Mamici de noiembrie - decembrie 2005(43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si eu am arsuri groaznice din cand in cand.Chiar ma trezesc din somn si simt de parca mi-a turnat cineva acid (sulfuric:))pe gat.Am citit in mama si copilul ca trec cu lapte si asa fac.Cand ma iau arsurile, putin lapte caldut, cu inghitituri mici si trece.Ca sa nu fiu luata prin surprindere, port in geanta cateva cutiute cu lapte condensat si dupa doua cutiute imi trece.Nu stiu daca are vreo legatura cu mancarea pentru ca nici nu prea mai am pofta de mancare in ultima vreme.

Irinuca, ma interesa si pe mine daca ai ajuns la europa!
Noi mergem si la baby-expo sa vedem ce putem cumpara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor!
M-am intors de la dr. cu vesti bune: bb e bine dezvoltat, foarte activ si... s-ar putea sa fie baietzel!!!. Nu ma treceti inca cu carucior albastru ca dr a scus ca nu e 100% sigura. Asa ca vom avea confirmarea abia in octombrie. Placenta e anterioara, sus inserata sicu grad de maturare II. Pare OK. Colul e "scurtut" dar e INCHIS!!!. Iar bb s-a intors cu capul in jos - de aceea imi da picioare la ficat intr-una .
Sunt tare fericita!

Va pup.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tania ma bucur mult pentru tine..poti sa-mi zici cit de scurt este colul? Al meu de la 38,3 in sapt. 14 s-a scurtat la 33 mm in sapt. 20 si sunt ingrijorata sa nu se scurteze si mai mult, mai ales ca stau vreo 8 ore la serviciu in pozitie incomoda, pe scaun!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Tania astea da vesti bune!!!!
Felicitari !!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ina esti o dragutza, multumesc mult!

Cata - ti-am raspuns la mesaj pe PM.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, multumesc pentru incurajari. Incerc sa imi revin cat de cat. Se pare ca nu mi-a priit trecerea de la stresul f mare de la serviciu la linistea de acasa.Cred ca pana la urma socul a fost prea mare.Partea proasta e ca nici la serviciu nu mai rezistam in ultima vreme asa ca asta e...Oricum fata de saptamana trecuta acum sunt ok.

Tania, felicitari, astea sunt vesti bune si cu bb si cu colul inchis.

Si apropo de cate kile am pus pe noi, uite ce am patit eu astazi cand mergem spre posta sa-mi ridic coletul. Veneau doua fetite din directie opusa si una dintre ele - asa cam la vreo 5 ani- canta , apoi asa intr-o doara uitandu-se la mine ii spuse celeilalte fetite: "uite ca grasa si urata " . N-am stiut ce sa fac sa rad si sau sa plang.In mometul ala chiar m-am simtit grasa si umflata ca un balon. N-am mai avut parte de un asemenea "compliment" de cam multisor. .Ma intreb cum draq o sa fiu la 9 luni

Am vazut in ultima vreme ca multe dintre voi suferiti de insomnii.Eu nu prea, adevarat ca ma trezesc de multe ori noaptea si trebuie sa ma duc la baie, dar de obicei adorm destul de repede.Problema mea raman arsurile la stomac, loviturile in vezica biliara ale lui bb-lovituri care ma dispera pt. ca nu stau chiar bine nici cu fierea, si de cateva zile mi se infunda narile si urechile deodata, mi se pune un nod in gat si am senzatia ca nu mai pot respira. Mai pateste cineva asa?

Mandy, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelor am vazut aici la voi de ceaiul de chimen si anason,ce e cu el?Ca mie nu mi-a zis nimeni de el-cand sa incep sa beau si pentru ce e,ma lamuriti si pe mine?.O sa intreb doctorita,dar vroiam sa stiu mai multe pareri.Catutza32+

Mergi la inceput

Mandy cu siguranta ca trecerea de la haos la linste te-a adus la depresie,dar sigur ca o sa-ti revii este doar o stare temporara,iar in ceea ce priveste comentariul fetitzei ce, tu te lasi influentata de asa ceva? Inseamna ca toate sintem grase...e si ce atita paguba-n ciuperci, las' ca ne revenim noi dupa, cu sau cu sau cu sau cu ori cu ..exista atitea metode incit nu trebuie sa ne ingrijoram de pe-acum

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, uite chiar m-ai facut sa rad. M-ai bine-dispus.Stiu ca o sa dam jos kilogramele astea in plus (sau macar o sa incercam), numai ca mi-am dat inca o data seama cat de sinceri sunt copii, ei chiar spun ce vad....Sanatosi sa fim insa noi si bebeii nostri, ca restul vine de la sine.Te

Mandy, 32+

Mergi la inceput

Fetelor ma duc astazi la dr. de familie mai mult asa, ptr. un examen de rutina( stiu ca-i asculta si inima bebelinei ), ma cam deranjeaza de vreo doua saptamani o senzatie ciudata in gat mai ales dimineata si vreau sa-mi ia un exudat faringian( parca asa se numea din ce-mi aduc eu aminte de acum o mie de ani??)sa vad ce am pe-acolo, am tot mincat citrice si vit.C nu si-a facut efectul, o fi vreun pui de infectie, ceva.
Problema cu mirosurile nu s-a schimbat, a ramas la fel, nu pot spune nici ca s-a accentuat dar ma abtin cat pot sa nu o iau razna ...incerc sa nu ma mai duc sa-mi pun eu benzina caci imi da o satisfactie teribila ( asa ca se duce sotul meu)plus intrat in magazine cu vopseluri sau chestii chimice,fac tot posibilul sa ocolesc tot ceea ce mi-ar produce o asa mare "placere"; este nasol si uneori imi vine sa ma cind ma gindesc ce chestii ciudate am putut dezvolta in aceasta sarcina.
O sa-o intreb si pe dr. astazi dar cred ca se va uita la mine ca la extraterestrii...

Ina

Mergi la inceput