Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hai sa raspund si eu la ce s-a scris aici!

Multumesc de felicitarile pentru examen. Chiar mi-ar placea sa va dau de baut si altfel decat virtual!!!

1.Si eu ii dau cam la 4-5 zile carne de vitel (de vita nu i-am dat niciodata), si eu stiu ca e important sa pape carne rosie.

2. Mie doctorita mi-a spus ca transpiratia singura nu inseamna nimic,e doar o particularitate fiziologica, dar daca se coreleaza si cu alte semne specifice, poate fi indicatie de rahitism. Cel mai bine e sa semnalati chestia asta la viitoarea vizita la pediatru.

3. Party-ul ala suna bine,dar nu stiu daca putem veni. La ce data v-ati gandit? We asta nu putem, dar nu cred ca va fi asa repede, nu?

Azi a cazut Tudor in cap din carucior. Era cu tati si cu soacra-mea. Eu eram la servici. I-au dezlegat hamu ca sa il dea jos din carucior si n-au fost atenti la el o secunda. Cica a plans cu sughituri. Off, off........Saracu pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mama, cum ploua oleaca, cum merge yahu asta ca si cind ar da din lopeti, pe bune !
Ca m-am ramolit, nu alta ... Mitzule, felicitationes pentru examenul luat ! Si multamim pentru beutura, fie ea si virtuala !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Io mi-s cu zacusca pe foc, sper sa nu se prinda intre doua postari, apropos de yahuuu ! Ca Gizmo e cu mama, a venit si l-a luat oleaca in primire, ca m-a ametit copilul asta, e ca argintu' viu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

buna fetelor,am venit de la doctor,i-au facut un exudat si i-au luat vreo 6 sticlute cu singe.Eu sunt bulversata,am mintea si sufletul vraiste,nu stiu cum sa-mi continui viata de zi cu zi pina saptamina viitoare,cind mergem la control.Daca eventual nu stati pe scaun,v-as recomanda sa va asezati.
Intrebarea lor a fost daca mi-am facut testul HIV pe perioada sarcinii sau daca copilul a avut transfuzie sau clisma in vizitele noastre in Ro.Pentru ca noua lor explicatie este ca sistemul imunitar este la pamint(o ipoteza)Avind in vedere faptul ca noi toti traim cu bacterii in gura,dar el nu poate lupta cu ele si de asta ciuperca asta,care nu trece cu nimic.Eu am facut toate testele(obligatoriu pentru ca sunt din alta tara,in special din Ro)inclusiv Hiv,in luna a 3-a si a 7-a.Dar am iesit nauca de la doctor si nu m-am uitat pina la laborator pe hirtie sa vad ce analize a cerut astazi medicul.Cred ca si Hiv,va confirm saptamina viitoare.Si uite asa de la stomatita la ce ajungem.Acum,eu exclud complet eventualitatea vreunei nenorociri,insa faptul ca s-au gindit la asta m-a darimat.Complet.Adica nu pot sa cred ca asta e unul din simtomele necrutatoarei boli.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca acum doua zile am incercat sa-l tundem si cand vedea ca ne apropiem cu foarfeca de capul lui, se punea pe urlat. aa ca tati a luat masina lui de tuns, si dupa vreo doua minute de acomodare cu ea, o bagat-o in parul lui. A fost ok, a stat, numai ca desi a pus treapta cea mai mare pe care o avea, l-a tuns scurt de tot. Asa ca acum avem un puiut chilug. Nu ne prea place asa scurt, am zis ca de data viitoare il duc la frizer.

Mergi la inceput

Ema, nici nu te gandi la asa ceva!
Din cate inteleg, tu ti-ai facut testul HIV in saricina si nu cred ca puiutul a facut clisma sau transfuzie in Romania, nu? Te rog, gandeste pozitiv, o sa vezi ca va fi bine!!! Va pupam si va dorim sanatate!

Mergi la inceput

Ema, draga mea, medicii sint obligati sa excluda toate variantele, dar nici o clipa nu te gindi la asa ceva ! Doar ti-ai facut testele in perioada sarcinii, iar celelalte optiuni am inteles ca sint excluse !! Siu prea bine cum este cind doctorul iti baga indoiala in suflet, am patit-o cind eram in a 7-a luna de sarcina, fetele poate ca isi mai aduc aminte, ca asa mi-am schimbat ginecologul si am ajuns la Nayel... ca daca ma luam dupa doftorita aia "vrednica" de la mine de la policlinica, nasteam prin cezariana la 7 luni ...
Incearca sa gindesti pozitiv, doar ca mama tu stii cel mai bine cum este cu puiul tau ! Pupici multi si sanatate !!

