Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Sper ca a ajuns pozica la fetele care mi-au cerut-o.
Mishu, bine ai revenit scumpa, ne-a fost dor de tine
Danangie dragutza, ce semne as putea avea eu , sunt doar in ziua 20 a cm , respectiv in ziua 5DPO. Totusi ceva neobisnuit e ca de cateva zile mi se ursuca buzele ingrozitor,dar asta nu cred ca are vreo legatura cu vreun semn.
In week-end am fost la padure...am mancat ca sparta mai ales duminica, de azi sper sa imi revin, asa ca o iau seara la picior prin parc
mihaipopescu si catalina, mercic dragutelor [t lamurirea cu utrogestanul.
Iepuricaun mare pt tine.Iepurica, Mishulina, Danangie, Ionica, Lachione, Mirona,Ingeras, Martha28, Barbye, Carmencita, Mihaipopescu, Catty, Cami30,CamiM, Amely, Laura Ioana, Princess, Marrina, Madana, Danutza C,Avalon, Mihaela, M Oana - va pe TOATE.
sa AVEM o saptamana usoara.
Crostinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neata fete frumushele!

Cristina, trimite-mi si mie te rog poza la ingeras23a@yahoo.com. Multumesc frumos si sa dea Domnul sa ne aduca noroc.

Eu sunt in asteptari saptamana asta, joi sunt 28 zile, deci NU astept rushii :))
Azi este z 11 DPO, ieri am terminat Duphastonul si acum astept ... sa vad ca nu vin uratzii si ca e bb :)) Doamne ajuta-ma!
Fetelor, vb cu mama azi dim, ca am intrebat-o cam cand incepi sa ai simptome de gravi??!! ea mi-a spus ca nu a avut decat de la o luna in sus:)) deci nu este nimic in neregula ca nu am deocamdata, daca e sa fie bb! asa ca sper mult!!!

Mishule, bine ai revenit!
MOana, sa inteleg ca te bagi la listutza??
MihaiPopescu, bafta multa la inseminare, sa fie cu ochisori!
CamiM, tu ai vreun simtom, cum te simti? ti-ai dat seama inainte sa stii din teste etc??? spune-mi si mie, te rog...

Pup toate ferele de la endometru, fara exceptie!!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici iti urez, precum copiilor, "Un nou an scolar plin de reusite si impliniri"

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Inca o saptamana noua sub soare, inca o luna de lupta cu infertilitatea la fel de noua sub soare, deci sa ne apucam de trait frumos, caci ce altceva am avea de facut mai bun pe lumea asta!!!
Sunt in ziua 3, deci o noua luna de speranta, optimism si veselie....
Mishule sa inteleg ca incepi un nou an scolar azi, alaturi de niste sufletele.... Tare frumos e acest moment, am mai punctat aici alaturi de Carmecitaaa sentimentele acestea de inceput de toamna.... si de inceput de ciclu scolar...
Catty suntem la diferenta de numai cateva ore luna aceasta, in privinta numaratului....
Princess raportul LH-FSH se poate face la fel de bine si in zilele 14, 21.
Madana deci ne shpionezi la oligospermie!! Esti de-a mea si esti bine venita oricand.... Daca reusim sa-ti aducem bucurie in suflet cu rasetele noastre, insemna ca nu stam degeaba in fata monitoarelor!!! La tine situatia, crez io, va fi cam asa: te reglezi cu serviciul, te deprinzi cu casnicia si atunci copilul primeste unda verde in viata voastra!
Cristinica am primit poza inca de vineri, am inteles perfect despre ce este vorba si voi face asa cum imi dicteaza sufletul si constiinta: voi dona, din ceea ce mi-a dat mie Dumnezeu, pentru cei care au fost loviti de furia apelor sau de furia lacrimilor Maicii Domnului... Despre pacatele oamenilor vezi ca am scris aseara la 'oligospermie' o poveste.....
Laura Ioana eu as sta numai de poezioare si povestioare frumoase pentru puiutul din burticel, caci cel mai bine ar fi sa-i transmiti inca din primele zile o stare de bine... Spune-i ca tanti il saluta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

O saptamana minunata va doresc tuturor! Si sa avem cat mai multe !

