Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

philip, am vazut ca esti in tema cu enterocolita...Daca scaunele sunt galbui, moi, fara miros urat, iar starea copilului este excelenta...atunci se poate vorbi de enterocolita????

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu. la enterocolita scaunele sunt lichide, galben-verzui cu miros extrem de urat si puternic, insotite de voma in jet. astea sunt si simptomele pe care le-am avut noi. eu cred ca la codrut este doar o intoleranta la ceva, ca e lactoza sau altceva asta nu mai stiu.
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

A avut iar scaun galben, aproape lichid.Mirosul nu e puternic.
Fetelor, ma credeti ca nu mai pot?! Sunt si fara sot acasa inca 3 saptamani de acum inainte! Ce sa fac?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

of, si tu esti singurica? pai nu ai un medic pe care sa-l consulti, sa-i poti da telefon acasa? eu cand mai am nelamuriri caut pe internet dar in engleza, ca pe paginile romaneti nu gasesc mare lucru.
nu stiu zau ce sfat sa-ti dau...nici cu smecta cu merge?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Pediatra noastra e in concediu, in afara tarii.Ieri, pana sa plece, am vorbit cu ea, dar copilul era ok.Mi-a zis sa ii dau 8 zile Ecoflorina.Am inceput de azi.Diseara ii dau Smecta in lapte ; mai devreme a papat orez.
Sa vedem ce mai e maine!
Multumesc pt. sprijin!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema, si Giulia a avut 2 scaune moi, galbene. In rest, dupa pranz a vomat si s-a pus pe ras, nu stiu zau ce dracu` o amuza. Apoi a papat 1 banana, pufuleti si acum paine cu cascaval. Acum ii dau antibioticul, ma rog la D-zeu sa nu se intoarca. Si apoi sa vedem cerealele, sper sa nu mai vomite Macar Codrut nu vomita.

Va dorim o noapte linistita fara evenimente !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

of, 2 mamici chinuite. eu sunt alaturi de voi chiar daca numai asa, virtual. multa sanatate
noi tocmai am papat si-acum dam gata o cana de suc indoit (sau intreit? ca-i cam decolorat) cu apa. ne pregatim de nanita.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetelor, chiar imi pare rau... adema, eu mai telefonez la farmacie cind am astfel de probleme, uf...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Adema, sa stii ca si Raducu a avut, si mai are uneori scaune moi, galbene. Au coincis cu perioadele in care i-au aparut maselutele.Acum are febra (in jurul lui 39 s-a invartit toata dupa-amiaza) si cred ca tot de la dinti este. Altfel e vioi, a mancat bine.
Sanatate la cupiii bolnaviori (Giulia, Codrut) si weekend frumos Andreea cea fara sot.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adema, cite scaune a avut astazi? si ce papa i-ai dat, altceva decit cele care nu ar deranja la burtica? dar medicamentatie? mai spune-mi si ce diagnostic i-a pus, ca sun eu la mine

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput