Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Buna dimineata la toata lumea !
Sunt taaare suparata ... GIULIA s-a aliat cu RICARDO are amigdalele cat 2 cepe si gatul in pioneze, suntem pe antibiotic, nu papam decat ce aluneca, ca deh, eram grase si asa ... sunt asa de tristaaa Vineri mi-a vomitat toata ziua, efectiv cand sa-si inghita saliva isi facea greata si vomita ... la un moment dat sucul gastric ca altceva nu era ... In rest veselie mare, doar ca nu papam. Sper sa le treaca ! Ema, am citit si despre pantofi.
Uitati ce am cumparat ieri, pret 500 de mii, sunt din piele si in interior, talpa flixibila si au taloneta:
http://community.webshots.com/photo/439300887/447995672TJhatM
Merg sa va mai citesc din urma si sper sa revin ...
O duminica frumoasa va dorim alaturi de cei dragi !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
Adema spune:
Multa sanatate Giuliei! Sa se faca bine cat mai repede!
Cele ce ati folosit Ecoflorina, spuneti-mi si mie cum se procedeaza! Cum se goleste continutul dopuletului?????
Adema&Codrut
Adema spune:
Fetelor, stiti: e we, mie imi face Codrut necazuri!
Dupa cateva zile de scaune bune, azi-dimineata a facut la olita 'bastonase', acum...scaun galben apos! Nu mai pot, o iau razna! Inca e tot pe Nan fara lactoza, nu i-am dat alimente indigeste, ce sa fie? Ajutati-ma cu un sfat ca nu stiu ce sa mai cred!
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Adema, stii ca si noi am avut perioada de kkri in culori, scaunele moi, apoase, de 10x/zi ... eu ii dadeam Giuliei mult-mult cascaval si banane, nu stiu de la ce a avut perioada aia, fara alte manifesteri. Ooofff, imi pare tare rau si iti inteleg ingrijorarea
_
Adema spune:
mamagiuliei,cascaval?! Stiam ca asta nu e indicat (de fapt, branzeturile fermentate...).Ieri i-am dat lapte fara lactoza,pilaf cu morcov, mamaliguta cu branza de vaci, banana.Azi i-am dat un galbenus de ou fiert.Sa fie si asta de vina?E galbenusul indigest?Copilului ii e foame si nu pot sa il tin numai pe orez si morcovi.Nu mai stiu ce sa fac.Si de ce asemenea manifestari?!
Giulia cum se mai simte?
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Azi inca nu a vomat, a baut vreo 500 de lapte de vaca si a papat un iaurt in care am faramitat paine, altfel nu poate sa inghita, a papat supica de conopida si atat; acum doarme ... Daca nu ar mai voma atata Ce sa zic, ca ar manca, isi intinde mainile si cand baga in gura face o mutra de dezamagire si imi da mancarea inapoi, simt ca innebunesc.
Adema, poi toate fermenteaza, asa stiu si eu, inafara de orez, morcov fiert, dar cum zici tu, ceva trebuia sa manance si atunci ii dadeam la rontait cascaval , apoi banana si neaparat apa sa tot bea sa nu se dezhidrateze, aici ii puneam si apa de pe orezul fiert, iar la noi a functionat si Smecta. Cascaval ii dadeam sa-i "prinda" burtica.
_
philip spune:
of, fetelor, imi pare rau sa aud ca aveti copilasi bolnaviori.
la noi prima noapte in totalitate singuri (ca ieri noapet plecase tati la 3) a trecut bine, numai ca pupi deja se foieste in pat de la 7 asa ca m-am trezit sa pregatesc micul dejun, sa apuc sa ma spal pe ochi etc.
aici e f frig, acum sunt numai 9 grade si asa o tine cateva zile. am si vb cu tati ieir la telefon caruia ii pierdusera bagajele (i se intampla a treia oara in viata lui) si nu are decat cateva haine civile pe care si le-a pus in bagajul de mana. uniforma nu-i, asa ca va singurul care va merge la instructie in pantaloni scurti.
e innorat si tare as mai lenevi in pat, da parca pe pupi il intereseaza.
va pupam si dorim multa sanatate
philip&andreea
copilasi dragalasi
carmenp spune:
saluti...
Adema, cred ca de la galbenus, altceva nu vad in meniul tau care sa-l fi deranjat. Dar mai esti cu el in tratament? da-i smecta, ceai de menta si alimentele care le stii, si nu ai ce face, daca ii e foame mareste cantitatile dar deocamdata mai tine-l pe regim, parerea mea, io asa as face... pupici lui codrut!
Daria, am mai zic sunt hirsita cu ale gitului, ionut cel putin la luna imi facea... stiu ca suna aiurea, dar sunt boli banale, nu te mai stresa. Si inca ceva, stiu ca este un medicament controversat, da` medicul mi-a prescris pentru Ilinca methocopramid, la fel si ea voma de la gitut. Pupici giuliei!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
szivarvany spune:
Buna dimineata Andreea & Philip ! Cat veti fi singuri ? Ca noi am fost 3 zile saptamana asta si vom mai fi de joi incolo
Carmen - i-am dat si eu ieri si a tinut figura ... un pic. Acum de exemplu capra asta mica e cu tata`so si papa cat de cat, sincer, acum le inteleg pe mamicile care innebunesc ca nu le mananca copiii, noi asa ceva inca nu am patit
_