Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
alice2004 spune:
Ema, eu in general pasterz supa tot asa, in borcanele, si pentru a doua zi ... doar ca nu pun smintina in ea, adaug a doua zi cind o incalzesc ... Cred insa ca nu are ce sa se intimple, ca doar sta la frigider si nu o tii cinci zile ! Doar smintina tot in frigider ar fi stat, nu ? Parerea mea ... sper sa nu dau cu m---ii in fasole !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
alice2004 spune:
Si inainte sa va urez noapte buna sa va zic de recordu' lui bashibuzucu asta mik al meu - azi a dormit exact 20 de minute toata ziulica ! Daca ma uit la ceas este aproape ora 9 p.m. si el tot nu da semne cum ca ar avea chef de somn ... Parca era un subiect pe aici pe DC despre copiii energici ... cred ca trebe sa ma inscriu si eu pe acolo ! Pina si maica-mea s-a declarat invinsa !
Asa ca acu mergem la baie, laptele si sper io - somn !!! Daca nu doarme neintors pina miine dimineata, imi semnez demisia si fug unde vaz cu ochii !!
Pupici !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100
carmenp spune:
ema, aveam o parere buna despre nemti ... nu pot sa-ti spun decit ceea ce ti-au zis si fetele, gindeste pozitiv
eu de ieri am inceput s-0 scot afara pe ilinca in hamuri si si-a dat binisor drumul la mers, unde la inceput fugea dupa degetul meu la vreo juma `de ora uitase de el... a prins curaj, se aventureaza si prin casa nu va zic ce palpitatii imi da.
mitzura, corect, m-am exprimat pe jumatate cu transpiratie si lipsa de ca...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
kim222 spune:
Abia acum am reusit si eu sa ma asez in fata Pc-ului si sa va salut...
Monica chiar ca ai un vorbaret!
Alice..a iesit buna zacusca? Mi-ai facut pofta :)
Ema eu zic sa nu-ti faci probleme....Asa zic si eu ..pune supa la frigider si miine adaugi simtinica.
Laurici bine ai mai dat pe la noi...ma bucur ca toti sinteti bine...ai avut o idee super cu inotul!! Si eu mi-as dori un job doar de 4 ore....cind ma gindesc ca stau doar 3 ore zilnic cu copilul meu...ca si multe dintre voi....
Ce ma bucur de intilneala....noi venim daca mai facti la anu' sau peste doi:)
Gabriela sa ai o noapte mai linistita...Am uitat sa te felicit pentru kg pierdute....
Daria bine ca a trecut alergia..
Nicole....iti motivam absentele...Simo se intoarce simbata sau duminica..ce bine ca Moata papa toata ziua si are silueta de invidiat:)
Ina..pupici sa iasa repede maselutele..
Adela si voua pupici sa treaca bubita...
Adema..cum mai este Codrut? V-ati dus la nani deja?
Unde este carolina , Simo R si Felicia??? Liliana nu mai munci mami asa de mult..mai da o raita si pe la noi...
kim222 spune:
Stai putintel Carmen....sa vezi emotii cind o merge....la noi era norma zilnica: nici o zi fara un cucui..he,he....acum s-au rarit..si alearga in loc sa mearga:)
Adela vrem poze cu noua tunsoare a lui Tudor....
carmenp spune:
olivia, lamureste-ma, pliz, cu transpiratia si lipsa de ca, ca ma roade tare. cit despre vinatai, stiu de la ionut, avea micu` fruntea tot timpul vinata, cind intr-o parte cind in alta. ce face luca?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
kim222 spune:
Dupa cite stiu eu transpiratia si lipsa de calciu nu au legatura....
Daca ai vreo banuiala la 1,5 ani poti sa-i faci analize. Unii dr aici fac teste de singe la 18 luni.
Luca de patru zile ne omoara cu ...caca si gaga..si tata...mama nu exista in vocabular...si deobicei sint trasparenta pentru el :)
amironeanu spune:
Buna seara!
Hi, hi, Carmen si eu tot saptamana asta am pus-o pe Stefi in ham, la inceput nu vroia sa-mi dea drumul la mana, dar ieri mi-a mers foarte frumos cu hamul si prin parc si pe trotuar. In schimb in casa merge fara ham si mereu pleaca in viteza, pana ma ridic de jos (de am oase batrane de acum) ea e deja departe si mi-e frica sa nu se loveasca. Asa ca azi am fost si am luat mocheta si pentru hol si pentru bucatarie si sa acoperim gresia.
Am fost cu Stefi la cumparaturi azi, a fermecat toate vanzatoarele, ne-am oprit si la o terasa unde a papat iaurtul si a mancat dintr-un sandwich si a baut Santal de portocale rosii cu paiul . Pacat ca nu am avut aparatul sa-i fac poze, a fost o dulce.
M-ati pus pe ganduri, in acest week-end ma pun pe cautat carne de vitel. Vin si parintii mei si voi fi un pic mai libera.
Voi aveti copii vorbareti, ea nici ta-ta nu prea mai spune, in aceasta seara a tot spus ma-ma, in rest vorbeste toata ziua, dar pe limba ei.
Laura, te mai asteptam cu vesti si poze!
Ema, eu cred ca l-as fi luat la bataie pe doctor, cum adica sa ma sperie cu asa ceva inainte de a-i face analizele!
Alice, nu ne trimiti si noua un borcan de zacusca? De fapt, la mine mama este responsabila cu aprovizionarea pentru iarna, chiar daca saraca lucreaza de la 8 la 7 seara si in fiecare week-end daca nu vine la Iasi se duce la bunica mea. Cu asa un exemplu, nici nu am curajul sa ma plang ca nu mai pot.
Iar m-am lungit, va pup pe toate, dar mai ales pe puiuti!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
amironeanu spune:
Multumim Olivia
Azi a invatat, eu nu am nici un merit. Am uitat biberonul ce apa acasa si probabil ii era sete. Ei am comandat un santal, a venit in pahar cu pai si i l-am dat Stefaniei. Ea a inceput sa-l roada si apoi a tras si i-a venit suc. I-a placut si a baut in continuare. Are mami fetita descurcareata
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare