Mamici de noiembrie - decembrie 2005(43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Helou,
Da’ mult mai scrieti, fetelor. Sa va zic si io cate ceva. In primul rand n-am contractii… de nici un fel. Si daca pentru alea dureroase e ok, am auzit ca alea nedureroase pregatesc pentru nastere si bla-bla-bla. Acu’ ma gandesc ca dak io n-am poate un-i chiar asa ok…
Lavi 02, a fost foarte frumusel in delta, fara tantarei (pe mine m-a muscat doar unul – poate 2, dar cred totusi ca a doua nu era ciupitura, cred ca vreo iritatie, ceva). Singurul inconvenient MAJOR a fost ca in paralel cu noi au avut teambuilding si aia de la leo burnett (un sunt sigura ca se scrie asa) care erau acolo cu toata firma (earu de vo 3 ori mai multi ca noi) si care in ultima noapte s-au imbatat ca porcii (asa-i expresia, eu n-am vazut porci beti pana acum) si ne-au pus muzica groaznic de tare in fata hotelului ( adica in dreptul camerelor noastre) si au tinut-o asa pana la 5 dimineata, cand ne-a trecut prin cap sa scoatem sigurantele. Da’ au fost super-nesimititi, mai ales ca erau atat de beti ca nici macar mana pe tastatura si pe butonul de volum nu si-o mai puteau tine si jucau fotbal cu pahare – dimineata era un dezastru de nedescris… ma rog, a ramas ca noi sa nu platim ultima noapte, ca doar n-am putut sa dormim…
In alta ordine de idei, desi m-am hotarat sa un cumpar nimic pt. bb inainte de a se naste (numiti-o pitiku’ meu pe creier, da’ toata lumea are asa ceva….problema e ca in ultima vreme s-au intamplat chestii care mi-au alimentat pitiku’, da’ nu le zic sa nu va deprimez) totusi ieri n-am rezistat si i-am luat un mielusel alb cu pampers albastru si cu o sforicica cu cantecel… nu m-am putut abtine…
Am citit discutiile voastre despre patut… eu in prima luna (aproximativ) o sa-l tin intr-un cosulet pe bb si dup-aia ii iau patut – pana atunci poate ma hotarasc si eu daca de plasa sau de lemn – momentan imi place asta de plasa graco care e la oferta pe site).
Fetelor, imi pare rau ca aveti perioade cu depresii – pe mine nu m-au apucat inca. Da’ o sa m-apuce daca bou’ asta de calculator imi tot corecteaza “nu” si mi-l face “un”. Sa stiti ca cea mai buna Inacura antidepresie e MISCAREA in aer liber & mersul pe jos.
Leea, succese la renovat. Hai ca la tine mai e timp pana vine bebelasu’. Da’ un-i lasa p-astia sa te stoarca de bani.
, bafta la doctor
Multi la toate gravi
C & bbandrei foarte jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

dragi mamici,
noi tocmai am semnat contractul de inchiriere pentru casa unde ne mutam ...asa ca dupa cautari incep impachetari...nu prea mult timp pentru forum...

tania...felictari...ma bucur ca si tu si bebe sunteti bine....

bic, ripley-contractiile nedureroarese sunt normale dupa saptaman 30. dar e bine sa intrebati doctorul la vizita...eu cu Lia am stat cu colul deschis din saptamana 35 pana in saptamana 39 cand am nascut-si nasterea a fost indusa, ca puteam sa mai stau o saptamana asa-ajunsesem la dilatatie 3 , col subtiat 80%...asa ca nu trebuie sa intrati in pnica, dar e mai sigur daca intrebati un doctor...

mandy-gata ai trusou complet...si ganduri frumoase in continuare...

simina- eu ma stradui sa nu depasesc 82-83k, dar nu se poate -cred ca am deja 178-180...si doar 1.71...si aveam candva 60 de kg...dar o sa ma alerge astia mici si slabesc...sa nu-ti povestesc ca saracii genunchii mei sunt ca vai de capul lor, iar de spate ce sa mai vorbim...

ca m-a intebat cineva si uitai cine...asa-i daca nu scriu la timp...sufar de spondiloartrita nediferentiata...nu e inca in stadiul in care intepenesc...nu nu iau nimic pentru ea, si de multe ori reusesc sa ma descurc bine cu durerea...anti-inflamatoarele sunt cele mai raspandite pe aici, exista si medicamente mai puternice, dar efectele secundare sunt mult prea urate sa le iau in conditia mea...important e sa o supraveghem...
monet-felictari pentru job. si pentru patut...unde duci ti hainute vechi-ca as duce si eu un carucior inainte sa ne mutam...
ina-tu ai un cuvant bun pentru fiecare dintre noi...multumim

