Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Scuze Iepuras, acum am priceput si eu, deci astepti rezultatul urmatoarei histeroscopii... Sper sa iasa bine dupa tratamentul hormonal.
Ioana-Cristina, eu aveam chiar un program informatic (Calmens)care imi arata cand trebuie sa prestam ca sa fie fetita/baietel, zodie etc...He-he, imi aduc aminte cu ce convingere prestam fix inaintea ovulatiei, in speranta ca va fi baiat... asta pe la inceputuri...
acum daca pierd o zi fertila mi se pare tragedie... vremuri...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely scumpa cum mai stai?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Buna fetele,
am in fata instructiunile de folosire ale testelor de ovulatie Dr. SIGUR

Testul se poate face in orice moment al zilei, dar se recomanda a nu se folosi prima urina de dimineata si reducerea consumului de lichide cu 2 ore inainte de recoltarea probei de urina. Repetarea testului in zilele consecutive este bine sa se faca la aceeasi ora.
Lungimea normala a CM / incepe testarea in ziua:
21/6; 22/6; 23/7; 24/7; 25/8; 26/9; 27/10; 28/11; 29/12; 30/13; 31/14; 32/15; 33/16; 34/17; 35/18; 36/19; 37/20; 38/21

De aceea este bine ca prelevarea sa se faca in jurul orei panzului.
Bafta tuturor.

Raport: ziua 12 ... stimulare ziua 5-9. Azi ma duc la eco. Va tin la curent.

Miro

Miro Dar cat se tine in urina stii?
10-15 secunde scria pe alt prospect (diaspot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MOana N-am avut timp de vizite in alte saloane. Poate maine...

Amely Am mai scris pe aici ca n-am experienta in teste de ovulatie. Numai la teorie ma pot lauda. Ca practic am facut doar un singur test (diaspot) luna trecuta, in z14 si a iesit negativ. Am dedus ca trecuse momentul "pozitiv". Ce stiu de Dr Sigur e ca mi l-au recomandat fetele de pe aici si vreau sa incep luna asta de la ziua 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Cum stati cu moralul? Sper ca sunteti bine.
Eu am avut un week-end ffffffffffff placut. Vineri seara sotul meu m-a scos sa mancam in oras la un restaurant ffff frumos. A fost fffffff romantic si mi-am ragasit echilibrul. Sambata am fost la Vidraru, si apoi sotul meu m-a dus la Bran in plimbare. In drum am trecut pe la o Manastire unde este o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Desi nu avem voie sa intru in biserica fiind cu rushii pe cap, totusi nu am rezistat, am intrat si m-am rugat si acum ma simt plina de speranta. Seara cand am ajuns acasa am avut "senzatia" ca ovarele mele au inceput sa lucreze. Parca ceva lucra inauntrul meu. Nu pot sa va explic exact, dar asta am simtit.
CRISTINA multumesc pt poza, este fantastica imaginea si chiar pare ca este Ochiul lui Dumnezeu care vegheaza asupra noastra.
DANANGIE, imi pare rau ca treci prin perioade grele. Stiu si eu cum este cu mutatuk, dar lasa ca o sa treaca si poate in noua casa te vei simti bine.
M OANA, imi pare tare rau. Dar lasa ca daca numaram impreuna va fi mai usor. Ce ma intriga pe mine este faptul ca am scazut in 3 luni de la un cm de 28 de zile in iunie, la unul de 22 zile in septembrie.
MARRINA, imi pare rau ca nu a fost sa fie. Eu asa stiu cu chestia asta, de 10 zile, dar cred ca depinde si de organism. Multumesc pt urari, si sa stii ca ma simt bine. Azi dimineata chiar am inceput sa dansez de nebuna prin casa, si asta nu am mai facut de nu mai tin minte.
IOANA CRISTINA eu una nu stiu cum e treaba sic and tre sa prestezi daca vrei fata sau baiat, sorry. La mine ce o vrea Dumnezeu, dar numai sa vina o data.
MISHULE, bine ai revenit, incepusei sa imi lipsesti.
INGERAS26A, e buna reteta succesului pe care o folosesti. Sa dea roade luna asta.
MADANA, tu cum mai stai cu moralul puiule? Sper ca esti mai bine.
Gravidutelor sa aveti grija de samburei si vrem si noi poze cu minunile, daca se poate.
Acum ies ca mai am ceva treaba de facut, dar intru mai tarziu. Sa aveti grija de voi.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul san u spui niciodata “sunt prea fericit”.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna tutoror fetelor!!!
m-am intors si eu din concediu...de fapt...am avut nunta...inmormantare...numai concediu n-a fost....
acuma sunt iar cu voi pe baricade...si va trimit la fiecare cate un pucpic dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Diciu, bine ai revenit langa noi pe baricade, ca era mare nevoie de intariri...

Catty, ma bucur ca ati avut un week-end asa de frumos si ca ai revenit cu moralul refacut!

Cata , pai eu... ce sa fac... maine merg la eco, la M., ca T. nu e in tara cateva zile (cel putin asa mi s-a zis la tel., stii ceva despre asta?) si sunt cam demoralizata... Din pacate nu am noutati, vorba lui Musete! Multi pupici tie si Biencutei! Apropo, tare mi-ar fi drag sa ne vedem o data la un suc, sa mai gargarisim si noi ca fetele... (vezi ca o sa-ti pandesc paharul!)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

merci Amely...bine v-am gasit...
Danutza...ce faci iubita?...mai ai putin si vii...ceva noutati?...n-am apucat inca sa citesc din urma...

eu mi-am scos azi rezultatele dozarilor din ziua 3...si arata cam asa...

T3 0.74
T4 8.77
TSH 2.17
FSH 7.88
LH 4.86
Estradiol 25
Prolactina 17.86

Voi ce parere aveti?...in rezultat apare doar T3 ca fiind un pic sub limita inferioara....in rest se incadreaza in limitele date de laborator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by marrina

Miro Dar cat se tine in urina stii?
10-15 secunde scria pe alt prospect (diaspot).

nu scrie cat. Eu le tin de obicei pana se umezeste complet acea fasie de interpretare a testului. La alte teste am vazut ca este intre 20-30 secunde.
Ce mai e interesant de stiut:
Daca LH-ul este crescut, rezultatul pozitiv se poate observa in 40 de secunde. Pentru rezultatul negativ este necesar sa asteptati 10 minute, timp in care are loc reactia completa. A nu se citi testul dupa 30 minute.

Va pup si am fugit la eco. Va scriu la intoarcere.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

'Neata fetelor! Va doresc o saptamina usoara si fara stres!

Diciu, iubita, bine ai venit din concediu! Mi-a fost dor de tine! Intr-adevar am cam intrat pe ultima suta de metri inainte de plecare, sau poate pe ultimile 200 . O sa-ti scriu pe mail.

Cristinna, iti multumesc pentru poza! Si pe mine m-a impresionat foarte tare, chiar arata ca un ochi.

pe toata lumea fara exceptie! Acuma fug ca am treaba

Mergi la inceput