Oligospermie (9)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 9
Carmen.cita spune:
Eu zic asa (uitandu-ma in globul meu de cristal
): printul o sa gaseasca ac de cojoc... 
Mi-a placut aia cu 'prospaturile'!
M Oana spune:
HAPPY END: nu zic ca nu poti iubii 2 femei sau 2 barbati simultan, ori 3-4-5, depinde ce dimensiuni are sufletul fiecaruia, dar sa faci din asta o arta e tare greu, putini reusesc, iar aici arta e cam fasaita ca tot 2 femei cresc o fetita, iar taticu' e pe drumuri....
Sper sa nu ma manance pe mine, ca eu doar am narat, la un chef intre prieteni, desi ceea ce e scris e litera de lege, dar fictiune curata......
Maicuta sunt eu, caci m-am dus, am privit, am concluzionat si nu am intrat in poveste ca pacienta
.... in alte domenii...
Carmen.cita spune:
Nu pot sa ma opreeeesc: suflet mare nu are printul, bre, ci printesele! Pai uite cu cata intelegere il impart! Aici da suflet mareeee, imens chiar! Iubeste-ti aproapele! Esti sigura ca sunt printese, nu sunt maicute cumva?
M Oana spune:
De fapt, eu sunt de acord cu sufletul lui si il inteleg mai mult decat perfect. Dar am o problema cu maturitatea si intelepciunea...
Unde sunt aceste elemente??? Daca le avea, merita printul si 10 printese, toate pe certif'cat!!!! Dar adolescentul cu multe certificate si asta pana la adanci batraneti, mie imi miroase a copilareala.... si refuz oferta..... caci oferta e gratuita... dupa cum ai observat... adica undita e aruncata... asteapta pestisori nevinovati...
Iar musculite care sa se prinda in plasa de paianjen.... sunt asa multicele... Daca ar stii si finalul inainte de a intra cu capsorul in plasa???
Greule, mai detaliaza si tu, nu le lasa pe cotofanele astea sa mestece aici singure...
greuceanu spune:
Eu sunt foarte predispus sa ma parlesc pe coada mai ales ca am ramas singur si ma lupt sa reprezint partea masculina.Cat oi mai putea si eu..
Carmen.cita spune:
Corect, Petro! Sunt de acord, dar... 'cum crezi' asta poate sa faca mult rau... inclusiv tie... nu-mi inchipui ca e o fericire continua, dimpotriva...
OANA draga, tu ai povestea originala, eu aveam un demo... acolo povestea era modificata mult, banuiesc ca tot transmitandu-se prin viu-grai, a ajuns... cum a ajuns, si anume: scrie ca printul ar fi rupt certificatul de prin septembrie anul trecut... si ca ar fi schimbat multe domnite (fara certificat) pana in zilele noastre... deh... Io sunt sigura ca varianta reprodusa de tine este cea originala! Desi ma intreb, daca sunt doo printese care iubesc copilul, de ce oare copilasul petrece atat de mult timp cu tatal sau prin unitatile sanitare? Intreb si io...
Eeee, si la culoarea verde mi se zbarleste coama... si la auzul cuvintelor 'oferta gratuita'! Ca sunt multe musculite, asta stiu, dar ce spui, plasa e premeditata? Offf, si eu care credeam ca e o victima a farmecului feminin!

M Oana spune:
Pai asta e buba: tot complexul are de suferit, iar fetita are cel mai mult de suferit, asta daca constientizeaza...
Printesele au si ele serviciu, iar fetita este buna pe post de undita....
Un tatic de mana cu o fetitza, e un tatic sic, dar nu si unul ideal!
Mister masculin e din plin la printul nostru, dar cunoscand specia asta cat de cat, din 3 ecuatii eu am descifrat misterul. Oi avea eu un IQ mai altfel????
Greule apreciem efortul, sa stii!!!
greuceanu spune:
Ce sa detailez ca eu deja ma uit in pleoape.Si asa subiecte telenovelistice imi sporesc somnolenta.