lachione Revin la discutia inceputa. Pe mine m-au ajutat foarte mult ilenya, danutzasi alte fete sa ma lamuresc. Fara ele as fi fost inca paralela cu subiectul.
Pentru un CM de 28 de zile (asta-i si media mea; ultimele doua au fost de 29 si 27)este indicat sa incepem testarea cu ziua 9. Testele se repeta in zile consecutive la aceeasi ora pana cand se obtine rezultatul pozitiv. Testul evidentiaza prezenta hormonului LH in urina inainte de ziua fertila( LH-ul creste inainte de ovulatie). Deci se detecteaza ovulatia in avans. Testele au doua liniute colorate: una de control(C) si una de test(T). Daca liniutele au aceeasi culoare sau chiar T mai intensa decat C (nu invers) inseamna ca testul e pozitiv adica in urmatoarele 24-48 de ore va avea loc ovulatia. Cel mai bun moment pentru ar fi peste 24 de ore dar nu mai mult de 48 de ore. Teoretic.
Daca linia T este mai descisa decat C sau chiar lipseste testul e negativ (LH-ul nu a crescut) si testul se repeta in ziua urmatoare.
Eu m-am gandit la 6 teste adica din z9 pana in z14.
TB nu mi-am luat-o in zilele cu "kestie" dar azi (z5) am 36,3. Luna trecuta am avut-o 36,5 10zile (din z14) si apoi 36,7 inca 3 zile apoi 36,0 in z28. Teoretic am citit ca daca TB ramane crescuta 18 zile e semn prematur de sarcina. catty zicea ca peste 10 zile dar la mine au fost 13z si...atat. As fi vrut eu sa fie 18... Dar luna asta plec cu sperante noi.
Daca vii la BV si ai timp sa ne intalnim scrie-mi.Eu termin munca pe la 18.00.

catty LA MULTI ANI!!! si pe ziua de azi.

Carmen.cita O lingura de bicarbonat la un litru de apa. Si inainte de . Acum depinde cum faci programarea... unde-i soacra... cand vin de la munca... Vezi si tu...sa fie cat mai scurt posibil timpul ... Rolul bicarbonatului este sa schimbe pH-ul vaginal, sa-l faca ceva mai alcalin. Se pare ca asa le place dar in mod normal acest pH vaginal este mai acid. Tantum Rosa cred ca e un dezinfectant. Nu stiu ce pH are solutia. Daca nu vrei bicarbonat poti folosi o infuzie concentrata de galbenele. Are acelasi rol.
Enciclopedie in domeniu sigur nu sunt. Pe aici ma plimb cu voi de vreo doua luni dar am mai intrebat si m-au mai lamurit fetele. Acum incerc eu sa te ajut pe tine. Trecidul si Robitussinul ar avea aceeasi substanta activa si deci acelasi efect. Eu nu le-am incercat. de azi incep cu Trecid tablete ca siropurile nu-mi plac si oricum beau un munte de ceaiuri...

Cristinna La mine ajunsese pozica aia inainte sa intrebi cine o vrea. Nu ca n-as fi vrut-o si eu...

isabeluto nici eu n-am gasit de prima data teste de ovulatie "si ieftine si bune". Chiar am descris pe aici odiseea mea de acum doua saptamani prin farmacii... Dupa ce perioada a trecut am reluat cautarile si am facut stoc.

mihaipopescu Pumnii pentru tine sunt stransi se mult. Iar miercuri vor fi cu atat mai mult.

CamiM Ai grija de tine si nu te mai stresa...
De ce zici ca testele de ovulatie se fac cu urina dintre 10.00 si 18.00?

Stie cineva cat se tine testul in urina la testele de ovulatie Dr. Sigur? Ca nu scrie pe prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata la gagici,

Cristinna, sarumanuta pt pozica si pt pupic. Ti-l intorc cu mare drag.
Mishu, ce dooor mi-a fost de tine. Vorbim deseara. Sper sa nu promit iar si sa nu ma tin de cuvant.

Permiteti sa raportez ziua 8 si nca nici un plan de investigatii pt luna asta.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Fara plan de investigatii??? La inceput de saptamana si in ziua 8, adica tocmai cand incepe batalia???
Iepu eu crez, ca tu glumesti cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sunt de acord, mai MOana.

Iepu, pai ce faci??? baga mare planul de investigatii pt sapt "x":

6 teste de ovulatie, chef de cat cuprinde, multa dragoste, stress interzis si voiosi!
E buna reteta, ce ziceti??

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MOana Asteptam un raspuns de la tine pe ziua de azi...Luni...Il ai?

Iepurila Fara plan de investigatii... Dar cu plan de batalie, nu?

Mishulino N-am uitat de tine la primul mesaj dar m-a chemat "o datorie" de pe la sefi. Maine-poimine e examenul final. Cum te prezinti la capitolul optimism?

Pentru tine SUCCES!

Mergi la inceput

Marrinel tocmai tu intrebi de raspunsul meu??? Pai pe unde ti-au umblat piciorusele in ultimele 3 ziulici, ca eu numai despre raspunsul asta vorbesc, in stilul meu confuzanto-artistic ....
ZIUA 3, adica un nou inceput.....
Vezi ca te asteapta povesti cu printi si zane pe la 'oligospermisti', daca iti place sa lecturezi asemenea forme literare.....

Mergi la inceput