Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58
Raspunsuri - Pagina 8
asteryaro spune:
Ma mai tineti minte?
Fetele, va citesc constant. Ma bucur sa gasesc veselie si optimism, este un semn bun. Felicitari celor care au reusit deja.
Am intrat sa va salut, sa va spun ca nu v-am uitat (cum as fi putut???) si sa va doresc putere in continuare. Sa nu renuntati la visul vostru!
Cu drag,
Kiki super -
19s
http://community.webshots.com/user/astery100
Carmen.cita spune:
Astery, eu imi aduc bine aminte de tine, tu esti din 'garda veche' de aspirante, intre timp ai ramas graviduta. Stiu ca ai avut ceva probleme la inceputul sarcinii, dar ma bucur ca au trecut si te poti bucura de maternitate asa cum trebuie.
Mai intra pe la noi si tine-ne la curent cu totul, ai facut testele specifice (triplul test, ecografie morfologica)? Ai aflat daca e fetita sau baietel? Unde vei naste? Te pup si iti doresc sarcina usoara, bebe sanatos si voinic!

Marrina,
multumesc mult pt lamuriri, eu tot raman la parerea ca esti o enciclopedie in domeniu! O incerc si pe asta cu bicarbonatul si daca e sa se intample sa raman, te fac nasa (daca vrei, bineanteles)!
Mironica,
stai foarte bine cu foliculul, super, ai vazut ca lucrurile se indreapta? Cu estrogen se rezolva si problemuta cu endometrul, si eu dupa stimulari cu clomifen abia ajungeam la 6 mm, de data asta am luat estrofem si in ziua 10 crescuse dragutul de el la 10,5 mm.
Mihaipopescu,
nu mai vrem poezioare, vrem sa vii cu vestea ca inseminarea a reusit! Asta asteptam acum! Bafta!!!
Ionica, mergem inainte! Super atitudinea ta!
marrina spune:
O zi buna tuturor!!!
Miro A fost foarte bine (vad) la eco. Si miercuri si mai bine o sa fie. Nu faci azi si un test de ovulatie?
ionica Soarele va straluci azi special pentru tine!!!![]()
![]()
![]()

barbye Sa dea Dumnezeu sam se prinda si sa vii cu vesti buuuuune.
mihaipopescu Sa dea Dumnezeu sa se prinda in seara asta! 
Iei ceva pentru anticorpii antispermatici? Aspirina?
CamiM Asa o sa fac. Mi-a scris si Mirona sa nu fac testul dimineata. Sunt hotarata. Din ziua 9 iau testele cu mine la munca si n-o fi foc daca oi sta mai mult la
.
Ai grija de tine si de samburel! Gandeste-te ca esti cea mai fericita
din lume si n-ai nici o alta grija. Subconstientul conteaza.
asteryaro Multa sanatate tie si
! Ne scrii si povestea ta de succes? Eu sunt mai noua pe aici dar telul este acelasi
.
catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
IONICA ma bucur din suflet ca te simti mai bine si ca esti optimista. Fruntea sus si o sa vezi ca soarele va rasari curand pentru noi toate. Este greu, stiu, dar nu imposibil. 
MIHAIPOPESCU nu fac monitorizari pt ca nu imi permit din punct de vedere financiar, dar acum iau pulbere de napraznic si spalaturi cu ceai de tataneasa. Sper sa mearga, iar daca nu voi vedea cum fac rost de bani si pt monitorizari.
MIRO ma bucur sa totul a mers bine la eco. Poate luna asta se intampla minunea.
M OANA si MADANA unde sunteti fetelor? Totul este ok cu voi?
Gravidutelor, va simtiti bine astazi? Sper ca da.
Va
si intru mai tarziu ca acum am ceva treaba. Sa auzim curand de bebei.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
diciu spune:
neata tuturor si pupici...
mi-am scos analizele din ziua 3...
T3 0.74
T4 8.77
TSH 2.17
FSH 7.88
LH 4.86
Estradiol 25
Prolactina 17.86
Voi ce parere aveti?...in rezultat apare doar T3 ca fiind un pic sub limita inferioara....in rest se incadreaza in limitele date de laborator...
Acum trebuie sa-mi fac progesteronul in ziua 21....oare se poate face si in ziua 20?...ca plec din Bucuresti..
Va doresc o saptamana buna si numai vesti minunate!

