Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roller025/roller025.jpg)
roller025 spune:
Buna ziua!
Gabitza, Vicu e la fel cu masa de seara: ba vrea, ba nu vrea, a inceput sa renunte uneori la lapte... De dintzi, nu mai spun: sunt ai lui si gata. Iii vad doar cand vreau sa il spal pe ei...
Roxane, stii tu cum iti e mai bine. Si uuufff, avem consultanta si suport in continuare de la tine...
Mitzule, bafta multa maine!
Fetili cu cupii bolnaviori: si insanatosire grabnica!
Io vineri am fost la o conferinta la care m-am plictisiiiiit ingrozitor. Dupa care am plecat la socri, unde aveam o nunta. La nunta m-am plictisiiiiit si m-ai ingrozitor si mi-era un soooomn si mie si sotului.... Asa ca azi incerc sa ma remontez... Norok ca Vicu s-a distrat de minune. Are si urme ale distractiilor: o julitura in genunchi, un semn in obraz si altul deasupra buzei de sus... Motanul socrilor inca se resimte dupa vizita nepotului...
O saptamana minunata!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ANDREEABANICA spune:
Carmen stiu ca tu vroiai sa-ti schimbi titulatura,uite ce-mi trece mie prin cap la ora asta....poate-ti place vreuna:"tzucurica shefa","mama tzucureilor","big tzucurica"....si sa stii ca n-amnica...hihihi.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Adema spune:
carmenp, multumesc de intrebare! Codrut pare bine.Nu a mai avut nici un scaun!
andreea_s, ti-am trimis PM
Adema&Codrut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Mai, dar tare greu imi merge site-ul astazi!
Adevarul este ca si eu i-am adaugat in supa conopida de la 6 luni, dar asa, citeva flori... Prin urmare pot sa-i fac si supa de conopida - ce bine, de abia astept ca si mie imi place tare mult!
Am uitat sa ma laud la voi: dupa 1 an si 2 luni am atins si eu greutatea de dinainte de a ramine insarcinata! Acum ma bat cu kg ca sa slabesc si mai mult...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
pozutze cu Stefanutz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
l-am lasat singur pe Danut sa circule prin casa, fara ham... asa sa vad ce face...merge de o ora, dar acum a cazut si a dat cu dintii de sus in scaunul de masa, mama lui de scaun ca il batzaie toata ziua, il plimba prin casa, io i-am zis lui barbate-miu sa nu-l luam cu roti da nu m-a auzit. A sangerat un pic gingia dar dintele pare intreg, ah ce m-am speriat, am urlat o data la el de s-a urcat rapid in varful patului si s-a pus pe urlat si el. Sunt asa de obosita ca cu greu ma mai controlez la voce asa ca ... din nefericire iar mi-am dat drumu la decibeli pe el...si-mi zic intruna sa nu-l stresez, sa nu-l inhib cu tonul, da uite ca tot aici ajung !!! Incerc in continuare, cu parere de rau ca n-am reusit inca.
In plus spanacul l-am facut pt mama-sa ca a luat 3 linguri si n-a mai vrut, a mancat tot din mancarea ce-o refuzase cu 3 ore inainte, ca o pastrasem la frigider si i-am reincalzit-o. Gusturi si gusturi....eu care credeam ca s-a saturat de ea ca mananca acelasi fel de duminica, un ghiveci cu gogosari, dovlecel, conopida, fasole verde, morcov, ceapa si pulpa de pui....uite, nu s-a saturat. Si iesise un spanac a-I-a, cu tot ce trebuie, n-a vrut, l-am mancat eu. Aaa, a sunat telefonul intre timp si cat am mers numai cateva secunde sa vad ce e, si-a trasat Danut doua maini de spanac prin noua freza, asa ca numa creasta ii mai ramasese blonda, restul era de un verde superb. Era foarte incantat de pospaiala, strangea spanac cu amebele maini si il flescaia pe cap, apoi a intins mana spre pachetul de servetele,....eu, ramasa de data asta fara glas, ma resemnasem si am dat drumul la dus sa vina apa calda, ii intind pachetul iar el s-a apucat tacticos sa extraga cate un servetel si sa se frece pe cap. Si se freca nu gluma, peste tot, si la ceafa unde nu avea spanac, da-l intindea acum cu servetele peste tot, ....m-a umflat un ras .....mai, copilasul asta reuseste sa ma faca sa urlu dar si sa rad cu pofta, urlu cand ma baga in sperieti cu cate un pericol la care se expune, altfel nu. Nu ma pot abtine. Si rad aproape 24 de ore pe zi ca mereu are ceva nou de facut hazliu. Nu stiu insa cum sa fac sa nu-mi mai sara inima din piept de frica si sa nu mai urlu la el cand ma stresez sa nu pateasca ceva.
