Impreuna, Timisoara! (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Danyela, are efect si inca foarte bun, Gerovital cu petrol, ce coincidenta, chiar de azi am inceput si eu tratamentul.
Conditia este sa-l folosesti de 2 ori pe saptamana.
Giulia, ma bucur mult ca iti place freza, oricand ai nevoie, cu drag...
Supercalefragelistica e de vina ca Ale a dormit asa bine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, FERICITI, ANGY !!!

Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot binele din lume, alaturi de familia ta!

Traiasca FECIOARELE...

Un pahar in cinstea ta...

Iti doresc distractie placuta!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Doris.Merci mult de urare.astept intr-adevar sa-mi vina familiile,parinti,socrii,frati,cumnati etc.
Apoi o sa ne pregatim usurel pt. prima zi de soala a lui Daniel si Angy pt. gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fetele,
Cam liniste p-aici...
Mey Giuliatm si Doris,am ajuns aseara pe la 23.30....am injurat de am facut spume la gura...Proasta cum sunt si tembela(cred ca mi-am baut mintile o data cu berea aia),am stat ca fraiera la troleul 11,nu o sa credeti 40 de minute,la Cardinale....Am facut pitici pe creier,au murit,pe urma am incepu sa vad rosu,mov....puii mei!Am ajuns intr-un final si acasa.....
Giulia,draga mea,ai mei ucigatori de neuroni au halit tiramisu la micul dejun,draga....ca sunt cacati din cur de regina....ce vorbesti?!Ce am mai putut sa ascund cutia?Sanchi!Noroc ca le-a mai ramas si pentru desertul de la pranz....Zici ca Ale s-a trezit pe la 10...iubita mica,venisera piticii ghiortzoii la stomacel,asa-i?A adormit pe urma?
Angy,LA MULTI ANI si de la mine....

Succes mult in noul an scolar tuturor scolareilor si scolaritelor si,mai ales,studentilor la gradinte...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

ola fetele
si o trecut si week-endul asta, parca nici nnu o fost ....

angy LA MULTI ANI!!!
ana imi pare rau ca ai pazit cardinalele aseara, ma bucur ca micutzilor le-a placut praji.

doris inca o plecaciune pt freza, a mea ca a mea, da' a lu' mom e durere. Bey, de mult ma tot imbie o prietena cu gerovitalul ala care cika face minuni - macar ca sa compenseze faptu ca pe durata tratamentului pute ca o gura de canal
miro te-ai intors de pe meleagurile natale? sper ca totul e ok acas, ai tai.

am facut o pauza de o frutissima de vi-si-ne, acu ma duc si io pe la subiecte active sa vad cu ce se mai lauda lumea

Mergi la inceput

ce liniste pe timisoara ....

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI, DIANA!

Multa sanatate, fericire si impliniri!

Inca o data traiasca Fecioarele...

Succes in noul an scolar, piticilor de scoala sau gradi...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DIANA!!!

mey doris da matinala mai esti .... da' cine crezi ca juca table azi dimineatza pe la 4, ca nu avea somn

pupici si spor la treaba in noua saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Mai intai cu intarziere:

LA MULTI ANI OCTAVIAN!!!
BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA TE OCROTEASCA INGERAS BUN!

LA MULTI ANI ALINA (angy11)!!!!
Iti doresc din suflet multa sanatate si viata sa-ti fie implinita alaturi de cei dragi ai tai!

LA MULTI ANI DIANA!!!

Bine ati venit Otilia si Daniela! Sa stiti ca ati venit intr-un grup minunat , si eu sunt de putin timp , fetele sunt toate numai suflet , vedeti initiativa cu Octavian.

O sa incerc sa dau si eu cu trambita prin Alcatel sa vedem ce pot strange pentru transplant.

Fetelor azi am inceput gradi, suntem studente de grupa mijlocie , un pic derutat dar si-a revenit repede dupa primul pupic dat educatoarei .Doamne ajuta sa fie bine in continuare si la cat mai putine imbolnaviri si raceli.

Asa ca succes micilor scolari si gradiniciosi!

Va pup

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
La multi ani DIANA!
Bafta micutilor scoloari si piticilor la gradi!Nu pot sa cred ca a trecut deja vara!
Giulia...da ia pune tu o poza sa vedem freza!
Pai tu nu stii ca Doris ne da trezirea in fiecare dimineata!
Mihi...sa ne spui cum a fost la Octavian de ziua lui!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput