Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 58
Raspunsuri - Pagina 12
Carmen.cita spune:
Buna seara frumoaselor!

Ce buna-dispozitie pe aici!

Vad ca aveti cu ce va lauda, Alexia 2 foliculi
, pacat ca nu poti face monitorizarea pana la capat... luna asta 'fac' si eu gemeni
, ca am avut tot 2 foliculi mari. Parerea mea ca ai facut bine ca ti-ai ascultat intuitia si ai prestat in seara cu pricina, parca la tine se spargeau la dimensiuni chiar mai mici, tin bine minte? Stai linistita, cand se sparge cel mai mare ii provoaca si celuilalt cheful! Nici o grija ca nu faci chist din celalalt! Si chiar daca ovulatia a avut loc a 2-a zi dimineata, stii ca
strabat in cca 8 ore drumul pana la
, asa ca a fost chiar la fix.
Mirona, ma bucur mult ca ti-a venit inima la loc, erai tare suprata cateva saptamani in urma... Tii minte ca ti-am spus atunci ca luna respectiva ai fost mai stresata si ca nu e o regula ca toate lunile sa fie la fel?![]()
danutza_c spune:

Buna seara, la toate fetele!
Incep sa fiu in mare criza de timp, la servici am o gramada de lucruri de rezolvat, acasa nu mai spun! Mai avem 10zile pina la ziua plecarii.
Ma bucur pentru rezultatele voatsre frumoase: foliculi, endometru! Bravo! Poate se mai ingroasa rindul la
!
Nu stiu cind o sa mai apuc sa scriu, am sa incerc macar sa citesc sa nu ramin in urma...![]()

si 

la toata gasca!
Madana spune:
Eu am luat coada soricelului sub forma de ceai si il beam fara zahar, fara nimic (cred ca d-aia era asa rau la gust).
Catty fa-ti analizele iubita, ca nu e bine ce ti se intampla. Fa-ti un set complet, poate nu e vorba doar de tensiune. Astept sa-mi spui cum te mai simti. La multi ani pentru fetita prietenei tale. Sper ca nu a auzit tel. si ca totul e ok.
Din pacate nu am putut sa vorbesc cu dr. pt. ca am aflat ca e in concediu si se intoarce abia pe 12 octombrie. O s-mi creasca urechi pana atunci, dar o sa vad eu cum o sa-mi ocup timpul pana atunci 

.
Aaa, sa nu uit, tineti-mi pumnii fetele azi am trimis un CV pentru un post destul de bun, sper sa ma cheme la interviu. Sunt destul de optimista pentru ca am fost recomandata de cineva pt. postul asta.
Va pup pe toate
:Dana
Carmen.cita spune:
Bafta la interviu Madana! 
Iepurica, spune-mi si mie ce tratament hormonal ti-a dat dr. pt sinechii? Dupa cum ai observat, eu cum aud de un tratament (chiar daca nu stiu daca am afectiunea la care se refera), hop si eu sa intreb in ce consta... Acum ma gandesc si eu... e posibil sa am sinechie uterina si sa nu stiu? La eco nu se vede, doar la hosetroscopie, nu?![]()
catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Cum stati cu moralul? Hai ca desi ploua afara eu ma simt bine. Aseara si azi dimineata am prestat, desi nu sunt la ovulatie. Normal la un cm de 23-24 de zile ca al meu acum, in perioada 17-23 o sa trebuiasca sa muncim, dar acum sincer nu stiu ce sa mai zic. Sper numai ca pulberea de napraznic sa isi faca efectul si sa ajute, ca daca nu........................

