La France (41)
Raspunsuri - Pagina 11
pisik 4ever spune:
doruletz, must??? oau, oau, oau!!! unde ai gasit???
Mamicilor, suntem deja in a treia sapt de cand bursuca mea merge la nounou. La inceput aveam eu asa niste mustrari de constiinta, dar acum ne-am adaptat amandoua. Cred ca a facut o mica raceala ca ii curge nasul dar probabil ca ar fi facut-o si cu mine, ca timpul este f schimbator, o data este frig, o data este cald, ca nu mai stiu cum sa ma imbrac eu, darmi-te pe moata. Sunt mult mai disponibila si mai randatoare cu ea. Imi aduc aminte ca innebunisem de la statul in casa nu mai aveam rabdare si nici chef de nimic. De abia asteptam sa vina seara tac-su sa i-o pun in brate sa pot sa respir si eu un pic. Asta noapte am dormit cu grija ca o auzeam ca sfornaie dar nu a facut febra, probabil e timpul asta schimbator. Ce-o sa mai intru in panica in sezonul gripei care o sa inceapa!!!
You're unique. Just like anyone else.
didita spune:
Merci de sfaturi! Aurelia, sotul meu iti multumeste in mod special
Ce ma enerveaza cel mai tare e ca toata avra am stat incasa ca ma apucau contractiile la fiecare drum cu masina si acum...am cate doua trei si gata!
cred ca e fata, de-o fii asa de mofturaosa!
didita
pisik 4ever spune:
Am un regim recomandat de o colega care are 3 copii, e usor de tinut, efectul este pierderea rapida in greutate: intre 6-9 kile, problema este ca dupa urmeaza o perioada de tranzitie, de stabilizare a greutatii, ptr fiecare kil pierdut o luna de atentie (nu de regim, ci de atentie la alimentatie).
Regimul este bazat pe produse lactate sau carne (in functie de ce preferati). Scoateti complet din alimentatie feculentele (paste, orez, cartofi) si treceti pe legume (400 gr /zi). Micul dejun: 2 iaurturi cu un fruct si un ceai sau cafea, la pranz peste sau pui cu legume (varza, conopida, fasole verde, praz, toate chestiile dupa care nu ne prea inghesuim, fireste), salata de cruditati, ca desert iaurt. Iaurtul trebuie sa fie natur, cu cel mai mic continut de grasime (cel mai ieftin), branza la fel, fromage blanc 20 la suta grasime este bun. Puteti inlocui carnea cu 2-4 oua (pentru proteine). Seara la fel. Daca va e foame intre mese, 1-2 iaurturi (adica iaurt cat cuprinde, v-ati prins). Regimul se tine 1 sau 3 sau 8 saptamani, si se recomanda sa luati vitamine (atentie, fara zahar) ca sa nu se produca ceva carente. Cafea sau ceai fara zahar, cu indulcitori, de paine sau prajituri nu va zic ca stiti si voi. Nu faceti regimul daca alaptati. Primele 2 zile o sa va fie foame, dupa care organismul se obisnuieste si cere mai putin. Eu o sa incerc o sapt sa vad ce iese. Apa 2 l pe zi. Atentie la alcool, in sine nu ingrasa, dar impiedica arderea grasimicii! Daca totusi salivati dupa atata post (ca mine) atunci vin rosu, contine tanin care este bun, dar maxim 1 pahar pe zi.
You're unique. Just like anyone else.
Mik spune:
fetelor, ce mai faceti, e cam liniste in ultima vreme ! Aurelia, Syb, Lulu, Geo * 2, Mihaelele si celelalte ?
La mine nimic extraordinar, am intrat in ritm cu serviciu, scoala, cresa si tot restul. Luni am fost la Paris da' n-am avut timp sa casc gura, din pacate.
Didita, eu cred ca o sa fie baiat, daca e asa mare.
Bine ai venit Andreea !
Mik.
didita spune:
Mik, nu stiu ce sa zic... oricum pariurile raman deschise. Toata lumea imi zice ca va fii baiat (ca e burta rotunda, ca n-am pete pe fata si altele...) Noi n-am vrut sa stim asta enerveaza pe multi, dar asteapta toti cu sufletul la gura sa vada ce e (si cred ca desi nu recunosc le place situatia, in tot cazul da loc la discutii haioase)
In alta ordine de idei : eu tot nu nasc!!! Si incepe sa ma enerveze chestia asta pt ca sunt mult prea obosita ca sa profit de orice. Cel mai mult ma inerveaza indivizii care ma sfatuiesc sa ma odihnesc acum ca dupa... ca si cum eu as putea dormi toata ziua, dar nu vreau!
