Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nuuuu cum sa te lase sa ii vezi dintii???? sunt secret de stat. chiar se bashica la maxim daca indraznesc sa insist.
Gabi, conopida eu i-am dat de muuult...de pe la 8 luni. stiam ca e mult mai inofensiva ca varza si fasolea. si mazare i-am dat fara efecte problematice.
Andreea B nu se vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Ce dor mi-a fost de voi, nu am putut intra deloc in week-end si tare mi-ati lipsit.
Of, of, iar sunt copilasi bolnaviori. Pentru cei cu diaree, a mai spus si Vrabiuta, eu stiu de la mama, frunze de salcam. Poate gasiti in farmacii sa le faceti ceai sau sa le dati sa mestece.
Stefi este mai bine, vineri spre sambata noaptea a fost groaznic, nu putea respira, nici nu ma lasa sa ma apropii de nasucul ei cu nimic, a ars toata noaptea candeluta mea cu esenta de eucalipt, cred ca asta ne-a scos la liman. De ieri este mult mai bine, azi noaptea a dormit chiar bine si dimineata era tare vesela.
Ieri am fost la Kidsland, la mall, a fost super. S-a distrat atit de bine, asa am afalt si eu ca stie sa urce scarile in patru labe si a incercat sa le si coboare, a ras, s-a dat singura in tobogan, cred ca la iarna, cand va fi vremea urata, va fi o iesire optima.

Andreea, nici eu nu am reusit sa vad pozele, nici cu adresa noua. Si Stefi seamana cu tati (si cu soacra-mea), dar stiti ce, sa semene fizic cu ei si sa-mi semene mie la noroc, inteligenta si suflet
Nici Stefi nu ma lasa sa ma uit la maselutele ei, dar ii place sa o dau cu Dentinox si asa pun si eu mana, are gingiile umflate peste tot, cred ca o mai necajesc din cand in cand.
Andreea (philip), cred ca eu sunt de vina cu lista, pe la capitoul 105 pe care l-am deschis eu aveam o lista mai veche, m-am uitat eu fugitiv pe ea si mi s-a parut OK, imi pare rau. Acum numai Gabi poate sa modifice lista (leeloo2004), trimitei ei un Pm cu ziua ta de nastere sa te treaca in lista.
Mitzura, bafta multa maine, ai examen pentru doctorat? Este ultimul?
Vreau si eu reteta de supa de conopida si dovlecei, va rog frumos!!!!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaBanica - inca nu se vad pozele :(
Mitzura - chiar, bafta maine !!! !!! !!!
Leeloo - noi papam demult mazare, fasole, conopida, sunt mancaruri favorite, ca doar nu papa 1 kg. La noi sunt mancaruri favorite cu smantana, bine-nteles
Ema - ia pune poze in albumul comun ! Sa vad si io cu cine seamana Ricardo

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Adema, noi am fost la Breaza ca acolo au ai mei o casa si de acolo ne-am fatait peste tot: Brasov, Sinaia, Rasnov, Cheia etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Da,mey,nu se vad si nici n-o sa se vada....merg doar pe e-mail....asta e...

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumesc de urari! Maine cand scap dau de baut!

Da, Andrea, e pentru doctorat si da, e ultimul, dupa aia nu mai am decat de scris ditamai lucrarea , dar macar scap de stresul examenelor!

Si eu i-am dat de mult conopida si mazare. Fasole inca nu.

Ceziceti, stiti ceva de oul fiert moale? Le-ati dat, aveti de gand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

andreea s, ai fost la Breaza si la mine n-ai venit ?????!!!!!! Nu stii ca stau in Campina?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La mine-n casa copiii seamana cu tat-su, mai au ei cite ceva de la mine, dar in mare cu el, ata ete, m-am consolat demult...
Ema, intaresc ceea ce au zis fetele, cu tine seamana
Mitzura, bafta miine, asteptam sampania!
Gabriela, nici pe mine nu ma lasa decit foarte rar si banuiesc ca atunci cind nu o doare prea tare, ca dovada cind m-a lasat am descoperit doua masele crescute
Daria, ma bucur ca Giulia este bine!!
Andreea B, nu se vede dar asta stii deja...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Adema, nu stiam. Promit sa o fac data viitoare. Oricum noi venim des acolo in weekend asa ca, data viitoare, promit sa dau un telefon daca imi dai nr pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Adema, cum e Codrut?
Andrea, tre` sa recunosc un coeficient de inteligenta la barbatu` meu mai mare ca al meu, no, daca seamana la fizic apoi sa semene si la inteligenta tot cu el!!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput