Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58
Raspunsuri - Pagina 5
Amely spune:
Bun gasit, fete dragi...
, sper ca aveti un inceput bun de saptamana!
Princessita, inca nu am hotarat nimic cu laparo...
dar T. mi-a zis ca HSG nu reprezinta nici o garantie ca trompele sunt bune... Eu cred totusi ca daca am ramas gravi o data nu poate fi chiar un dezastru, decat daca s-a intamplat "ceva" in urma chiuretajului...
Lachione, si eu zic ca e mai sigur cu monitorizare eco, sigur tu faci cum crezi ca e mai bine...
Carmencita, zi-mi si mie te rog (scuze daca ai mai scris, dar nu am retinut, tu la ce dr. mergi, ca pretul e mai mult decat foarte bun...
Danutza, si pe mine ma apuca din cand in cand nostalgiile, mai ales cand pun DVD-ul pe care l-am luat de acolo, cu promenda prin Paris, pe muzica lui Edith Piaf... mi se face dor, e absolut superb...
Barbye, nu cred ca ai CM anovulatoriu, pentru endo si foliculi ai incercat cu tratament naturist? eu in prezent iau Maca.
Danangie, la mine s-a zis cu pauza de monitorizare, ca prestam alan-dala, asa ca sunt programata maine, (z.a 9-a)pt. eco... tu nu mai faci monitorizare luna asta?
Iepu, tie la laparo ce ti-au zis legat de sinechii? cum scapi de ele?
Madana, saru-mana mult pentru urari, esti tare draguta...
Cristinna, poate totusi reuseste sotiorul tau sa se „desprinda” de la munca macar pt. o saptamana si sa va teleportati la munte, ca stiu ce aiurea e fara un concediu, cat de mic... dar si un week-end cu gratare la padure e bine!
Alexia, bine ai revenit! cum a fost luna de miere?
Oana, ce vesti ne aduci?
Megbeng, la noi abia acum incep nuntile, plus un botez si un mot... sa te tii in toamna asta! (de portofel...
)
CamiM, nu te mai stresa ca faci rau lui bb mic... ai sa vezi ca totul o sa fie bine, mai ales cand o sa-i auzi inimioara batand...Isabeluta, am observat ca si pe mine in preajma ovulatiei ma apuca, asa, o stare de bine... nu stiu cum sa zic... de parca toata lumea e a mea... Prietenii stiu de ce!![]()
Mihaela, cum a fost azi la eco? tin pumnii stransi de tot... si pentru miercuri la inseminare!
Mishu, vad ca si tu ai avut week-end destul de agitat... sa ne povestesti cum a fost la festivitate!
Andicu, tu ce faci?
Va pup dulce pe toate
si va astept cu vesti cat mai bune!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Sorry Oana, acu vazui... nu-i nimic fata draga, e si maine o zi! Noi suntem aici!
Ingerashule, sper si eu alaturi de tine si ma rog sa fuga pocitii luna asta, sa faca loc lui bebe...tinem pumnii!
Marinnache, tu de cat timp folosesti dr. Sigur... esti multumita de ele? La intrebare nu prea stiu sa-ti raspund ca tocmai scrisei mai sus ca nu folosesc teste de ovulatie... dar incepe sa ma bata si pe mine gandul, mai stii? ca prea le laudati...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirona spune:
Buna fetele,
am in fata instructiunile de folosire ale testelor de ovulatie Dr. SIGUR
Testul se poate face in orice moment al zilei, dar se recomanda a nu se folosi prima urina de dimineata si reducerea consumului de lichide cu 2 ore inainte de recoltarea probei de urina. Repetarea testului in zilele consecutive este bine sa se faca la aceeasi ora.
Lungimea normala a CM / incepe testarea in ziua:
21/6; 22/6; 23/7; 24/7; 25/8; 26/9; 27/10; 28/11; 29/12; 30/13; 31/14; 32/15; 33/16; 34/17; 35/18; 36/19; 37/20; 38/21
De aceea este bine ca prelevarea sa se faca in jurul orei panzului.
Bafta tuturor.
Raport: ziua 12 ... stimulare ziua 5-9. Azi ma duc la eco. Va tin la curent. 
Miro
Cristinna spune:
fetelor am fost pana la o colega care e in saptamana 39 si trebuie sa nasca acum din mom in mom
I-am pus mana pe burtica si miscvat ala micuuuuuuu
, e baietel. A fost o senzatie super frumoasa,sper sa o traim si noi toate pe pielea noastra cat de curand
Ioana-Cristina spune:
Mai , fetelor ia explicati-mi shi mie ca eu sunt mai
....Eu stiu ca daca vrei sa faci baiat tre sa "actionezi" in ziua de maxima ovulatie , iar dac vrei sa faci fata...in restul perioadei de ovulatie? Voi asa stiti ?
Cristina&Adi forever
Cristinna spune:
Ioana Cristina, eu stiu ca daca vrei baietel trebuie sa :actionezi" cum zici tu inainte cu o zi de ov, in timpul ov si ziua precedenta ovulatiei, iar daca vrei fetitza inainte cu 3-4 zile de ovulatie.
. Dar nu stiu daca asta e chiar o regula dupa care poti sa te iei
.
Bafta la "actionat" oricum
.
Cristinna
Ioana-Cristina spune:
Mersi Cristinna ! Nici eu nu stiu daca pot sa ma iau dupa asta , dar poate o sa am noroc !![]()
Cristina&Adi forever
iepurila spune:
Amely, iubita, nu am facut laparo ci histero.
Acum fac tratament (e a doua luna) hormonal pt ele (sinechiile)si in primele zile ale ciclului urmator voi repeta histeroscopia- de aia spuneam ca nu am "inca" nici un plan de alte investigatii.
Marrina, planul de batalie e foarte bine pus la punct. Astept ziua in care va da si rezultate.
Daca tratamentul nu a avut efectul scontat nu stiu ce ma mai asteapta.
Ingerasa, de 

voiosi cam duc lipsa. Restul ingredientelor miraculoase exista.
Cristinna vezi ca cica se ia.
Miro, te asteptam cu rezultatele de la eco.
Pupici
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
cristina_20 spune:
Va pup dulce pe toate fetele dulci de la endometru!!!
Mi-a fost asa dor de voi desi n-au trecut decit 3 sapt de cind am intrat pe fuga de la serv sa va spun ca plec pa, in concediu. a fost o perioada f agitata la serv, dar acum mi-am facut putin timp sa va mai vizitez.
cristina_20 spune:
nu stiu ce s-a mai intimpalt de cind am plecat in concediu, dar incerc sa prind din urma macar capitolul de acum.
ioana-cristina, te inteleg, si eu am citit cite ceva despre ce tre sa faci ca sa ai un baietel, sau o fetita. vezi ca este una rticol interesant chiar pe acest site, la capitolul preconceptia, alegerea sexului copilului, noi abordari. poate se adevereste ceva, eu sunt decisa sa incerc