Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mercic Andicu, sunt sigura ca va asteapta si pe voi o vacanta minunata in Antalya, noi acolo ne-am petrecut luna de miere si zau ca mi-a mers la suflet, a fost suuu-perb! Iar la anul va doresc din toata inima sa ajungeti amandoi la Paris, crede-ma ca nu veti regreta...
Aaa, si nu care cumva sa-ti treaca vreodata prin capsor sa-ti "muti jucariile" ca-ti dam bataita, noi ca sa mentinem aici optimismul la cele mai inalte cote avem nevoie de absolut toate fortele! Eu personal am o admiratie profunda pentru cei cu spirit optimist, ca tine, care nu abandoneaza lupta pana ce nu inving!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

pup fetitele!
am citit ce ati mai scris si o sa incep si eu luna asta cu testele de ovulatie...parca Amely imi scria ca e mai sigur cu monitorizare...o fi mai Amely...dar eu am o singura trompa si aceea e varza rau; cand am desfundat-o prin laparo mi-a spus dr. ca e nefunctionala si poate s-a si infundat la loc...asa ca ce folos sa mai arunc banii si pe monitorizari lunare, daca instalatia e defecta??? incerc si eu asa la noroc cu teste de ovulatie si ma rog la Dumnezeu sa functioneze bine si trompa mea cat sa mai raman o data gravida!

Mergi la inceput

pup fetitele!
am citit ce ati mai scris si o sa incep si eu luna asta cu testele de ovulatie...parca Amely imi scria ca e mai sigur cu monitorizare...o fi mai Amely...dar eu am o singura trompa si aceea e varza rau; cand am desfundat-o prin laparo mi-a spus dr. ca e nefunctionala si poate s-a si infundat la loc...asa ca ce folos sa mai arunc banii si pe monitorizari lunare, daca instalatia e defecta??? incerc si eu asa la noroc cu teste de ovulatie si ma rog la Dumnezeu sa functioneze bine si trompa mea cat sa mai raman o data gravida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi, te-ai gandit ca risti o extrauterina? eu asa am patit dupa ce am pierdut prima trompa; mi s-a spus ca era "bolnava" si a2a si ca nu se putea face nimic (asta dupa laparo);in fine, cred ca stii povestea mea. Si uite asa am ramas si fara a2a trompa(partial,dar destul cat sa nu mai am sanse sa raman "natural").
Mai repede incearca un tratament naturist ptr desfundarea trompei; la Sovata te-ai gandit sa mergi?sau ai fost deja?!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Atunci... ne vom ruga si noi cu tine!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely,! adevarul e ca in Antalya ne place asa mult, incat e a3a oara !
Cat despre parasit "cuibul" endometroaselor,nici-o grija! nu scapati voi asa usor de mine!
...apropos, sa stiti ca optimismul mi-l trag de la voi !!

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

Andicule stiu ca risc sa fac a 2-a extrauterina...dar ce naiba sa fac? Ori la bal ori la spital! Si daca nu fac extrauterina ce rezolv ca stau asa degeaba cu trompa asta in mine? Ca vad ca de ramas, nu raman. E foarte rau sa tot speri, eu daca mai am o trompa tot sper... si sper degeaba. Daca fac iar extra o sa ma operez si macar o sa ma potolesc, o sa stiu clar ca nu mai am pe unde sa raman gravida, o sa ma gandesc mai departe la fiv sau nu o sa ma mai gandesc la copil! Nici nu stiu ce sa mai zic. Ce tratamente naturiste pentru trompa? As face orice. Sovata exclus! N-am nici chef, nici nervi, nici timp. Am deja 36 de ani. Daca in maxim 1 an nu reusesc sa raman, renunt!

Mergi la inceput

Lachi,adevarul e ca eu m-am linistit dupa a2a extrauterina; pana sa mi se intample, ma tot intrebam ce sanse am si daca o sa iasa ceva!?o tineam intr-un stres continuu ; nu mai zic de socul pe care l-am avut cand mi-am dat seama ca n-am noroc nici cu a2a sarcina! acum stiu : ori FIV (si sunt dispusa sa incerc pana raman fara bani de tot!),ori adoptie.
Ptr tratament naturist, incearca sa vorbesti cu Livia sau intra pe subiectele ei,sigur gasesti !

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Lachione, nu mai fii atat de pesimista, ca te pe bune! Unde stai? ca vin io si te gasesc si in gaura de sarpe
Andicu, ba sa faci bine sa parasesti clubul rapid, sa te duci la
Ionica, bravo scumpa noastra, ai vazut ca se poate si sa te simti mai bine? Ce a fost greu a trecut, acum o luam de la capat :))
MihaiPopescu, bafta multa, multa maine, tinem pumnii stransi sa dea Domnul sa iasa bineeeee!
Miro, Amely, MOana, Cristina, Catty, Utocata si toate fetele, scumpici si vrem bebici!
Raport: azi z26, nici un semn de nimic, TB 37.00 (cam mica..., dar inca mai sper). Am zis ca nu mai fac nici un test inainte de z 31...asta ar fi duminica...Da Doamne sa fie bine!
Colega mea a fost ieri la eco, este in 5-6 sapt si se simte bine. Nu are nici un simptom in afara de sani umflati.
Acum am rabdare, dar parca m-am saturat de povestea asta cu asteptatul :((

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Feteloooor!!!
Ce faceti??!!!

Mergi la inceput