Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ingeras26a Eu ma plimb pe aici... Si am primit raportul tau complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

lachi Cand vii la Brasov?
Am avut surpriza sa se termine tot Carpiconul sup. de pe aici chiar cand sa incep a treia luna de tratament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cred ca voi veni saptamana viitoare, ca am santier la mama acasa...ii pun centrala, ii izolez si inchid balconul si va trebui sa fac niste drumuri sa discut cu oamenii care lucreaza acolo. Vrei sa-ti aduc supozitoare? In ce zona stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Seara buna fetelor!
Iaca si eu la raport: ieri, ziua 17 am fost la eco: E=8,4, si pe singurul meu ovar 2 foliculi: 19,3 si 17,2 mm. T imi spune: prestati maine seara! Eu de colo: nu ca eu simt ca maine face POC! T: atunci prestati diseara! Ceea ce am si facut. Acum satu si ma gandesc sa nu fi fost prea devreme (azi noapte la 12), daca ovulez maine? T a plecat azi din tara asa ca nu stiu. Oricm, poate mai si la noapte, ca sa am eu constiinta linistita.
Am si eu o intrebare: pana la urma cum e: se fac mari si voiosi in 3 zile, sau este ok prestatu si la 2 zile? Ca ieri nu au fost chiar 3 zile in cap...asa...vreo 60 de ore...
AAA! Si inca una: daca am 2 foliculi, se sparg amandoi o data, sau numai unul si celalalt se face chist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Ce se intampla aici? Nu intru de 3 ori pe zi si deja unele dintre voi sunt aproape de butoi? Ce inseamna asta? Pai parca noi vorbisem sa fim optimiste si sa incercam sa ne ajutam si sa fugim de butoiul ala urat.
Daca va mai spun si de mine............... Mi-a fost rau astazi, am avut o zi destul de grea si pe la pranz tensiunea mea a cam urcat. Acum vreo ora am iesit sa imi cumpar ceva la un magazin de langa birou si mi s-a facut rau si am cazut pe strada. Noroc ca era un domn langa mine care m-a prins ca daca nu..............
MADANA nu stiu ce Doamne iarta-ma este cu prietena mea. Joi am vorbim cu ea la telefon, sa ii urez La Multi Ani, pt ca fetita implinea 1 an si de atunci nu mai stiu nimic. Astazi am incercat de vreo 5 ori sa o sun si nu imi raspunde. Sper doar sa nu fi patit nimic, ci doar sa nu auda telefonul.
In rest, incerc sa fiu plina de speranta si sa astept sa mi se intample minunea. Cu cine am mai vorbit si care a fost la Manastire la Namaiesti, unde am fost si eu sambata, a spus ca Icoana a facut pt ei adevarate minuni si ca toate dorintele li s-au implinit. Uite, de exemplu sora mea, s-a despartit pt a doua oara de prietenul ei si sambata s-a rugat sa nu mai auda nimic de el daca nu el este sufletul ei pereche, si de duminica o tot suna si in seara asta se intalnesc pt nu stiu ce. O alta persoana care avea probleme in casnicie s-a rugat pt a putea sa aiba puterea sa divorteze si sa o ia de la capat alaturi de o femeie care sa il iubeasca. Acum este fericit si are un baietel de 3 luni, si multe altele.
Sper ca maine sa va gasesc mai bine dispunse si mai optimiste. Sa aveti grija de voi,
toate
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hop! apar si eu cu vestile bune:
azi ziua 13 am facut estradiolul: 319pg/ml
Valori normale:
FF: 35 - 169
FO: 49 - 427
FL: 53 - 191

Fetelor!!!! sunt la ovulatie ... URA!!!!!!!
Am comunicat doctoritei mele prin telefon rezultatul si maine cand ma duc la eco ... sa am si pregnilul de 5000 la mine ... ca s-ar putea sa declansam ovulatia.
In orice caz ... asta seara sa-mi caut de lucru cu sotul prin dormitor.
Abia asteptam un asemenea indemn.

Ce ma nelinisteste este rezultatul la DHEA: 9,3 nmol/l si 2,7 ng/ml.
Nu scrie nici o valoare normala ... nu stiu cum sa interpretez aceasta analiza. Daca poate careva dintre voi sa ma lumineze ... i-as fi recunoscatoare.
Va pupez pe toate.

Mishu n-ati mai terminat cu calculatorul ala? Hai ca mi-e un dor de tine .... hai sa-ti pove si tie .... ca fetele s-au saturat deja de mine.

Miro

Mergi la inceput

Miro, pe buletinul meu de analize imi da rezultatul in g/ml. Daca te pricepi sa transformi dintr-una-ntr-alta, iti dau valorile normale:
postmenopauza: 0,1-0,6
premenopauza: 0,8-3,9
sarcina la termen: 0,1-1,2
Bafta la programul artistic de diseara! Al meu m-a anuntat deja ca este obosit si o lasam pe maine dimineata. Ce-o vrea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dragele mele..maine e sarbatoare...poate o sa fie si aici in club si veniti cu vesti bune, de rusi intarziati, de simptome, de ovulatii si "prestari"...
alexia , gandeste-te ca e si varianta sa se sparga 2 foliculi, sa rezulte 2 ovule care sa fie fecundate de 2 spermatozoizi diferiti...si sa rezulte gemeni dizigoti!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Eeee, Megbeng, asta a zis si T cand a vazut foliculii: faci "gemeni"! Eu as fi fericita si cu unul, numai sa fie! Dar nu stiu daca sotului sunt destul de maturi pentru treaba.

Fetele, am vrut sa pun pe forum niste poze de la nunta, si nu e acceptat decat format Jpeg. Ale mele sunt IMG. Aveti idee cum se scgimba formatul pozelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Seara buna,
Trec si eu in zbor pe aici!
Marrina prin epopeea testelor am tecut si eu, dar la mine era mai grav: nu gaseam de nici un fel. La vreo doua farmacii am primit si cateva priviri ciudate de parca as fii cerut canabis...
In fine norocul meu ca imi doream prea mult sa le gasesc pt ca altfel m-as fii lasat pagubasa dupa asa priviri "malitioso-mirate".
Cat despre momentul optim pentru conceperea unei fetite sau a unui baietel, doar bunul Dzeu stie ce ne va darui. Am citit si eu prin cateva tomuri si se spune ca - baietei sunt mai rapizi, dar au viata mai scurta, iar - fetite sunt mai lenesi si au viata mai lunga. de aceea e "bine" cat mai aprope de ov daca vrei baietei.
Asta este insa doar unul din factorii care influenteaza sexul copilului si dupa parerea mea decat sa ne pierdem in cautari mai bine ne bucuram de orice moment din perioada .
Eu z.=12 test ov = negativ, fl. cervical spre albus de ou, temp nu a crescut deci sunt pe baricade!
Asa... inainte de a pleca sa nu uit: tot ce va doriti dragele mele fericite dascalite la inceput de an scolar. Noapte buna!
la toate fetele frumoase.
isabeluta

Mergi la inceput