leea- e greu sa fi mamica singura in RO...dar nu imposibil. nu-i lasa sa te fraiereasca...si succes la renovat...noi o sa varuim singuri-adica sotul in primul rand...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare fetelor. Tocmai m-am intors de la prima dintre cele sase sedinte de lectii prenatale.
Sint Ok, m-am cam plictisit, ca nu am aflat pina acum nimic care sa nu stiu din carti.
In schimb sint extrem de incintata de reactia sotului meu care pina acum facea figuri ca el nu vine la nastere, ca i se face rau, ca astea-s treburi de femei, etc. Ei bine, dupa ziua de azi nici nu mai pomeneste ca nu vine, i s-a parut interesant ce a aflat si chiar nu s-a ingretzoshat deloc la videourile cu nastere, ci le-a luat exact asa cum sint: realitate. Eu insa, dupa ce am vazut close-ups cu pasarici rascracarate din care iese un cap cam mototolit, mai ca am renuntat la ideea de a naste natural si ma gindeam de una singura cum as putea face sa ma duc la spital si sa plec cu bebelusul fara sa stiu ce mi se intimpla intre momentul A si momentul B.

Leea, cred ca peste tot in America e aceeasi practica. Nici eu nu voi naste cu doctorita mea daca nu se intimpla sa nasc fie in orele de program sau cind e ea de garda. Nu mi se pare asa o mare tragedie. Pe-aici doctorii te abordeaza cam la fel, ca sint niste practici de care trebuie sa se tina, deci nu e prea mare diferenta.

ilenuzta, sa stii ca exact acelasi gen de arsuri am patit si eu saptamina trecuta. Ma trezeam din somn in mijlocul noptii cu dorinta de a vomita, atit de tare ma ardea pe git. Dar nu stiu cum de mi-au trecut acum. Sint mai atenta la ce maninc, evit mincarurile condimentate si evit sa maninc la mai putin de doua ore inainte de a ma intinde in pat. De asemenea, o cura de iaurt gras, simplu timp de vreo doua saptamini cica ajuta. Eu am facut chestia asta si vad ca m-a ajutat.

Mandy, merci de incurajari. Sa-ti fie si tine bine! anamari, de asemenea.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Salutari!
Ieri am fost fara succes la cumparaturi,am gasit marfa proasta si scumpa deci mai amanam operatiunea gogosar si ardei copt.
Multumesc pentru aprecieri referitoare la burtica si lucrusoarele cumparate si eu sunt incantata de patut chiar nu ma asteptam sa fie caliatatea asta la pretul asta.
Dordia da e patutul din Carrefour si are 3 nivele pentru saltea,asta care apare in poza este cel mai de sus pentru bebelusi.
Leea mie mi s-a potrivit testul cu verigheta,mi-a iesit fetitza si fetitza este!
Tania,felicitari pentru bebe sanatos si ma bucur ca este baietel asa cum ti-ai dorit!Deci gata cu restrictiile?

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

OOOOOAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
nervi de dimineatza cauzati de socroshenie!!!
Sa va spun, ca nu mai pot: noi avem o catea, ciobanesc mioritic, foarte mare si foarte rea. Din acest motiv o tinem in curte la socri, in padoc si, alaturat, are si un tarc de joaca, maricel, cat o treime de curte. Soacra nu, ea le stie mai bine, se chinuie bietul caine in tarcul ala "mic", trebuie sa-i dea drumul libera prin curte!!!
Acum: cand ii da drumul in curte, uneori uita sa incuie poarta. Pe strada sunt copii sau mai intra tot felul de oameni la cersit etc. Nici nu vreau sa ma gandesc... Padina (catelusa) i-ar face praf!!! De aceea am rugat-o in repetate randuri sa nu-i mai dea drumul in curte. Sotul la fel. Socrul la fel. Ba chiar socru-meu s-a certat cu ea pe tema asta. Si ce face? Ii da drumul pe ascuns! Dar stiti care e marea problema? Ca dupa ce ii da drumul, nu mai poate sa o baga la loc, pentru ca nu o asculta si o maraie. Si atunci pe cine suna? Pai eu sunt singura de care asculta si o iau de zgarda si o duc in tarc. Dar pentru asta trebuie sa cobor 4 etaje sa merg pana acolo si pe urma sa urc inapoi cele 4 etaje (exact ce nu am voie). Ei si chiar ieri am sunat si am spus, frumos, ca o rog din tot sufletul, ca nu am nevoie de stresul asta, ca am deja cosmaruri cu Padina nenorocind oameni. Da, da, da, stai linistita! - zice. Cine suna azi la 7:30? Socru-meu, ca ii vin oameni la lucru si nu pot intra in curte ca cainele e cu spume la gura... Ma duc, cu o falca in cer si una in pamant, bag cainele si caut pe cineva de care sa ma iau. ce credeti? socru plecase dupa muncitori, iar soacra se culcase!!!

Acum, imi pun intrebarea naturala si normala: cum as putea sa las la ei un copil, cateva ore, cu instructiuni clare, cand de una singura nu poate sa se tina?