In rest toate bune, zic eu.
ALEXIA poate chiar or sa fie gemeni, nu ai de unde sa stii.
MIRO puneti-va pe treaba si sa ne dati vesti bune.
MADANA stiu ca trebuie sa ma duc la doctor, dar nu am nici bani si nici timp. Cred ca am avut o mica cadere de calciu, cel putin asa sper. Sa dea Dumnezeu sa te angajezi si sa fie bine. Iti tin pumnii sa fie bine.
DANUTZA_C 10 zile trec repede. Important este ca drumul acasa sa fie cu noroc si sa se lase cu bebe.
Fetelor, sa aveti grija de voi. Va
si intru mai tarziu
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
andicu spune:
Ce mai faceti fetelor?
Cam liniste in sector! am ajuns eu,vesnic intarziata la salut sa deschid ziua?!!
Madana, bafta la interviu !! sper ca vii cu vesti bune!
Danutza, spor la treaba si drum bun spre tara!
Alexia si Carmen.cita, sper ca ingrosati lista la
luna asta! spor la
!
Megbeng,acum am vazut si eu pozele tale.Foarte frumoase! iar tu ai fost o mireasa superba!
Miro, ce ma bucur ca te vad asa vesela ! sa dea Domnul sa iasa cu
!
Eu mai am 2 zile fara asta su=i intru in concediu 

![]()

Pup toate fetele !!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
andicu spune:
Catty, am scris in acelasi timp !
ma bucur ca te simti mai bine!
Ia si tu niste vitamine cu minerale,asa, preventiv!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
iepurila spune:
Tup si eu ca iepurasul,
Carmencita, tratamentul pe care l-am primit eu e cam asa: PREMARIN (estrogen) din ziua 1 in ziua 11 i pastiluta pe zi si UTROGESTAN (progesteron) din ziua 15 in ziua 25 2 pastilute pe zi. Asta 2 cicluri consecutive. Acum sunt la a doua tura si in oct histeroscopie scrie pe fruntea mea.
Da, sinechiile nu se vad la echo, nici la HSG nu mi s-au vazut. Doar la histeroscopie.
Alexia, Da Doamne sa faca poc si sa se prinda macar unul din doi. Ca daca se intampla cu amandoi stiu ca bucuria va fi si mai mare. Tin pumnii la fata si te asteptam cu vestea cea mare.
Catty, te vom bate la cap pana ai sa te duci sa faci niste analize. Te rog eu ai un picut de grija si de tine.
Miro ce e DHEA?
Danutza, spor la facut bagaje si te asteptam cu drag.
Madana bafta si de la mine.
Mishuuuuu!!!
Andicu, te invidiez.... pleci in conced. Bravo fata. Sa te relaxezi si sa-ti umpli sufletelul de speranta.
Da Oana noastra unde-i?
Pupici la toate gagicile
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
ingeras26a spune:
Alexia...cu cat mai des cau atat mai bine! asa scrie T pe undeva pe site-ul lui; daca se poate de 5 ori pe zi, asa sa fie. Cu cat faci sex mai des in perioada buna, cu atat sansele sunt mai mari, deci da-i bataie si azi, lasati oboseala, ca-mi suna bineeee ce ai tu acolo! sa fie cu 2x2ochisori:)) 
Catty, du-te scumpa la doctor ca nu-i de gluma. Tie ti s-a mai intamplat si alta data?
Fetelor, haideti la gravi!
Raport: z27, nici un semn de nimic, numai sani un pic durerosi de dim. Sper sa nu vina rushii...
multi, ingeras
catty spune:
INGERAS26A am mai patit anul trecut asa, era de la tensiune un pic ridicata si de la lipsa de calciu. Vad eu cum fac macar sa imi iau niste MagneB6 ca am auzit ca este f bun. Daca vrei ii sperii eu pe rushi ca sa nu mai vina la nici una dintre noi. Ce zici? E bine asa?
IEPURILA vreau sa am grija de mine dar......... stii cum se zice "la omul sarac nici boii nu trag". Cam asa este si la mine. Dar lasa ca daca o sa ma odihnesc un pic in week- end poate voi fi ca noua.
ANDICU vad ca am scris amandoua in acelasi timp. Telepatie, nu?
Speram ca la sfarsitul asta de saptamana sa mergem 2 zile la mare. Sotul meu incearca sa isi faca ceva cunostinte si sa capete experienta necesara ca peste 2 ani cand termina facultatea sa isi deschida propria firma de audit financiar. Se pare insa ca tipul la care trebuia sa mergem la Constanta este plecat de vineri nu stiu unde, asa ca o lasam pe saptamana viitoare. Vroiam si eu sa mai prind o zi cu soare anul asta la mare, dar poate ca si week-endul viitor va fi cald si o sa mai stau un pic cu burat la soare.
Pupici, intru mai tarziu 

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina