Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

roxana cluj mai scrie pe la alte subiecte. s-o fi suparat pe voi? sau nu-i place cum scriu eu ca de pe atunci a inceput sa dea rarutz pe aici. sper ca nu...
da, o sa treaca repede, daca a trecut week-endul de care mi-era groaza. pupi e un dragalas, parca stie ca mi-e greu fara tati si pana acum nu m-a suparat deloc. ne plimbam, facem sport, mergem in parc, cumparaturi, cascam ochii (si gura), ne jucam. ce mai, suntem fericiti. poate e mai bine ca mai lipseste si tati sa vedem cum e si fara el. si-apoi...revederea....
pupi tocmai si-a razturant cutiile cu jucarii si le ia pe rand
olivia, eu zic sa te duci. decat sa stai in lunch la cafea si tigara (hehehe, ce a dracu' is), mai sanatos sportul...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea...eu nu fumez la servici..mi-s fata cuminte....:)
Pe Laura o iertam....isi decoreaza casa....
Astept experiente...legate de actiunea :fara biberon....ce eu singura nebuna ce chinuie cupilul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nicole, m-ai terminat.....hehehehe

Mitzule, bafta maxima!

La capitolul urlat...pai vorba lui Eli, cand o vad cu mainile pana la cot in cosul de gunoi strig "Mariaaaaaa" ca poate se opreste...:)...evident ca o apuca scormonitul cu o viteza maxima...
Dar mandra urla la noi tare tare...Ne cearta tot timpul...:)

Maria are o pata alba pe o unghie...dar la cum bem noi lapte (aseara a servit cu mare pofta...20ml!) nu e de mirare.
Si fontanela e cat unghia de la degetul mare ...al meu...
Gata pauza...O seara linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Hi,hi..gunoiul...locul preferat:)...de ce nu va blocati cumva usile, sertarele...ma bag si eu in seamna:)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Philip,asa mai merge,important e sa vezi partea buna a lucrurilor,dar tot ti-as tine putin de urit,ma primesti?Doua fecioare,hm,ce-ar iesi!!!Cea mai buna prietena din copilarie era tot in fecioara.Pacat ca s-a stins tinara altfel era si acum.Dar amintirile sunt vii in mintea si sufletul meu.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

ema,si normal ca te primesc. stai ca pun copilul la nani si-apoi mergem la mall? ce zici, iti convine ideea?
bravo, olivia, n-am stiut. inseamna ca nu esti fumatoare serioasa, eu as fi muri sa nu fumez la lucru. noroc ca m-am lasat

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Olivia du-te la sport,e mai bun decat altceva....parerea mea....pozicile o sa le primesti pe e-mail.

Carmen,ma mai gandesc,sa vedem daca mai imi vine ceva.

Mitzule,bafta maine!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut. Nu am avut timp de loc sa intru in week-end, am fost intr-un parc sa vedem o ferma de animale in miniatura si sa ne dam cu trenuletul... a fost super misto...bianca a mancat hamburgeri din piept de pui.... picanti.:))

Pupici multi copiilor bolnaviori... sa le treaca cat mai repede...

Andreea (pupi)... cred ca iti este foarte greu singurica pe acolo... voi aveti ceva prieteni prin apropiere sau macar sa vorbiti la telefon...

Io ce sa zic... si cu barbat acasa si tot ma plang... ca al meu nu se implica absolut deloc... isi gaseste tot felul de activitati extra... numa de copil nu are grija... avem mari discutii in casa si ma gandesc la o despartire temporara ca sa mai limpezim apele... poate o sa merg in ro pentru o perioada, daca o sa raman fara servici... nu stiu insa cand..

Ma duc sa ma uit la poze la fetele si puii care au fost prin vacante...
Si noi am pus poze in albumul "13 months"

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Andreea B..vazut pozele..trimis email..
Anca....tu vii cu asa bombe??? Este asa de rau , de va ginditi la o despartire temporara..ce rau imi pare....noi sintem aici daca vrei sa te descarci...De ce sa ramii fara servici? Cite probleme...ai....ma duc sa vad pozele..

Mergi la inceput

vazut pozele cu moaca. mai, de ce ati lasat-o fara par? dragalasa...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput