Mamici de noiembrie - decembrie 2005(43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Pardon,Ina e cea careia i se arata sa nasca in compania medicului care va fi de garna si nu a celui care i-a urmarit sarcina.
25+

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua fetelor!

Am sosit si noi de la cumparat de materiale pt zugravit si in curand ne apucam de renovare! Sa speram ca nu ne ia f.mult timp ca nu stiu daca rezist!

Lavi cred ca mai asteptam dar...sa nu se strice vremea!

Ina merci pt sfaturi dar azi vad ca au disparut arsurile. Sa sti ca ieri arsurile au aparut in urma mesei de pranz constand intr-o farfurie de ciorbita de vacuta ca mai mult nu am putut manca. Ciudat nu?
Nu prea mananc prajeli si nici condimente forte! Sper sa nu mai am curand arsuri!

Coralia super patutul! Este cel din Carrefour? cel de 1.600.000? Se lasa salteaua si mai jos?

Cat despre greutate chiar va rog sa nu va mai plangeti ca voi sunteti niste subtirele toate! Cu mine nu va puteti compara, asta va asigur. Eu am luat pana acum in jur de 8 kg si sper sa nu mai iau mai mult de 5 kg pana la sfarsit!

Va pup
Diana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda sa stii ca nu iau no-spa deloc.Si asta pt ca,hai sa zicem din ignoranta,nu am stiut pina acu vreo 2 zile ca ceea ce simt eu sint contractii.Intrebasem cindva un dr(oarecare) si a zis ca bebe se invirte cu totul in burtica.Si nu e nimic grav.Asa ca am stat linistita,pina v-am ''vazut'' pe voi agitindu-va.La gine am fost joi,dar nu am intrebat despre asta,dar era inainte de a intelege eu ce sint de fapt contractiile.De acu o sa iau si eu macar un no-spa,cel putin pina ma lumineaza vreun dr.Rau sper ca nu face.
Sarumina pt lamuririle referitoare la cele 2 luni de dupa.

Pupici.
25+

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, nu cred ca faci misto: sunt inalta, am 175, picioarele lungi dar sunt bine propotionata in general, scoatem greutatea in plus aferenta burticii.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LEEA, STAI LINISTITA...
www.babycarero.netfirms.com
Nu-mi spune si mie nimeni nimic in legatura cu aceste carucioare???

joy + bocanila28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, cunosc cateva persoane inalte si cu picioarele lungi (in raport de trunchi, nu in raport cu picioarele altor persoane) si toate au diverse afectiuni mai mici sau mai mari ale sistemului osos si ale cartilagiilor si afectiunile astea se manifesta cu dureri in zona noadei sau pana la o palma jumatate deasupra ei sau dureri ale altor oase ale bazinului. Afectiunile au debutat la scurt timp dupa ce aceste persoane s-au ingrasat. Se pare ca centrul de greutate sus (picioare lungi), combinat cu greutatea excesiva care forteaza coloana dau la rezultat o sumedenie de probleme la nivelul bazinului si la nivelul ultimei treimi din coloana vertebrala. Stiu si o persoana foarte slaba, dar cu picioare lungi care are aceste probleme, dar greutatea (gravidia in speta) le accentueaza. Daca as fi medic, as stii sa-ti explic mai stiintific, importanta este si o explicatie referitoare la imbinarea cu oasele coapselor, dar ti-am zis in mare ce-am inteles ca au aflat cunoscutii mei de la doctori atunci cand s-au "controlat". Pe scurt din ce am inteles eu, cu cat ai coapsa mai sus, cu atat mai probabil este ca vei dezvolta o (semi)afectiune in zona bazinului din cauza centrului de greutate. Probabil, in cazul tau, durerile la nivelul coapsei vor disparea dupa ce nu o sa mai fie un bebe care sa-ti forteze coloana.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy uite de-asta mi-este frica sa raman pe-acasa, sa nu ma apuce depresiile, desi mi-am facut socoteala ca daca sarcina va evolua fara probleme bag program de inot zilnic si niste vizite pe la prietene, insa asta mai depinde si de vreme, ca daca-i urat, nu o sa am chef sa ies nici din casa. Sper sa-ti treaca starea nasoala si ti-as sugera sa intri mai des pe forum sa vorbesti cu noi si te vom sustine pina iti va trece.
Tania bafta la doctor!!! Sa ne aduci vesti bune!
Irinuca si mie mi-au spus prietenele sa port centura dupa ce nasc si chiar asa intentionez sa fac, am inteles ca burtica se va “retrage” (la depou???)
Coralia frumoasa burtica ai! Bravo ptr.cumparaturi, frumos patutz si cadita.
Ripley, Leea asa se procedeaza prin partile locului, deja m-am obisnuit cu ideea,si stiu sigur ca,in cazul unei nasteri normale dr. vine la tine in momentul cind a iesit capul copilului (deci inca vreo 5 minute pina sa iasa de tot…) si asta-i tot ( mi-au spus toate prietenele care au nascut pe aici ca asistentele sint baza).
Catutza, Gabita spor la cautari si cumpararturi!
Lavi02 da, tot ce-ai descris ref. la somn mi se potriveste, inainte de sarcina aveam un somn foarte adinc, acum ma trezesc la cel mai mic zgomot.
Leea intr-adevar, sintem multe care ne renovam casa…noi am avut asta in plan de cind am luat-o, bebele a fost surpriza cea mai mare, ca nu ne asteptam sa fim binecuvantati anul asta.
Diana daca ciorbita a avut si ceapa, si de acolo mai poti avea arsuri…him, ce pofta mi-ai facut de ciorbitza! Na, astazi cind ma duc acasa trebuie sa-mi fac fiindca
Mamicile cu experienta in domeniu, puteti sa ne explicati si noua exact cum ati spalat bebelusii? Eu am vazut pe aici ca-i spala cu un prosopel/buretel cu apa si la sfarsit ii dau cu sampon pe cap si gata..pai bine frate, copilul nu trebuie si el clatit, il lasi asa, cu samponul pe el??? M-ar interesa sa stiu tot procesul ( hihihi…cind formulez asa suna complicat)
Alina ce cumparaturi ai mai facut ptr. bebe Amalia?

Ina si bebelusha 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, cum sa nu-l clateasca de sampon?..adica ca la covoare: il dai cu biocarpet, lasi sa se usuce si apoi aspiri solutia transformata in praf

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda de-aia intreb,sa ma lamuresc, eu tin minte acum vreo 31 de ani cind maica-mea il spala pe frate-meu ca-l clatea...dar ma rog, de-atunci pina acum au aparut atit de multe metode , m-am gindit ca nu mai sint la curent cu tot ce se intimpla si mai bine sa intreb in jur, desi logic ar fi sa clatesti copilul, saracu'

Ina :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Dragelor, iata ce ceai pt gravidute am gasit: http://www. trei ursuleti .ro/ceaiuri-copii/ceai-pentru-femei-gravide-200g-1485/
Cand incepem sa bem ceai de anason, fenicul si chimen???

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput