Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, am vazut pozele! Sexi moatza ta...cu sutien, ce sa spun...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Raaain - supeeeer, supeeer, supeeer !!!

(numa` io am fo` dementa si la mare si paranoica , daaar, la anu` va fi mai bine )

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Bine ati venit Nicole!
Feteleor, eu am plecat spre casa sa mai prind citeva ore de plimbare prin parc. Va pup si ne mai auzim miine!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
pozutze cu Stefanutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Pupam copii bolnaviori si le uram multa sanatate!

Lia, Giulia si eu ma regasesc in cele zise de voi cu referire la mama
care tipa la copil si dupa asa rau imi pare, dar ce sa fac si cum cand isi baga mainile in cosul de gunoi dupa ce o perioada crezusem ca s-a dat pe brazda? Il iau de acolo, ii zic frumos il atrag cu alte jucarii, dar daca ma duc la bucatarie sa gatesc, sa spal un vas sau mai stiu eu ce, hop si el.

Nicole, bine ati revenit. Merg sa vad pozicile!
Andreea, da un email cu invitatie pt a vedea pozele la flakeherald@yahoo.com . Multumesc!Roxi sper ca esti bine acum.
Mitura, succes maine!

Ma laud cu o raceala, plus oboseala de rigoare, sunt varza. Sa ma laud insa si eu cu kg (Gabi, felicitari!!!), am dat jos cele 22 kg luate in timpul sarcinii + inca 4. Am fost la medic sa imi dea ceva pt raceala si ( aici unde vezi mamici care abia au nascut, ca sunt schiloade) mi-a zis , printre altele, ca sa ma mai ingras.

O seara placuta, eu ma duc la nani. pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

rain, v-am vazut, sunteti secsoase rau

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mai aici ploua si e innorat afara de zici ca-i noapte. nu stiu unde ne plimbam azi, cred ca prin mall, dar deschid abia la 10.
pupacim toti copiii bolnaviori si mamicile ingrijorate.
ema, pai tocmai ca vazusem o poza cu voi doi, de aia am si spus ca seamana cu tine
andreea, vazut si pozele cu printesa ta. la oglina sunt beton
rain, ce dragalasa e andreea, si mie mi-a placut cu sutien, dar cea mai draguta e una cu spatele, "cea mai sexy'
lupta cu kg...ei, lupta crancena. eu slabisem frumusel, am continuat si dupa ce ne-am intors din ro si-acu am pus iar. asa ca de saptamana trecuta renuntat iar la fainoase si dulciuri, plus ca m-am apucat de sport si s stiti ca deja se simte. il pun pe pupi in carut si fug cu el. numai ca azi ploua, as putea sa ma duc la sala, ca au pista acoperita, dar cred ca se plictiseste ca n-are nimic interesant de vazut. el are traseele lui favorite
voiam sa mai zic multe, dar cred ca mi s-a depus grasimea si pe creier
bye

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Daria,pun,da-mi spui cum,ca eu mi-s mai incuiata de fire.
Fetelor nu-mi da-ti si mie retete de supa de dovlecei si de conopida?Hai, va rog frumos.Uite si Ricardo va roaga.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am si o intrebare pentru voi.Ricardo are dungi albe sub toate ungiutele de la degetele mainilor.Asta inseamna lipsa de calciu?Si daca da de ce ,ca ponderea in alimentatia lui sunt lactatele.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata...sint la cafea...cu voi..
Noi am avut un we de leneveala totala..mers in parc cu masinuta, curatenie..si filme la greu...
Am inceput si noi de doua zile cina la ora 7...si baie la 7.45...apoi somnic. Aseara a fost prima noapte in care nu a mai existat deloc biberonul cu lapte la culcare....Si a plins doar doua minute si gata! Sper sa mearga asa usor si de acum....
In schimb dimineata...tot la biberon sintem..am incerc cu sippy cup-ul..prefera sa nu pape.....asa ca nu stiu ce sa fac..o sa mai insist..daca nu trecem la cana obisnuita...
Avem deja 2 saptamini fara suzi..hey..Roxana , Daria....voi cum mai stati la acest capitol?
Roxa sanatate..vad ca a dat indigestia peste toate..Apropo..Alice ti-a trecut, esti bine??
Eu cred ca de la midii ti se trage...:)...In perioada mai -septembrie..nu este prea indicat consumul de scoici...cind vad ce creste pe mediile de cultura...nu-mi mai vine sa ma ating de ele..niciodata :).
Pupici micului suedez..sa se faca bine!
Codrut...este bine vad....la fel si Giulia...
Stefania mai are mucisori?
Andreea B..cum ramine cu pozele...???
Andreea..o sa treaca repejor saptamina asta..mai la o vorba cu noi..mai un joc cu Pupi....
Carmen....cum a fost la discoteca??? Nu zici nimic....ai facut ceva rau?
Ricardo vad ca tot nu este bine...poate aveti mai mult noroc la homeopat. Tin pumnii! Acele semne pe unghii nu inseamna lipsa calciului . Tot la analize de singe se identifica cel mai bine. Nu este suficinet sa consume multe lactate..uneori absorbitia calciului nu se realizeaza..si atunci apare hipocalcemia.
Nicol..bine ai revenit..ne-a fost dor de tine..vazut Moata sexoasa...super! Unde era plaja...ca nu era Mamaia..
Voi va agitati cam mult cu papica..de ce va stresati asa de tare?
Adela tin pumnii!!!
Vorbeati de "greutati"..eu am inca 5 kg in plus..si de azi le-am declarat razboi. Cica incep niste cursuri (yoga, pilates , aerobic...combinate intr-o ora de sport)....de 2 ori pe saptamina aici la noi la servici, in timpul lunch-ului...sa ma duc ..sa nu ma duc..Este doar 34$ pe luna....
Unde sint Adina, Carolina, Carmen (Craiova),Ana, Liliana, Fiquelle,Roxana (Cluj).....??? De Irinuca mai stie cine ceva....De Papa..ce sa mai zic ..ne-a abadonat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Raportam azi doua scaune normale(fara mucus, fara miros aiurea)! Sa o tina tot asa! Am inteles ca trebuie o perioada mai lunga de lapte fara lactoza si regim.Poate are efect si Ecoflorina...Sper!
Kimm, strigai catalogul...De "alunelsialbinutza" nu mai stiti nimic?!Dar LauraOprescu?

Adema&Codrut

Mergi la inceput