Sotul meu este un inconstient, imi zice ca o sa depasesc termenul (din nou ) dar nu-si da seama ca asta inseamna ca va trebui sa ma suporte din ce in ce mai nervoasa inca 3 saptamani!!!!!!!!!
didita
lu.more spune:
Raspund si eu prezent, din politete, la apelul lui Mik.
Desi am avut un ochi pe forum, sa vad ce mai faceti (deci sunt la curent oarecum), nu am mai avut nici timpul, nici imboldul sa va mai dau vesti despre mine.
Asta pentru ca am avut o perioada de mare oboseala psihica, cauzata de probleme mai mult sau mai putin grave, dar care macina putin cate putin.
Ati avut vreodata impresia ca va zbateti precum pestele pe uscat ? Ca, orice ati face, toate merg pe dos ? Ca totul se coalizeaza ca sa va mearga prost ? Ei, bine, cam asa si cu noi. Am ajuns sa incercuim in calendar cu rosu cand avem o zi fara o veste proasta.
Trebuie sa fie configuratie nefasta a astrelor, ca altfel nu pot sa-i zic !
De aceea, cu rusine marturisesc ca, desi ma gandesc in fiecare zi la voi, nu reusesc sa ma mobilizez si sa pun mana pe telefon.
Asa ca nu mai stiu nici eu nimic de Geo, de Michaela, Mariei ii sunt datoare cu un raspuns, pe Oana trebuie « absolutamente » s-o sun azi – pe ea sau pe George : aseara pe la 10 m-a sunat sa-mi spuna ca urma sa plece cu Seb la spital, avea febra mare. Nu am reusit s-o sun toata dimineata, iar acum sunt ingropata in hartii pana peste cap, trebuie sa le dau gata pentru diseara.
Drept pentru care o sa inchei (o sa mai fac din cand in cand un « refrech » de pagina, bineintles…).
Didita, imi imaginez cum e asteptarea asta, o cunosc si eu fiindca pe Anca tot cu intarziere am nascut-o. Si mi-o amintesc pe Oana cum nu mai putea nici ea, asteptandu-l pe Sebi…
Ce sa-ti mai spun, ca stii si tu… bebelusul o sa vina ! Ca faci sau nu sport, sau alte alea, nu stiu ! Eu-mi amintesc ca eram studenta, facultatea era pe un varf de deal, si eu-mi caram burta la deal si la vale si de cate 3 ori pe zi, daca nici ala nu era sport pentru o gravida !.. Iar Anca tot nu venea. D’aia m-au si bagat in cezariana, ca pitica mea era bine-merci in burta !
Ce-i drept, acum am o fata sportiva…
Va pup pe toate !
Un gand special Andreei, Acusorul nostru, cu urari de adaptare usoara si rapida pentru mari, mici si foarte mici !!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Mik spune:
Lulu, imi pare rau ca esti intr-o perioada asa nasoala. Lasa ca va aparea soarele si pe strada voastra !
Oana mica, sper sa nu fie prea grav cu bébé Sébastien.
Didita, da' bébé al tau a coborit sau e tot cocotat sus ? Si eu am asteptat citeva zile pe cel mare care a iesit, in plus, in zodie buna, lung, gras si frumos. Cu citeva zile inainte de nasterea provocata am sarit si am tzopait prin padure ca o capra, dar fara succes.
Pupici la toate!
Mik.
Corina spune:
Lu ,stiu ce inseamna ,am trecut si eu prin asemenea perioade!Din fericire ,ai sa vezi,o sa iesi si din asta !!!!
Didita,eu am nascut-o pe Anna cu o saptamina dupa termen,si asta pentru ca mi-au provocat nasterea!!Ea era bine merci si nu voia sa iasa!!!
Pot sa iti spun ca am facut tot ce nu trebuie(plimbare cu masina pe drum de tara,,mers pe jos atit cit ma tineau puterile) si nimic nu a mers!Nu a vrut sa iasa si basta!In plus a avut 4.300kg!!
Stiu ca e greu,dar nu ai ce-i face!
Bafta si rabdare,lasa ca vine el bebe!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!