Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu ma gandisem sa sun aici sa intreb ca aflam ceva, dar aici sunt alte medicamente, alta alimentatie etc
carmen, esti o dragutza. saritoare si prietenoasa, uite cum vrea ea sa ajute duminca la 10 seara. tot respectul.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

saru`mina, creste pipota-n mine. na ca adema nu-i si degeaba m-am oferit... nici pe kim n-o vaz, pe unde-i?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

INTREBARE, heeelp: daca la 21,00 i-am dat antibioticul, Augmentin, in cat timp se absoarbe ??? Ca pe la 23,00 avem cina, lapte cu cereal si daca se intoarce ... sa stiu de medicament ... Aveti idee, mamici ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

cred ca doua ore sunt suficiente, stiu ca atunci cind ilinca voma si eram in tratament am intrebat si parca mi se spusese de o ora. Daria, cred ca are scaunele asa din cauza siropelului. Vitamine ii dai?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Doctora mi-a zis vit.C si i-am pus in 250 ml apa vreo 4 tablete de Ascovit, asa ca azi si-a facut planul. Ufff, tineti-ne pumnii sa nu vomite, merg sa-i pregatesc cerealele, ca deja bantuie si maraie, in timp ce face "ordine"

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, nu intrebam de vit c ci de vitamine care sa i le administrezi la antibiotic. daca crezi ca vomita, da-i inainte metrochopramid.

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

carmen se referea la un complex de b-ur probabil. olivia nu intra in week-end, doar in timpul saptamanii. adema, sper ca sunteti ok si faceti nani. asemenea giulia.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multa sanatate Giulia si Codrut si o noapte linistita tuturor !
Doamne Ajuta!
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Asta seara l-am tuns pe Danut, i-am luat buclitele jos, sa vedem daca ii mai creste parul buclat la ceafa sau ii ramane drept....daca va intereseaza va pun poze

Mergi la inceput

sigur ca ne intereseaza, lia. of, si tu esti suparata?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput