Mamici de noiembrie - decembrie 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 12
Ina869 spune:
Mandy asta era ideea.
Vezi, ti-am spus eu ca chat-ul pe forum iti va schimba dispozitia!
Ce ai mai cumparat ptr. bebe sau care este urmatoarea tinta?
Ina
mandyksch spune:
Ina,, mai am destule de cumparat. Deocamdata am terminat in mare cu mobilierul din dormitor, am scaunelul pt.papa, comoda de infasat, astept patutul...caruciorul ni-l cumpara parintii si sora-mea dar mai vedem care anume. Am prmit un marsupiu de la o prietena care sta acum la Montreal, e super...marsupiul
Am cumparat azi vara cand am fost in Ungaria, bodiuri, suzete, biberoane, hainute de pat, prosopel, termometru pt. apa, pompita pt nasuc.Mai trebuie sa ma gandesc saptamana asta ce mai am de cumparat, caci saptamana viitoare avem iar program de shopping (cosmetice, jucarele, sac de dormit, etc). Vreau sa termin in mare cumparaturile, nu stiu daca voi reusi saptaman ce vine dar sper.
Succes la intalnirea cu medicul tau astazi.Si eu abia astept sa-l vad pe bb saptamana viitoare la eco
Mandy, 32+
leea_cv spune:
Tania, ma bucur pt bucuria ta,relativ la vestile bune despre bebe.Tu ce iti doreai? fetita sau baietel?
Apropo,s-a adeverit vreuneia dintre voi testul cu verigheta?
Mie ba.
25+
leea
tania-z spune:
Leea multumesc, eu imi doream tare mult un baietel, sotul meu dorea fetita. Nu am facut testul cu verigheta, dar Corap si Coralia mi-au prezis baietel , iar Corap, cel putin, a fost pana acum o prezicatoare buna de tot!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Ina869 spune:
Mandy pai esti aproape pe terminate cu cumparaturile, poti sta linistita! Ti-ai cumparat si lucrurile (ptr. tine) ptr.la spital?
Leea eu una nu mai cred in nici un test...mie la toate mi-a iesit ca voi avea baietel si cind colo am fetitza ( imi pare bine, sint foarte fericita, dar la inceput, cind am aflat, am fost putin dezamagita fiindca eram convinsa ca va fi baietel....
Am facut testul cu verigheta si cu "pipaitul burtii" ( o prietena a spus ca dupa forma burtii 99% e baiat).
Ina
Ina869 spune:
Leea chiar, daca vrei sa stii ce ai - cu siguranta- roag-o pe Corap sa-ti "ghiceasca in bobi" este experta in asa ceva....ea a vazut poze cu noi ( nu stiu daca dupa ele s-a ghidat sau nu, habar nu am care-i secretul...
Ina
Siminaf spune:
Am fost ieri la control si am..... 186 lb, adica 84,4 kg!!!
Si am plecat de la vreo 70-71 kg, ca ma cam ingrasasem de la inceputul anului trecut. La 1,74 m.
Din cauza greutatii am inceput sa am maaari probleme cu coloana lombara si cu una dintre articulatiile coxo-femurale (cea stg.), de am senzatia ca-mi pleaca femurul cu totul din articulatia sholdului!!! Si de abia mai pot merge, asa de tare ma doare!
Doamne, da' greu mai e...
Mi s-a confirmat ca e fetita, ca e f.f. bine (are cam 6 zile in plus dupa masuratori). Deci sintem in sapt. 29 si citeva zile...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
dordia2000 spune:
Buna seara burtici!
Mandy ascult-o pe Ina ca stie ce spune! Si pe mine tot ea m-a vindecat in proportie de 65% de depresia survenita se pare ca tot la trecerea de la servici la prenatal! Oricum solutia la mine cred ca a fost si faptul ca de 2 zile umblam (eu cu sotul) dupa materiale ca sa se poata apuca sotul de renovari prin casa! Stai linistita ca trece! E o stare de moment si va trece asa cum a venit! Eu sunt alaturi de tine!
Ina nu am vrut sa-ti fac pofta de ciorbitza dar... Azi nu am mai avut arsuri si drept rasplata am baut o bere ca nu mai puteam de pofta si de cald! Asa ca s-a dus sotul si a luat o bere pe care am savurat-o! Sper ca nu l-am imbatat pe micut! de fapt daca ma iau dupa lovituri as putea spune ca chiar ii place!
Fetelor va rog eu nu va mai plangeti de kg. Eu ce sa mai zic ca armata de tancuri a Romaniei e mica in comparatie cu mine!Vorbesc serios!
Va pup
Diana 30+
Ina869 spune:
Hihihi...multumesc Diana
Si pe mine tot voi, fetele de pe forum m-ati vindecat atunci cind mi s-au inecat corabiile..
Cind ajung acasa fac ciorbita, ce mai! in ceea ce priveste berea nu cred ca-i atit de grav atita timp cit bem ocazional.
Eu ma simt cam vinovata fiindca am baut- de cind sint gravi- 1/2 pahar de vine rosu + sampanica (baute in concediu) si vreo citeva guri de bere ( nu stiu de ce, ca mie nu-mi placea inainte).
Si in general sint impotriva alcoolului si tigarilor...de ce sa ma leg la cap, daca nu ma doare?
Sper ca toate astea combinate cu inhalarea mirosurilor puternice sa nu-mi scoata puiutzul o drogata...
Am fugit la doctor! Noapte buna fetelor, somn usor!
Ina