Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
rain spune:
Monica, normal ca si piticii, ca doar pentru ei facem party ...abia astept sa-i vad pe toti la un loc si sa-i pupacesc ca tare dragi imi sint toti!
Andreea, cum sa facem party fara voi ...chiar m-as supara daca nu veniti ...
so, listuta (care sper sa junga listoaie):
Gabi
Dana
Simo
Nicole
Monica
Andreea
Monica
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Mai, lipseste omul sa ia masa si voi scrieti deja 3 pagini...
Lia, si Stefan transpira zic eu destul de mult si el nici macar nu merge singur...Transpira indeosebi cind doarme si asta si daca e imbracat doar in body cu mineca scurta, dar eu nu mi-am facut niciodata probleme pe tema asta. Si eu am de gind sa-l tund singura de acum incolo, am vazut masini de tuns ca lumea in Carrefour si o sa iau si eu una (doar l-am tuns pe tata ani de zile, de ce sa nu pot sa-l tund si pe pitic!!?)...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
pozutze cu Stefanutz
roxanaz spune:
mandrelor party deci...ce misto! noi nu promitem ca aparem as usual, da poate va calcam! mai ales daca-i o simbata....
Lia, uite ce zic eu: incearca sa ii dai lui Danut conopida fiarta simpla,daca nu ii place nu te mai agita sa ii faci sufleuri si nebunii ca tot voi le mancati. si ai grija cu masina de tuns, sa nu se sperie de ea.
Monique, imi pare bine ca e mai bine Bobo.
mai fetili ce e cu Cori????? a ajuns inapoi in sue????? ca n-a dat un semn de la roimanica intelge da totusi.....e ceva timp!
carmenp spune:
Monica, felicitari, deja canin??? explicabil atunci de ce dormea asa prost, astia-s cei ai durerosi, pupici.
Lia, ilinca transpira mereu cind plinge si atunci peste tot, miini, picioare, cap, etc. in rest, doar cind erau caniculele alea mari. In schimb Ionut daca alearga juma de metru este tot o apa, cu el mereu imi iau haine de schimb si asa a fost dintotdeauna. Stiam ca exista o legatura intre transpiratie (la miini, picioare) si lipsa de ca, nu stiu exact, poate ne lamuresc olivia sau roxana, da` daca copilul este grasut este normal sa transpire...
carne de vita i-am dat o data sau de doua ori, carnea de pasare e baza la noi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
alice2004 spune:
Buna dupaamiaza si de la noi !
In Bucuresti e o zi nashpa azi asa ca alergam prin toata casa dupa asta mik ... acu trage de mouse ca e ofticos ca nu il las si pe el la calculator ...
Pupici tuturor !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
roxanaz spune:
asa, stiam eu ca mai tre sa scriu ceva, noroc cu Carmen!
carne de vitel eu ii dau cel putin o data pe saptamana, ptr ca eu gatesc ff des vitel. uitati-va cand o cumparati sa fie roz, nu rosie. ala care scrie vitel pe carne rosie e cretin si va pacaleste. pont: la selgros se gaseste o spata de vitel dezosata o minune, moale si frageda, in 20 de minute se face si e super in orice mancarica.
pupi ca ma duc la croitoreasa!
o zi frumoasa in continuare.
carmenp spune:
roxana, este legatura intre transpiratie si lipsa de ca sau nu?
Carmen,Ilinca&Ionut
alice2004 spune:
Si eu am ales carnea de vitel si ii dau lui Andrei cam o data pe saptamina - carnea de vaca mi se pare prea tare si prea greu de gatit pentru cel mic si nici mie nu imi prea place, doar daca e vreo friptura in singe, asa o devorez intr-o secunda !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
Doamna Bibi spune:
Sa va spun eu cate ceva de Cori, s-au intors cu bine,s-au distrat, s-au plimbat mult,dar acum s-a pus cu burta pe carte,Mara a inceput scoala iar Eva face numai nazdravanii ca toti copii din gasca...deci sunt foarte bine.
sa va zic ultima "isprava" a lui Bobo...v-am zis ca nu mai vrea la olita ci doar din picioare face si pipi si caca.Ieri dupa indelungi rugaminti l-am asezat in sfarsit pe olita, a stat putin, a facut un pis si s-a ridicat iute si a fugit la el in camera.A stat el ceva timp dupa care vine strigand din dormitor "mama-mama cah cah" si arata cu mana spre dormitor.Cand ma duc minune..."gramajoara" trona in mijlocul camerei.L-am certat eu nitel,ma duc sa iau din baie ceva sa sterg el fuga dupa mine,ia mopul si da-i sa stearaga...a imprastiat mai rau-nu va dati seama ce distractie pe el, radea cu gura pana la urechi.
aaaa.... si inca ceva...cand trage basinute a invatat sa zica "patz"...moooor cand il aud. Ultimul cavant este "apte" ceea ce inseamna "lapte".
carmenp spune:
monica, felicitari, da` vorbiti nu gluma, ilinca spune astea simple, numai
Carmen,Ilinca&Ionut