Ma iertati ca m-am intins asa, m-au cuprins toti dracii!!!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, burtici!

Tania, chiar m-am mirat sa te "vad" asa de dimineata pe-aici, nasol cu socrii astia. Macar o sa stii la ce sa te astepti dupa ce vine bb .
Felicitari pentru rezultatul de la medic!! Super vesti! Poate ramane baietel, cum iti doreai.

Eu va tot citesc si, fiind printre cele mai micute de aici, incerc sa iau aminte la ce o sa ma astepte si pe mine in curand. Deja am ditamai burtiq-ul, nu-mi vine sa cred, si cand ma gandesc ca mai am 3 luni jumatate...

Maria & bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania ce sa le faci...asta-i viata cu socrosheniile iti fac si faze din astea.Bine ca nu a fost mai grav,sa muste cainele pe cineva sa patiti alte minuni.
Azi dimineatza a nascut fiica unei colege de la servici,are un baietel sanatos si a nascut relativ repede..4ore.Amanunte aflu mai tarziu.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, nu stiu daca ai inteles ceva din ultimul meu mesaj pt. ca nu era in termeni medicali si mai era si cam incoerent ca nu stiam cum sa descriu mai bine situatia, dar sa stii ca informatia in sine ( cu predispozitia la pers. cu picioare lungi) este corecta.
tania, nu te mai enerva. chiar daca sunt intrunite conditiile iritarii, din ce povestesti, parerea mea este ca n-are rost sa-ti blestemi zilele pt. conduita soacra-tii. Incearca sa nu-ti pese. De exemplu, exact cum e soacra-ta, asa e maica-mea! si din cauza ca o iubesc, n-am ce sa fac decat s-o iert de fiecare data. Nici eu n-am curaj sa-i las copilul maica-mii, o sa iau bona. A parut jignita cand i-am zis, dar nu foarte tare. De imprastiata ce e, cred ca a si uitat..:))

sa stiti ca acum m-a lovit pe mine deprimarea. cand esti sub influenta unor furtuni hormonale, o simpla melodie poate sa te dea peste cap...am ascultat aseara Holograf cu melodia aia "acasa" sau ceva de genul asta. nu stiu clar cum se cheama, apare si o voce de copil care canta "vreau si eu casuta mea"..ma rog...m-am zguduit de plans aseara, parca eram bolnava psihic...mi-am dat seama ca viata mea este departe de a fi aranjata, ca port mai multe responsabilitati acum, daca n-o sa pot sa-i ofer copilului tot ce-i trebuie, daca copilul va avea vreo problema de sanatate, daca la un moment dat ma imbolnavesc eu, daca vine cutremurul si se darama casa unde va sta copilul meu, daca voi stii sa-mi fac copilul fericit, destept, rsponsabil, echilibrat, dar daca nu voi sti...daca...numai ganduri din astea...m-am culcat nefericita la 3 dimineata ...
dimineata am multumit aluia care a inventat cremele decongestionante pt. ochi...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna dimineata!

Yuppi, am calcat si eu azi in trimestrul III. Auuu... cu niste dureri de m-am indoit. Am avut 2 reprize de junghiuri (una aseara si una de dimineata mai atenuata) urmate fiecare de miscari puternice exact in zona unde au fost durerile. Dar ieri am fost si franta rau, am plecat de la 6:30 de-acasa - servici - controlul la doctora de familie - cursul prenatal (era sa adorm dand la exercitii) - ajuns acasa la ora 21. Azi o sa ajung la 19 si de maine, program mai normal.
La control am intrebat-o pe moasa (doctora mea de familie are o moasa pe post de asistenta pentru gravide) cam cate contractii sunt normale la varsa asta a sarcinii, si ea mi-a zis sa nu ma impacientez ca misca copilul . Apai, la mine e o diferenta clara intre miscari si contractii, dar pe doamna cu atata experienta nu am putut s-o lamuresc care e intrebarea mea.

Joy, carucioarele BabyCare, ca si patuturile de altfel, par mai ieftine. Si eu tot la ele ma uit, in 2 magazine din Targu Mures sunt mai multe dintre modele deci le pot vedea pe viu, doar ca eu nu ma prea pricep sa-mi dau seama de calitate. Patuturile pe site sunt mai ieftine cu cateva sute de mii decat in magazin. Am vazut la un alt subiect de pe forum ca cineva a zis ca i s-a rupt ceva bara de suport la un carucior, iar altii ziceau ca multa lume isi plimba copiii in parc in carucioare BabyCare si ca par bune.

Leea, nu fii sigura ca vei fi ultima care naste dintre noi, ca "ierarhia" va suferi cu siguranta o gramada de modificari.
Chiar ar fi interesant sa ne punem acum numere de ordine si la sfarsit sa vedem cum s-au amestecat. Oricum ultima care va naste cred ca va avea parte de o galerie dubla fata de prima

27s fix

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

PS. Mi-am updatat imaginea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput