Impreuna, Timisoara! (21)
Raspunsuri - Pagina 5
mitzuka spune:
Bun venit Otilia !
La multi ani Octavian! Sa te faci bine!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
gabirus spune:
La Multi Ani, copilas drag si Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa-ti dea inapoi sanatatea si bucuria copilariei.
Doamne, te rugam ca mame si ca oameni, fie-ti mila de bietul Octavian si reda-l mamei sale asa cum era inainte. Da-i zile multe si fericite.
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
danyella_1982 spune:
CEAU FETELOR
Astazi e un miracol c-am reushit sa intru mai repede pe net.
Ziua a trecut foarte repede si am facut parca si multe lucruri, dar n-am mai apucat sa merg la plimbare cu Darius
Azi i-am introdus si piersica in meniu si-i place foarte mult, si i-am dat pentru prima data lapte praf , pe care l-a baut spre bucuria mea... ! Am crezut ca n-o sa-l accepte prea usor avand in vedere ca pana acum a fost alaptat la san.
LA MULTI ANI LUI OCTAVIAN SI TUTUROR CELOR CARE SARBATORESC ZIUA DE NASTERE
Are efect petrolul de la Gerovital in cazul caderii parului??????? MIE-MI CADE MULT PARUL SI LA TAMPLE AM PAR CARUN...DE PARCA M-AS FI SUVITAT...LA 21 DE ANI.....ASA CA AS VREA SA MA VOPSESC ...DAR DACA-MI CADE DUPA ACEEA SI MAI MULT PAR? Ce vopsea prinde cel mai bine pe parul carunt?
NOPTE BUNA!!!
Albi` spune:
LA MULTI ANI, OCTAVIAN !!!
Multa sanatate! Sa te intorci sanatos acasa, cat mai repede !
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
giuliatm spune:
ceau fetelor
Tin sa ma laud ca am o freza a I-a beton de nota doua mii, sar'na doris, sa ne traiesti o mie de ani!!! M-am luat cu freza si am uitat de ceara, ti-o dau la viitoarea intalneala.
doris, ana merci de "shueta" cu efect trankilizant pt Ale care abia acu o dezlipit genele (de foame cred ).
Nu mi-e somn defel (ciudat) asa ca dau o raita pe la muonline sa vad care e clasamentul
danyella_1982 spune:
AM SI EU POZE...DAR AM FACUT O MICA GRESEALA....AM FACUT 2 ALBUME, DIN CARE UNUL ARE 1 POZA . Asta am facut pana mi-am dat seama cum se pun pozele acolo....
NOAPTE BUNA!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danyella_1982/my_photos