putin. Am un nepotel de 6 ani, traspira foarte mult, chiar daca este slabut, iau facut toate analize si este OK, deci asa este el. Stefi nu transpira, in schimb cand se opreste si o iau in brate ii bate inima tare, tare (dar cred ca ete normal). Si eu am mult timp de cand nu i-am mai dat carne de vita, nu am gasit nimic care sa-mi placa, dar nici timp sa caut nu am avut. Incerc sa mai iau si sa-i fac umplutura la ardei/dovlecei sau perisoare, asa nu cred ca se simte.
Cu mancarea Stefi are zile si zile, dar si eu sunt de parere ca nu prea ii place mancarea mea, cel putin borsul nu-i place deloc. Dar daca ii dau facut de mama/bunica/matusa mea nu am probleme.
Si stefi s-a foit mult azi noapte si era maraita de dimineata, cred ca tot maselutele sunt de vina. Si am si prapadit prin casa tubul de Dentinox, iar Calgelul la noi nu are acelasi efect.
Carmen, Stefi nu adoarme asa ca in poza, ne jucam atunci si pentru ca era seara si obosita, mai punea capul jos, dar pentru 2 secunde, apoi iar avea chef de joaca. Noi avem acelasi ritual de luni de zile (baie, masaj, lapte in patut din biberon) si de cele mai multe ori adoarme dupa ce isi termina laptele.
Inapoi la treaba
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Dorsilia spune:
intentionez sa-mi cumpar o masina de tuns, am vorbit la un magazin sa-mi aduca, se aduc la comanda din Germania
Doamna Bibi spune:
Buna,vad ca puneti de petrecere...venim si noi!!!! adica...e si cu pitici,nu???? ca altfel nu am cu cine sa-l las...e cu pitici,da,da,da????
Lui Bogda i-au mai disparut petele,a fost intoxicatie alimentara, i-am dat Ecoflorina si Debridat si a inceput sa nu mai faca caca moale si se simte mai bine,deja azi noapte s-a odihnit bine. Temeperatura sigur de la dinti,chiar a spart un canin sus, mai are si pe jos niste umflaturi...ofofof mititelul.
Nicole, pe mine Bogdan ma dispera de cate ori cere "papa" daca nu are ceva in manuta fura de pe masa, s-a scos baiatu, nu face foamea sigur.A invatat sa deshida si dulapul unde tin painea,biscuitii,pufuletii si se serveste.Da' eu am zis ca doar atata stie sa zica, dar nu e asa,chiar vrea papa.
rain spune:
fetele, pentru dinti cumparati de la farmacie glicerina boraxata + anestezina, se prepara repede si sa va spun eu ca efectul e mult mai bun decat atunci cand dati cu calgel sau dentinox, in plus costa si foarte putin!
la noi maselele or sa iasa ca va merge moata la gradi ...parca vad ca vine acasa si-mi spune ca i-a mai iesit o masea !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
ANDREEABANICA spune:
mey,mey,faceti party fara noi...ntz,ntz......venim,venim
...carnita de vita noi papam saptamanal,eu cumpar rasol alb,muschiulet si in general de vitel,de vita vita nu iau decat la ciorbita,altfel nu o poti manca fiindca e talpa....pentru cine nu stie,carnea de vita e frageda si mai tanara atunci cand nu e rosie,cand are culoarea aceea mai rozalie e ok....mie mi-a spus macelarul de unde iau eu carne.
Maimutica mea nu transpira cand merge,decat daca e ff cald si e prea imbracata.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru