Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
bravo, stefi!!
olivia, am scris pe una din pagini, ilinca maninca f bine cind e in tratament cu ca (ma refer la alea 10 zile pe luna cind i-l dau cu vit c), care sa fie cauza, tratamentul in sine sau vit c? stiu ca excesul de vit c se elimina prin urina, ma gindeam sa-i dau in continuare, ii poate dauna in vreun fel?
si alta intrebare: ati reluat vigantolul la copii?
Carmen,Ilinca
&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Laura _Oprescu spune:
multumesc de urari...si Lucas bea cu paiul , e usor sa il inveti,sugrumi un pic paiul si cand trage ii dai drumul...
Lucas nu zice decat apa constient ..adica merge la frigider si imi arata:aaaaaaaaaapu! ..zice mom, zice tati ,dar nu cred ca in mod constient...a si bineinteles :haide ca asta a fost primul cuvant asociat cu ideea de plimbare...va pupic!
Ps acus se uita la Barney..timp liber ptr mine vreo 15 minute...
kim222 spune:
Carmen vit C se indica la copii fara apetit...acum daca doar de la vit C sau de la intregul tratament, Ilinca papa bine..este greu de spus...Poti sa-i dai evident...si mai ales sub forma naturala....juice de citrice...si lamiie in apa pe care-o bea...
gongutza spune:
Sa va zic faza tare legata de paie,de la mare.Normal ca seara cand mergeam la vreo terasa sau restaurant ne luam suc,care venea cu paiul aferent,Alex facuse o fixatie pe paie,cum vedea cum intindea mana sa ia din pahar.Cand am plecat din Constanta am oprit la un McDonalds sa luam ceva de papa pt noi si normal ca am luat cola,buna,rece,cu gheata si pai!N-am apucat sa scot paiul din pahar ca Alexu era deja cu paiu in gura si paharu in manute si la un moment dat am observat ca se hlizea de mama focului,baga paiu-n gura il scotea si radea...cand ma uit mai atenta la el,ia ghiciti de ce se hlizea baiatu meu?Ca prin paiu ala venea ceva bun si rece!Hehehe,logic ca i-am luat paharu din mana instant si a ramas cu paiu-n gura
,asa ca s-a diversificat Alex si cu niste cola....
Roxy pisica nu e cheala inca,acum l-a apucat pe ursake dragostea de pisica,vrea sa puna capu pe ea sa doarma pe pisica sau s-o hraneasca cu ce are el prin mana(biscuiti,pufuleti) si nu prea intelege de ce nu vrea pisika sa pape bunataturile lui...o singura data a imbunat-o cu o bucata de cremvusti de pui si taaare fericit a mai fost(eram acolo)
Carmen nu cred ca are ceva daca-i dai zilnic vit c...surplusul se elimina prin urina(pediatra mea chiar imi recomandase sa-i dau o luna acum cand vine frigul)
kim222 spune:
Adina ..poate pisicii nu-i place mincarea lui Bubu :)..Mi-a placut faza cu diversificarea...Uka trage de pai ca de un elastic..he,he
Laura _Oprescu spune:
noapte buna,America!
Neata,Romanica!
PS.Lucas are sase dinti(patru sus si doi jos0.Intrebare:care-s urmatorii?
eli spune:
La multi ani "pui" de "vrabiuta"! ALexandra, sa fii sanaotasa, fericita si impreuna cu parintii, restul familiei, prieteni, sa aveti parte numai si numai de bucurii. Marcela, felicitari! Petrecere frumoasa,a steptam poze!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neatza neatza.
Ema ce cretin medicul alaaaa!!!!!!!!! tu nu ai de e sa iti faic griji, dar ai dreptate ca te pune pe jar o enormitate din asta spusa cu seninatate! poate un preparat care sa intareasca imunitatea i-ar fi de folos luil Ricardo.
Monique wow da vorbeste ceva Bogdan! multumim de vestile de la Cori! daca mai vorbesti cu ele pupa-le si din partea noastra!
Carmen, si eu stiu ca nu e nici o legatura intre transpirat si lipsa de calciu - fara alte simptome. e adevarat ca in criza de hipocalcemie transpiri da nu se pune problema de asa ceva la voi.
Lia cea mica la multi ani!
Laura, multumim de vestile de la voi, pupici baietilor tai!
o zi frumoasa tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
ALEXANDRA
Ema - aiureaaa; stai linistita in acest sens. Cu imunitatea sunt atatea remedii
Giulia umblaaa, umbla, adica merge ea ca teleghidata, io in spatele ei ca nu cumva sa cada, ce mishtooo !!! Am crezut ca are probleme ... In rest, il iubeste enorm pe tata`so nu stiu ce ne facem o saptamana numai noi doua
Mai vroiam sa scriu, revin ca am sefii prin zona.
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alicegh/alicegh.jpg)
alicegh spune:
Buna dimineata si bine v-am gasit!
M-am intors la munca de luni, dupa 3 saptamani de concediu!
A fost frumos in Grecia, dar mi-a fost ingrozitor de dor de Buburuza mea. In ultimele zile abia asteptam sa ne intoarcem... La anu' plecam si cu el pe undeva.
In rest, toate bune. Nu am progresat cu olita, ca nu sta de nici o culoare. Alearga, se loveste (evident), tot 4 dinti are (dar mai sunt pe teava 2), bea din canita cu cioc, zice "mai" (daca mai vrea), dai, da, mama, papa, o striga pe Iulia "Uia", ar manca toata ziua banane si biscuiti. Nu mai mananca mancare pasata, trebuie sa fie "de oameni mari"... Deh, mi-a crescut baiatul...
Revin,
Roxana si Radu (21.07.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57510" target="_blank">...109