Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut Curajoaselor,

Pe mine ma ajutat enorm de mult acest forum,este incredibil cat de repede poti trece peste o astfel de experienta stiind ca sunteti aici sustinandune una pe alta.
Istoriile voastre sunt toate triste dar exista si un gram de fericire"PUTEM RAMANE INSARCINATE"si putem inca spera!!

Astazi ma simt super bine,pentru prima oara voi abandona patul si pijamaua si voi iesi din casa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Voi merge la magazin sa fac shopping voi merge la coafor ,la beauty si la sala de gim incepand de maine.
Astazi pentru mine a inceput o viata noua ,o lupta noua ,de marti 13septembrie o voi lua de la capat ,ma voi intalni cu doctora sa facem un rezumat si sa o luam de ma capat!!

Curaj fetelor se poate ,am pierdut o sarcina dar nu si speranta de a fi mamica!!

MULTUMESC DC, MULTUMESC VOUA FETELOR ,am reusit datorita voua ,astazi am vazut din nou soarele stralucind!

Haideti si voi stiu ca se poate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ionica toata stima, tot respectul!!!! Asa gandesc invingatorii!!
(mergem inainte)
De cate ori vad oameni care gandesc asa, inima mea tresalta de bucurie, asa ca va rog frumos sa ma intelegeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

si eu trec sa va salut. Azi am fost la monit . ziua 18 E= 9,8; OD= 18,4chiar nu imi vine sa cred....Dr a spus; da-i drumul acasa ca ai treaba astazi seara...ne vedem cand ai 2 liniute....
Eram obosita cand am ajuns la DR....azi au venit copii ,nu va spun ce zi grea a fost.....si m-am intors acasa cu un brat de florii; dar cand am auzit ce a spus Dr. m-am inviorat asa ca in seara asta Asa ca sa se prinda
Va pe toate si va trimit si cateva

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Ingeras,ma rog la Cel de sus sa fie bine sa ne aduci o veste buna saptamana asta...
Marrina,daca ai ciclu de 28 zile este f.bine sa incepi testul in ziua 9, eu am tinut testul de ovulatie in urina aprox.10 secunde si s-a pozitivat in urmatoarele 40-50secunde al doilea facut in aceasta seara, primul( facut aseara) s-a pozitivat putin mai tarziu cam 1 minut si ceva dar a fost si mai slaba linia de test fata de linia de control...
Amely,fi sigura ca daca ai ramas odata se va intampla si a doua oara, eu imi zic asta de cand am pierdut sarcina in luna mai si desi nu a fost sa raman natural sunt plina de sperante si de data asta si stiu ca voi reusi daca nu luna asta luna viitoare sigur...
Cristina ,cu siguranta va veni si ziua noastra cand vom simti acele miscari in burtica noastra, totul e sa nu ne pierdem speranta...
Iepurila ,niste "papa bun" adica BU de trei ori pe zi le-ai dat la ...sa vezi ce voiosi or sa fie...
Catty ,daca simti ovarele ca lucreaza e de bine, trebuie sa marim neaparat lista gravidutzelor, monitorizare faci?...
Diciu ,bine ai revenit, ai nimerit taman bine... suntem pline de optimism si incredere ca luna asta va fi luna gravidutzelor...
Ionica,...,imi place cum gandesti,ne ridici moralul si ne face foarte bine...
Barbye,bafta la prestat si sa se lase cu bb.i de data asta...
Mishulici, un special,mi-e dor sa-ti compun ceva versuri insa sunt ff.obosita si ff.ocupata si nu am inspitarie, abia mai am timp sa deschid DC seara tarziu... sper sa revii cu vesti bune...
Azi mi-am scos nepotelul si mamica din spital ,este un cuminte si un mancacios ,a dormit tot drumul pana acasa in bratele mele si numai puteam de dragul lui....Eu ,ziua 11 la eco :endo 1cm, OD= 2 foliculi 22mm...asa ca maine seara sunt programata pt.inseminare, fara pregnyl de data asta pt. ca ovulatia se declanseaza natural...am niste emotii...
la toata gasca .

