Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

cristinna..mercicel frumos...mai am pana la bebe...multe analize de facut...si eu si sotul...dar noi speram in fiecare zi...poate o minune vine si la noi...
marrina...da...asa ziceam si eu....il voi face vineri in ziua 20...mai ales ca mi-a zis medicul sa-l repet din 7 in 7 zile incepand cu acea data..pentru ca am ciclu neregulat...adica...in ziua 20-27..etc...ca doar n-o sa stau 3 week-enduri in bucuresti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Eeeei, se mai intampla...vezi, daca iubesti?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Madana cu ceai de coada soricelului m-am delectat si eu intr-o perioada, caci se scria pe forum ca face minuni pentru orice (te regleaza de orisice, desi nu ma simteam catusi de putin dereglata), iar in perioada respectiva beam 2 cani pe zi, cu miere, desigur. Mie mi s-a parut excelent la gust, cred ca de aceea il si consumam.... Si a fost un placebo excelent, aveam sentimentul ca ma regleaza... Rau nu mi-a facut, copii nu am inca, dar apropo de gust, zau daca am de ce sa ma plang.
Asteryaro si eu, ca si Carmenica te stiu din garda veche de la 'aspirante'.... te citeam zilnic mai ceva ca pe un jurnal, de fapt, pe toate va citeam zilnic.... M-am bucurut mult pentru tine si iti tin pumnisorii in continuare ca totul sa mearga perfectissimo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

La Cristina ma refeream, sa nu te sperii Diciule
...bafta la analize!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Raspund eu...suntem bine...ma cam tin de tevi cind merg la WC, dar sper sa remediez problema...cu prune!Bia da din picioare in stinga, asa ca bag seama ca si-a schimbat pozitia...imi era frica ca statea numai cu capul in jos, desi doctorul mi-a zis ca nu conteaza!

Zile fertile fetelor!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu fetele frumoase si optimiste!

Am revenit aseara de la munte;pana la urma am mai stat o noapte,deci ne-am intors luni,gandind ca e mai putin aglomerat pe sosele.A fost superb! cald,aer curat,ne-am plimbat,ne-am odihnit si abia astept sa se termine saptamana asta si sa intru in concediu pe bune!

Cred ca s-a cam ales praful de sedintele cele 3 de slabit,dar nu-i nimic,sunt optimista,continui de azi pana plec in Antalya,trebuie sa iasa ceva!

CamiM, FELICITARI! ma bucur ca ai reusit! SA FII SANATOASA SI SA CREASCA PUNCTULETZUL MARE SI FRUMOS!

Lachi,ma bucur mult ca te-ai hotarat sa te alaturi trupei vesele de aici! normal,nici eu nu prea as mai avea ce face in zona,cum singura speranta la mine e FIV,dar ma optimizeaza asa mult fetele astea, incat nu pot sa-mi mut "jucariile" in alta parte! si inca ceva: aici chiar simt ca cineva ma citeste, ma asculta si imi raspunde,conteaza foarte mult pentru moral!

Danangie,am scapat de "urati",ma pregatesc sufleteste ptr crampele de la ovulatie,si-atat. Voua,mult succes la si la !!

la toate fetele mele dragi !!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Amely scumpa ..ce sa mai pot zice...m-ai prins ...ai dreptate. Si Utocatalina mi-a zis ca poate revin la adolescenta..mai stii ca nu e asa chiar daca am 31 de ani?
Macar asa si corpul meu ar putea sa inceapa sa "lucreze" ca a unei adolescente super fertile..ca tare m-as bucura...
te

Mergi la inceput

Astery,ma bucur ca esti bine! si sa-ti traiasca baietelul,sa creasca mare si frumos!!

Amely,ca frumosi mai sunteti!!ce vacanta romantica!..trebuie sa ajungem si noi pe-acolo,ca de cand visez..

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Andicule eu, cu optimismul meu cu tot, te ascult si te citesc..... sper sa te si ajut....
Dar daca tre' sa te ajut chiar acus, sa stii ca am ceva treaba....
Tu poti sa spui cu ce, IAR cand ma aduce calul meu inapoi prin aceste zone, HOPA si ajutorul meu. PAROLISSIMO!

Mergi la inceput

M oana,merci ,esti o scumpa ca intotdeauna, numai ca deocamdata,sper sa va ajut eu pe voi cu ce stiu; pot spune doar ca atunci cand am avut nevoie de ajutor,pe-aici,am primit rapid,ceea ce ma face sa va pe toate !

Vine si randul meu..

Mergi la inceput