asteryaro spune:
Carmen.cita, da, am avut probleme, am stat in spital. Acum au trecut, se pare. N-a fost mare lucru, disgravidie, starea aceea de imposibil de rau, n-am mancat, n-am baut apa, nu m-am ridicat din pat mai bine de-o saptamana, caderi repetate de tensiune, greturi, varsaturi, rau, rau, rau... Multumesc Domnului, a trecut. Acum... ma rotunjesc,bb e baietel, tati e ud tot, ca si mine de altfel, amniocenteza si triplu test n-am facut, nici nu voi face. Am hotarat sa ramanem la mila lui Dumnezeu. Am facut echo morfologica si e bine. N-as putea trai cu cosmarul unor analize proaste... si-apoi, daca afli ceva, Doamne fereste, ce-i de facut? Sa renunt la copilas? Pai cum sa fac asa ceva??? Asta este parerea mea...
Marrina, draga mea, eu nu stiu daca pot sa spun ca am o poveste de succes... Bebe a venit cand... renuntasem, clacasem, nu mai voiam sa stiu nimic, sa vad nimic... Pur si simplu a venit singurel!
Va doresc, din tot sufletul, sa... patiti si voi ce-am patit eu! Mie inca nu-mi vine sa cred...
Kiki super -
19s
http://community.webshots.com/user/astery100
Madana spune:
Buna dragele mele,
Catty sunt ok, intru si eu cand prind computatorul. Dar si cand intru, nu-i mai dau drumul, ca am muuuuult de citit. Nu ne-ai mai spus care mai e atmosfera pe la tine, si ce mai face prietena ta? 
MihaiPopescu tin pumnii stranshi pentru inseminare. Abia te stept cu o veste buna.
Mirona
si multumim muult pentru instructiuni. Luna asta nu am facut test dar luna viitoare o sa incerc. Bafta multa sunt cu ochii pe tine.
Cristina si eu am avut o senzatie super cand am pus prima oara mana pe o burtica. Dar sunt convinsa ca e mult mai bine cand burtica e a ta. Hai sa incercam experienta, asa din .... curiozitate, ce zici?![]()
Ioana-Cristinanu stiam de chestia asta. E ciudat totusi sa poti sa planifici si sexul bb-lului. Si apoi eu stiam ca e chestie de cromozomi (X,Y), si ca
tatalui e cel care stabileste sexul.
Ionica
extra si ultra special pt. tine si sa fi sigura ca intr-o zi vom fi mamici.
MOanace mai faci? Eu am de gand sa ajung azi pe la dr. vreau sa ma apuc de tratament pentru prolactina mea marita. Am incercat sa beau coada soricelului, am inteles ca scade prolactina, dar e rea la gust, nu pot sa beau mai mult de o juma de cana. O sa ma incerc si ceai de salvie, dar oricum am o lista maaaaare cu intrebari pt. dr., pentru ca m-am mai desteptat si eu putin decand citesc pe aici.
Barbyesuper valori, eu cred ca luna asta o sa vezi cele 2 liniute.
Camigandeste-te ca ceea ce ti se intampla tie se numeste miracol. Incerca sa nu te mai stresezi, trebuie sa te bucuri de lunile astea si da-i si bb-lului ocazia sa se bucure.
Fetele mele dragi, vad ca multe dintre voi se afla ffff aproape sa-si incheie cautarile testului cu doua liniute, muulte monitorizari, multi foliculi babani, si inseminari. Cu adevarat toamna se numara bobocii. Eu tin sampania la rece, dar o sa pun si ceva shampanie fara alcool pentru viitoarele mamici, asa ca voi doar trebuie sa veniti cu vestile bune. Cami a dat tonul cine o urmeaza?
Si sa nu credeti ca eu doar ma uit de pe tusa, nuuu eu sunt in perioada in care staaauuu cu picioarele pe .... pereti.
Pupici la bebici si viitoare mamici.
:Dana
marrina spune:
diciu Cred ca poti sa-ti faci progesteronul in z20. La mine s-au nimerit duminica zilele de analize si dr. mi-a spus ca pot sa le fac sambata sau luni. Doar nu era sa mai astept o luna...
asteryaro Bineinteles ca povestea ta e de succes!!! Ai reusit!!! Ai
in burtica. Nu mai aveti mult si va vedeti fata in fata...
Pe mine ma intereseaza chiar si ce ai facut pentru a fi
si inainte de perioada de care ai scris. De cat timp incercati, care erau problemele tale sau ale sotului, ce tratamente ati facut... Orice din experienta ta care mi-ar putea da o speranta de care sa ma leg si eu... Orice.
Esti o
fericita si trebuie sa te bucuri de succesul vostru! 
Madana Sub ce forma ai luat coada-soricelului? Eu iau tinctura 30 pic. de 3 ori pe zi si dintr-o inghititura beau jumatea de apa din cana in care o diluez. Nici n-apuc sa-i simt gustul.
Succes si tie la
cu
!
Cristinna spune:
Buna fetele mele dragi
.
Asteryaro ma bucur nespus ca ai trecut cu bine si tu si BB cu puta
peste incercarile grele si ca acum sunteti bine sanatosi amandoi
. Speram sa te urmam si noi curand la
.
Madana de acord cu tine
>Hai sa incercam sa vedem cum e![]()
Diciu, felicitari pt analizele bune. Acum poti sa te pui pe treaba si sa fabrici un bebik frumos ca tine
.
Eu azi ziua 21 a cm, ziua 6 DPO, temperatura orala 37...astept sa vad ce se intampla luna asta
. Fetelor mi-a crescut un cos pe gat de toata frumusetea,si ma doaaareeeee rauuuuuuuu
..nu am mai avut asa ceva de ani buni
.
Va 

pe TOATE.
Cristinna