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mama fetelor: cat optimism ...
ASA VA VREAU! Asta e pagina cu fetele cu vesti bune.
Asa ca ... hop! si eu

ziua 12 endometru 4mm - slab; ovarul stang someaza ... sunt foliculi ... mai multi si ff mici. Dar pe ovarul drept este unul baban de 19/15 mm.
Deci 19+15=34/2=17 - beton pentru ziua 12.
Maine ma duc sa trag un estradiol si miercuri inca un eco.
Poate bagam si un pregnil ... asa sa fim siguri.
Doamne ce ma bucura vestile vostre... dar si a mea. Parca imi da aripi ...

mihaipopescu iti tin pumnii. Doamne ajuta!
barbye hai .... la treaba ... sa se prinda.
ionica fata curajoasa. BRAVO!
diciu bine ai revenit printre noi.
Mishu mi-e un dor de tine .... cand te prind ... cand te

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mirona...MihaiPopescu...va pup dulce....
bine v-am gasit si eu...ma bucur ca sunteti in forma si optimiste...eu nu-s chiar asa...da-mi revin eu...deh...e greu sa revii cu picioarele pe pamant...la servici...

Mergi la inceput

danutza...bine te-am regasit si eu...200 metri ii alergi repede..o sa vezi....ti-ai anuntat venirea la giulesti parca...in rest...cum te mai simti?...eu incerc sa ma reacomodez cu vechiul program...
te pup si ai grija de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Miro, vezi ca se poate si foliculi babani?,poate pana miercuri ii intrece si pe ai mei, nu m-as supara ,zau, numai sa te stiu ca ai ovulatie ca-mi dau seama ce e in sufletul tau...as da si eu foliculi de la mine daca s-ar putea sa ne ajutam cumva, numai sa ne vedem odata gravidutze ca tare mult ne dorim asta...eu sunt tare amarata ca mi-au iesit iarasi anticorpii antispermatici mari dar m-a linistit dr...mi-a zis ca "nici nu-i baga in seama" la inseminare, ma las pe mana lui ce sa fac ...chiar i-am spus inainte de a iesi din cabinet ca am incredere in el si sa faca cum o sti numa' sa se prinda de prima data ca nu mai am rabdare.Bafta la eco de miercuri si mergem cu Dumnezeu inaite.
Diciu, ce rost are sa revii cu piciorele pe pamant, in locul tau as sta cu ele " in aer" cat mai mult asa poate se prinde si ceva si pe de alta parte uiti si de toate grijile si problemele de aici "de jos" care se pare ca nu se mai termina.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

mihaipopescu...daca numai daca as sta cu picioarele in sus si as ramane gravidutza...cred ca as sta numai in cap toata ziua..numai ca la noi nu e asa usor...dar un verdict mai aproape de realitate il voi primi in octombrie..pana atunci sper si eu...desi sansele ar fi f mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fete frumoase si dragute!!

ingeras26a multumesc de intrebare ma simt destul de bine deocamdata. Inainte sa fac testul ( l-am facut destul de devreme - in ziua 29 - pentru ca imi iau temperatura si tin grafic pe fertility friend si nu scadea ) nu aveam simptome deosebite numai cele de ciclu de asta si eram sigura ca imi vine( sani durerosi dar nu tot timpul , crampe la burtica si dureri de spate de mijloc.. pe care le mai am si acum )asa ca am zis ce mai incolo incoace stric inca un test de sarcina aiurea .. dar am avut noroc!! Doctorul meu a zis ca poti sa nu ai simptome de loc ..poti sa ai numai unele sau le ai pe toate ... Bafta!!!

marrina am zis asa de teste ca asa mi-a spus mie medicul. El zice ca Lh creste in urina dar dupa ce te trezesti dimineata( nu se secreta noaptea) si ai mai multe sanse sa iasa testul corect. Eu am incercat teoria lui si la mine a fost foarte corect. Am facut si test de dimineata si unul pe la 14.00 ( dupa 2 ore pauza de baie si fara lichide!!) cel de dimineata era negativ iar cel de la pranz a iesit pozitiv.. rezultatele.. se vad!! Sincer nu stiu cat tine de teste cat de noroc si de momentul potrivit..asta dupa un an si ceva de incercari. La noi pe test scrie ca se tine in urina 5 secunde.. nu stiu daca te ajuta cu ceva.. Iti tin pumnii sa fie bine luna asta!!

Amely fac tot posibilul sa nu ma stresez!!Iti tin pumnii sa fie bine !!

Fetelor va tineti tare asta imi place la voi nu va lasati!! Bravo!!
Va pup pe toate !! sa aveti o seara super!!

Mergi la inceput