Eu nici acum la 1 an si o luna nu mi-am revenit la greutatea ideala de 56 de kg. Tot mai am 4-5 kg in plus, absolut toate dispuse revoltator pe burta, in jurul taliei. Ditamai burta, ca gravida in luna a 5-a. Si nici sanii nu mi-au revenit, acu sunt si mai mari decat inainte.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Gabi pai stiam asta...tinem pumnii in continuare ptr lupta cu kilogramele! gagici, recunosc ca nu stiu reteta de supa de conopida - e vorba de supa-crema normala?
haha Andreea B, "big tzucurica" suna bine da sa nu se faca alte analogii..
maine nu avem curent electric asa ca am hotarit cu colega mea sa venim 4 ore cu 4....hihi maine lucrez pana la 12! asta da lucru misto!
pupi si ne auzim later!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Mitzura - io ii dau ou fiert tare si ompleta, inca nu ma risc asa ... cred ca i-ar placea si la capra asta mica, dar inca mi-e teama.
Lia - am ras, da` nu te superi pe mine; in urlatul ala ma regasesc si mi-am promis de n`shpe ori ca mai bine ma dau cu capul de pereti ... culmea ca si ea urla apoi la mine
Leeloo - felicitari pentru kg slabiteee !
Roller - cu ce colectie de "souveniruri" s-a intors Vic de la socri , bine ca nimic grav.
Mey, juma` de populatie zice ca Giulia seamana cu mine, juma` ca cu tata`so. Cert e ca are forma dejtelor lui, ochii lui, dar parul, claia de par, este de la mine
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
AndreeaB, saru`mina,, da, aia cu big e-n top, nu-i exclus sa o vedeti expusa cit de curind, mai astept propuneri, tot combinatii de tzucurei...
Adema, ma bucur, inseamna ca ilinca s-a cacacit mai mult decit codrut azi, e bine (pentru el)
Lia, stiu ca ti-am mai zis-o da` nu pierd ocazia, iti bati prea mult capu` (a nu se intelege ca indemn la neglijenta mamele) si nu iesi din cotidian, din care cauza s-au acumulat toate la tine, si ca sa ma repet iar, asa am avut si io perioade si stii cine are de suferit, nu? danut, si nu e bine!! lasa-le incolo de treburi si mincaruri si iesi din casa fara cupil, pune-ti barbatu` sa stea cu el si du-te-te unde-ti vrea sufletelu`, pune de-o coconiada, daca ai cu cine, vei vedea ca starea ta va fi cu totul alta.... anunta-ma cind ti se pune pata pe mine, daca cumva nu s-a intimplat inca
Io cu chilele stau f bine... 10 chile plus, ca veni vorba is rupta de foame ma`c sa pap ceva
Carmen,Ilinca
&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Roxana, deci tragi cu ochiul la alte forumuri... ca altfel nu aveai de unde sa stii - ultima oara cind m-am laudat la voi mai ma bateam cu ultimul kg...
Lia, sunt departe de greutatea ideala (care este de altfel aceeasi cu a ta) si nici nu stiu daca voi mai ajunge vreodata acolo...Da' speranta moare ultima!
Cit despre sperietura pe care ti-a tras-o Danutz, te inteleg, dar cred ca totusi trebuie sa ne tinem cumpatul ca ei oricum nu inteleg ce au facut gresit si in acelasi timp ii si doare locul unde s-au lovit... Chiar citeam zilele astea dintr-o carte imprumutata de o mamica din parc - Psihologia copilului mic - cum ca ar trebui sa numaram pina la 10 si sa nu ne pierdem cumpatul in fata copilului, chiar daca a facut o prostie sau nu a mincat sau...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
pozutze cu Stefanutz
rain spune:
pupici pentru mamici si pitici !!!
iubitele, noi am fost la mare, am venit aseara, asa ca daca avem absente ...avem cu ce sa le motivam!
am vrut sa scriu un mesaj inainte sa plecam (lunea trecuta am plecat), sa stiti de noi si sa nu ne dati disparute, dar inainte de a pleca la mare am avut pomana, dupa ce am venit acasa am fost super stresata cu bagajele, am avut de calcat o gramada si tot asa ...
speram ca nu v-ati suparat pe noi ca n-am mai dat nici un semn!
acum nu am eu timp sa scriu prea mult pentru ca ne pregatim sa plecam in parc, tot ce pot sa va spun asa pe scurt e ca am avut o vreme superba, nici urma de norisor o saptamana intreaga, moata s-a simtit foarte bine, e foarte bronzata si aseara cand am plecat spre casa asa as fi vrut sa mai stam ...
nu am citit din urma nimic, recuperez eu zilele urmatoare ...va pupacim pe toti si sa stiti ca ne-a fost dor de voi !
am reusit sa pun cateva poze astazi, s-o vedeti pe moata vizigoata ce bronzata este ...
http://community.webshots.com/album/449248519boNWRX/0
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii