Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare(9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Adriana, multa sanatate micutului Codrin! Dumnezeu sa il ajute sa se vindece!

Am ascultat conferinta maicutei Siluan, despre Eros si Agape. Mi-a placut foarte mult. Am descarcat-o de pe www.resurse-ortodoxe.com .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Casandra,multumesc!Eu am ascultat dimineata o conferinta a lui Danion Vasile,despre ecumenism,si acum acult una a parintelui Arsenie despre acelasi subiect.Le-am luat de aici:http://www.ortodoxtv.com/Amuleta,cum merge cabinetul?Totul e bine?Adriana,Codrin si-a mai revenit?Daca reusesti mergi pana la Radu Voda si cere un pic de ulei din candela de la moastele Sf. Nectarie,si miruieste-l cu el.Si cu rugaciunile Sfantului,se va face bine sigur.
Joanna,Conchita,Irina Claudia,Irina b.,Sabina,Gandacel,Adita,Nicol va pupic pe toate si va doresc o sambata placuta si linistita!Si tutror celor pe care am uitat sa le amintesc,la fel, si ma iertati.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Adriana, sanatate si pupicei lui Codrin, sa se faca bine repede, Doamne ajuta! ma rog si eu sa gasesti un doctor care sa descopere ce are si sa-l vindece...tine-ne la curent! Ile stie, sa-i dea un pupic ca sa-i treaca?

Sofiabebe, bine ai venit! :-)

Irina C., o sambata si o duminica binecuvantate si pentru tine, multumesc pentru gandul bun, la fel tuturor fetelor, sa aveti un uichend frumos si pasnic.

ce zice crestinismul despre sufletele pereche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumesc pentru ganduri
Inca suntem in ceata, dar parca nu asa de deasa ca acu cateva zile.
Oricum, mergem.. sper... spre bine, Maica Domnului si Sfantul Nectarie stiu ca ne ajuta

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Doamne ajuta, eu va citeam de mult fetelor (ma refer la adita si bagoiu, care m-au salutat asa calduros), dar nu m-am bagat ca am vazut ca mai venea cate un "neavenit" care strica atmosfera asa de calda si duhovniceasca de-aici. Acu vad ca se retrasera pentru deliberari pe un alt subiect, pe care nici sa ma pici cu ceara nu-l mai deschid, ca m-am speriat. :)

Sanatate multa, Adriana, pentru micutul tau. Stiu ca rugaciunile tale de mama il vor ajuta, mai ales daca ai cerut si ajutor Sf. Nectarie (am inteles). Si baietelul meu a fost bolnav tot asa, o enterocolita virala, eram la mare, vomita, nu manca absolut nimic, nici de la mine nu prea mai sugea. Si Dumnezeu ne-a ajutat si ne-a facut bine. E adevarat ca stiam tot ce sa fac, pentru ca si Sofia a trecut printr-un episod de-asta si vazusem toate manifestarile. Ce sa zic, sanatate multa sa va dea Domnul, si multa putere.

Doamne ajuta!

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Pe unii oameni trebuie sa-i iubim mai de la distanta. Sa-i iubim la fel de mult dar sa nu intram in argumente prea complicate : pentru sufletul lor si al nostru. Eu fac greseala asta de multe ori si nu-i bine. Pentru fiecare lucru si pentru fiecare om e o vreme...
O Duminica frumoasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by casandra
Am ascultat conferinta maicutei Siluan, despre Eros si Agape. Mi-a placut foarte mult. Am descarcat-o de pe www.resurse-ortodoxe.com .

am ascultat-o si eu dimineata, partial, ca eram pe fuga. si m-a pufnit rasul cand povestea despre femeia aceea care zicea despre barba'su ca e plin de defecte, dar ca ea il iubeste mult si ii multumea lui Dumnezeu ca a scos-o pe ea in calea lui, ca adicatalea nu l-ar fi luat niminea altcineva. :-) cam asa gandesc eu ca ar trebui sa zica si sotamiu de mine, ca am toate defectele posibile, si inca la limita maxima, nu caldicele. s-a procopsit, nu alta. :-) dar ideea e superba, cred. sa vezi clar ca omul de langa tine e plin de bube in cap si totusi sa-l iubesti, sa-l iubesti constient si cu efort, cu iertare aproape de absolut si cu rugaciune blanda. ba sa-i mai si multumesti lui doamne-doamne ca ti-a dat asa pleasca la usha. iubirea de genul asta face minuni. adica sper, ca la mine abia incep sa vaz efectele, dat fiind ca-s mai catar si merge greu. :-)

ce mi-a mai placut la maicuta Siluan e vocea. de fapt tonul, ii galgaia rasul in gatlej, nu-s cum sa spun. vorbeste razand, vorbeste cu bucurie interioara, e o desfatare sa o asculti. plus ca are umor. casandra, multumesc si eu de link.

Mergi la inceput

Buna dimineata,dragelor!
Eu nu am avut timp sa ascult ieri conferinta maicii Siluana,caci am ascultat pe parintele Arsenie.Dar o descarc acum .Irinelor si Sofiilor caci azi se serbeaza Sf.Mucenite femei Sofia si Irina!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

La Multi Ani fericiti Irinele si Sofiile, cu binecuvantare si iubire.

Mergi la inceput

Conchita,multumesc.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput