Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
ema spune:
Buna seara,mai fetelor,imi pare tare rau ca puii sunt bolnaviori.Eu cu ce sa va ajut,ca n-am avut probleme de genul asta,ricardo n-a avut niciodata diaree si nici n-a vomat,nici macar regurgitarile de bebelus.
Daria,de un singur lucru sunt sigura,da-i antibioticul cel putin 5 zile,chiar daca-si revine sa nu-l intrerupi,uite la noi a recidivat gitutul pentru ca i-am dat doar doua zile(apoi a iesit eruptia de rubeola,a doua oara de pojar si a trebuit sa opresc antibioticul)abia a treia oara am reusit sa-i dau 5 zile.Sper ca o sa fie bine,cu vomatul,no o sa-ti spun ceva dar nu se preteaza in situatia ta.Cind Serban are greturi si vomita ai frec minutele cu apa si sapun dar asa mai intens si-i dau suc cu lamaie,asa imi facea mama cind eram mica.Cred ca leacul asta e pentru cind sunt mai maricei si au doar senzatii de voma,la tine e altceva,nu stiu ce sfat sa-ti dau concret,eu pot doar sa va pup pe amindoua si sa-i doresc insanatosire grabnica papusii.
Adema ceva nou fata de ce-au spus fetele nu stiu,la Serban mergea orezul si smecta.Nu ai posibilitatea sa mergi la alt medic daca al vostru e plecat?Eu cred ca nu trebuie sa-l lasi asa pe pui,pupicei lui Codrut de la mine.
Lia,daca e sa aiba parul cret,o sa-i creasca inapoi cirliontii.Si mie mi-a fost teama sa-i tai onduleurile,insa uite acum incep sa i se faca in fata,pentru ca l-a spate l-am tuns scurt.Eu am parul foarte cret,in fiecare dimineata trebuie sa-l intind ,altfel sta ca o claie,de asta prefer sa-l tund mereu.Serban nu-mi seamana la par,poate putin Ricardo,desi are firul gros si sirmos ca al lui taica-sau.Normal ca vreau sa-l vad pe Danut baietel proaspat frizat.
Va doresc o noapte linistita si multa sanatate puilor.
Ema si Ricardo
philip spune:
apropos, ema, ca de cand ma tin sa-ti spun, ricardo seamana f bine cu tine, daca stau bine si ma gandesc nu cumva numai cu tine. oricum, sunt niste dragalasi amandoi. aveti de ce fi mandri.
philip&andreea
copilasi dragalasi
szivarvany spune:
Buna dimineata !
LIA - vrem pozeeeeee !!!
ADEMA - cum sunteti ???
EMA - daaa, frecatul mainilor cu apa rece si ceva rece pe frunte merge si la mine, toata sarcina asa am supravietuit.
Noi raportam o noapte linistita, fara sa se intoarca laptele cu cereale. Nici laptele de dimineata nu s-a intors. Simt ca innebunesc, de la ce naiba sa aiba iarasi rosu` in gat ? Cu antibioticul stiu ca se da 5 zile, sper sa fie bine, noi la sfarsit de luna avem si vaccinul pe care l-am ratat ca eram la mare ...
Gata, imi termin treaba si revin.
P.S. Completati poze si in albumul comun de la semnatura mea
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
buna dimineatza dragele mele
imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnaviori.
Adema, ma alatur si eu fetelor si spun ca in cazul unui regim normal cum are Codrut se poate ca aceste scaune sa fie de la dinti. mai ales daca nu are nimic ce sa ii deranjeze burtika. cascavalul e bun, are dreptate Daria. si painea prajita, stringe burtika.
Daria, Giulia e ok? a mai vomat? in orice caz nu ii intrerupe antibioticul, in general dupa 3-4 zile infectia e dusa.
Ema, cum e limbuta lui Ricardo? au mai aparut cerculetele? de ce nu vrei tu cu aveonul? ca e scurt si rapid...eu as inebuni de plictis in tren! cit faceti pana in bucuresti?