Mergi la inceput

Draga Adela,pai spuneam ca exclud posibilitatea,dar tu in locul meu cum te-ai simti,sa-ti spuna vreun doctor asa ceva.Nu i-am facut nimic in Ro,o singura data a facut o rinita si am chemat doctorul acasa,era prieten de-al mamei.Mario si soacra-mea sunt revoltati pina la culme de forma lor de abordare,in plus aici toate datele si analizele mele sunt in computer in spitalul in care am nascut(acelasi in care mergem cu Ricardo)Si spun ei ca intai trebuiau sa verifice si apoi sa vina cu bombe dintr-astea.Ca e complet neprofesionala forma lor si astea numai ptr. ca nu-s de-a lor.Mai ales ca cei din familia mea de aici stiu cum sunt ca mama si ca om,in general.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor mamicilor..
am mai citit din cand in cand pe aici dar nu am timps a si scriu..noi suntem pe afara,casa e ok acum, inca mai consultam reviste si vizitam magazine de mobila,dar in mare e ok..deja am si dansat in ea... Lucasu este un copil extrem de activ si care mananca bine de cand nu ii mai dau san decat seara la culcare ca sa fac totul gradat..Am citit o carte draguta cu care mi-am mai atenuat dorul de job.Spunea acolo ca la sfarsitul vietii nu o sa iti aduci aminte de vreo mare afacere pe care ai incheiat-o sau de cine stie ce promovare, ci de timpul petrecut cu copilul tau..in fine nu traduc bine ,zice mai frumos in engleza...Si mi-am dat seama ca asa e ,asa ca acum parca am mai inviat...o fi si casa si faptul ca alerg cu ei peste tot(rares are inot competitional) in fiece zi a saptamanii,abia ieri a inceput si bineinteles ca m-a apucat jalea cand l-am vazut ca face prima tura de bazin (jalea=emotie). Is bleaga la fazele astea incare realizez ca el creste si puiul meu se lupta cu el insusi la multe chestii...Ca sa fiu mai clara, cand l-am dus la intoul asta ,eu am crezut ca e vorba de lectii de inot mai mult,nu de profesional inot.Si cand l-au testat ,toti care mai de care inotau cu capul sub apa ,pe spate etc,spaimos ptr mine.Rares zice mami,crezi ca e bine sa ma duc?Cum statusem sa fie testate 65 de persoane inainte, zic cu inima stransa:tu vrei? el zice:fac ce zici tu1 zic : uite cum facem, tu trebuie sa strabati tot bazinul asta in inot,nu conteaza cum ,cum stii tu()habar nu aveam ca ptr sase ani e numa juma de bazin:))..Daca nu poti ,iti iei timpul tau si te odihnesti sau te agati de bara.Ei bine,dragutul asa a facut ...un bazin intreg inotand ca un catelus insa cap coada .Cand a ajuns la final, antrenorul zice si acum pe spate..el zice : asta nu stiu.Si antrenorul a zis: ok si l-a luat ! o fi avand potential...ca ieri deja mi-a inotat pe spate in prima zi..Mare lucru sa explici cum trebuie unui copil si mai ales sa priceapa.Asta arta!
si uite asa ...Lucasu in schimb o sa mearga cu mine la niste cursuri si jocuri ptr copii de varsta lui muzical totul...sa speram ca nu a razgandesc pana luni..
Cam asta cu noi...Pup fetele si ma bucur ca gasesc mesaje de la voi offline si ca mai putem vorbi si asa pe furate pe chat cand cum...pup

Mergi la inceput

Mai am o rugaminte la voi.Am facut acum o supa de conopida lui Ricardo.Pot sa-i dau si maine in cazul in care am pus smantina,chiar daca e in borcanel inchis la frigider?Ca a iesit mai multa si nu stiu daca pot s-o pastrez pina maine la amiaza.Multumesc frumos

Ema si Ricardo

Mergi la inceput