Lia, pune pozele cu Danut tunsulica. ca suntem curioase!
si noi am bolit in week end, Patrick cu o gutunareala luata de la mama, eu cu o indigestie care m-a rezolvat toata ziua de ieri si noaptea. asa ca am avut o duminica...minunata. nici nu am reusit sa ne vedem cu Nicole si moatza care erau in mare forma in Jupiter.
va pupam pe toti si pe toate si va dorim o saptamana fara probleme!
szivarvany spune:
Ceau Roxana si sanatate multa, ai papat ceva bun cu pofta ? Mie atunci mi se intampla ...
Vroiam sa va arat poza Giuliei de ieri de la pranz, cand nu a vrut pireul de cartof, a vrut pulpita de la tata`so:
http://community.webshots.com/photo/439300887/448096543tGftCS
noah nu va zic urmarile ca le stiti.
Aveti idee de la ce fac astia mici rosu`in gat ?
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
Adema spune:
Fetelor, sunteti nemaipomenite! Acum am vazut mesajele voastre!
carmen , iti multumesc pt. oferta; aseara nu mai eram on-line...
Aseara i-am dat smecta si am intrerupt orice medicatie(ii dadeam niste remedii homeopate pt. imunitate, iar pediatra ne daduse nurofen si peritol dupa vaccin).Azi- regim si ceai de menta ; si sa vad ce o mai fi.Va tin la curent.
Adema&Codrut
carmenp spune:
`neata.
Daria ma bucur sa aud ca Giulia e bine, ma refeream la complexul de B-uri; am vazut-o pe giulia cu osu-n gura
Adema, si eu am vrut sa-ti spun sa mergi la un alt medic cu codrut, nu puteti sta asa si vroiam sa-ti mai spun ca poate ar fi bine sa-i inlocuiesti casacavalul cu brinza de vaci, degresata, macar sa stii ca papa doar alimente care-l string la burtica.
Eu nu cred ca scaunele apoase cum spunea adema sunt de la dinti, ele sunt mai moi dar nu apoase... si stiu ca ei fac febra la dinti dar nu foarte mare, cum spunea cineva nu mai stiu cine ca a facut 39, acu depinde si de la copil la copil...
Daria, iti spun ce am observat la Ionut: daca nu e era cazul vreunei viroze, de cele mai multe ori de la vint, i se infunda nasul si atunci el respira pe gura si de aici tot necazul.... a facut forme foarte urite de raceala, de cele mi multe ori otitele erau nelipsite, bashca pe la 3 ani facea otite seroase (copilul nu mai aude), uf, nici nu vreau sa-mi amintesc...
va doresc o saptamina buna, si copii sanatosi si papaciosi!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
carmenp spune:
lia, si io am fost cretzulina si ionut, si-acu avem paru` lins de vaca, are cui semana cret? si sigur ca vrem poze!!
Ei, dar cine s-a suparat p-aci??
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Noi am avut o noapte buna - Stefan a dormit toata noaptea, dar de dimineata l-am gasit cu capul in cealalta parte a patului si nu am idee cum a ajuns asa... Copiii vostri tot asa agitat dorm??
Chiar nu stiu ce sa fac cu masa de seara - intr- zi a vrut sa manince cerealele, aseara nu a mai vrut...in alta bea laptele, in altele nu...Ieri a facut mofturi si la supa - se pare ca mai mult de 3 zile nu trebuie sa insist cu acelasi tip de supa ca nu-i place, deh ca la restaurant! Asa ca aseara i-am facut supa-crema de dovlecei, asta stiu ca de obicei o maninca cu placere. Felul doi - piure de legume cu ficatel, iar ca desert de obicei, un biscuit...
Tot ieri am pus si un borcan de muraturi - arata foarte frumos in borcan si sper sa fie la fel de bune si la gust (pina acum nu am mai pus muraturi combinate, doar castraveti).
Gata cu romanul...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
roxanaz spune:
haha Gabi mi-ai placut cu supa de dovlecei. si eu am "arme" din astea, cand sunt in pana de inspiratie apelez la ele. azi..supa de rosii si ....nu mai stiu ce. diseara budinca de paste cu branza, ieri i-a placut la maxim. aaa, si mare noutate - nu prea mai bea lapte asa mult. adica inloc de 260ml bea cam 200....chiar mai putin. dar asta de cand maninca de sparge la cina. (as usual, ce ma mai mir?)
da Daria, am mincat peste la gratar....si acum cred ca nu mai maninc vreo 2 ani mi-a fost ingrozitor de rau.